Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, amit azt csinálja, hogy valamilyen módon értésemre adja, hogy az adott mappán vagy gyökérkönyvtáron belüli almappák mennyi helyet foglalnak. Leginkább diagrammos formára gondoltam, de tőlem kiírhatja számokkal is az is jó. Hogy mire kéne: néha észreveszem, hogy kevés a szabad hely az egyik meghajtón, és a jó ég tudja mit pakoltam már rá és mikor, nyilván a legnagyobb méretű mappában kezdeném a szelektálást, ehhez viszont tudnom kell, hogy a mappa mennyit foglal ezután belenézek, ott megint szeretném tudni, hogy az almappák mennyit foglalnak stb. Ha jól tudom a windows nem írja ki magától a mappák méretét, csak ha egyesével jobbgomb tulajdonságok...ezt szeretném elkerülni. Vagy nem jól tudom?
Köszönöm a segítséget, bocs a sok szövegért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciókamerák
- Path of Exile 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest