- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oxy.kiraly
tag
hali,
olyan program kéne, amivel DVD -ből (koncert) tudok MP3 csinálni és lehetőleg olvassa ki a zeneszámok címeket is
Köszi -
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Ismerősöm domain nevet vásárolt és ez mellé regisztráltatta magát az ingyenes uw.hu tárhelyre.
A kérdés az lenne, hogy melyik programmal csináljuk a weboldalt, hogy lehessen majd online, azaz weben keresztül is szerkeszteni. Gondolok itt a cPanel és a Joomla párosításra ami ha jól tudom csak a cPanelen működik.
Köszi! -
Oxy.kiraly
tag
Figyelmetlenségből adódóan egy HDD formatálva lett. Hogyan állítható vissza az eredeti állapot, úgy, hogy a lemezre nem lett semmi írva, viszont a mérete miatt nincs lehetőségem más meghajtóra menteni (pl a RecoveryMyData-val)
Köszi! -
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Kézi kamerával felvett HD anyagot ami MP4, akarok szerkeszteni, képeket és zenét hozzátenni, majd DVD-re kiírni oly módon, hogy asztali DVD is lejátssza. Lehetőleg minőségvesztesség nélkül, vagy minimális vesztességgel.
Milyen progit ajánlotok?
Köszi! -
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Videót szeretnék konvertálni, többek között a kisebb méret miatt MOV-ból AVI ba, viszont eddig kipróbáltam a "fast-video-converter", a "4 Media HD video conveter 6.0" , "Avs video konverter" és " MediaCoder" , viszont mindegyiknél elcsúszik a hang hol többet hol kevesebbet, pedig az eredeti MOVban a helyén van.
Segítsetek, hogyan alakítsam át a 680Mb ami kb 8,5 perc egy kisebb fájlméretre, úgy hogy a hang a helyén maradjon. -
Oxy.kiraly
tag
Esetleg Prága 18 gigában
-
Oxy.kiraly
tag
Erre valaki nem tud megoldást?
-
Oxy.kiraly
tag
Hali!
Volt régen egy olyan progim, amivel Win alatt lehetett állítani a ram időzítéseket, mert biosban nem enged, viszont nem emlékszem a nevére. Tud valaki ilyet? -
Oxy.kiraly
tag
válasz
vargadani #16960 üzenetére
Én pár éve az Advanced System Care-t használom, igen-igen meg vagyok vele elégedve, semmi panasz nincs rá. Szinte mindent elvégez, Reg Clean, Optimalizálás, Biztonság. Ezen felül rengeteg egyéb nagyon hasznos beépített opcióval rendelkezik, pl: Startup, Back up, Uninstaller, clone finder, és még sorolhatnám.
Többszörös díjnyertes. Régen ez volt a Windows System Care, (innen van a progiban, indításnak az AWC) -
Oxy.kiraly
tag
válasz
scope2007 #16889 üzenetére
Advanced System Care-t és azon belül a Clone Finder.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Napelem
- Battlefield 6
- Raspberry Pi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest