- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Keresnék Iso Mountoló progit forrással.Egy korábbi Daemontoolsom van, lite.. De a telepítőjét nem találom, viszont egy friss a hivatalonak tűnő helyről is vírusos, a bitdefender szerint...
és már késő van
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
LonGleY #28574 üzenetére
Nincs harag!
Egyébként a topikból ismerem ezt a progit
Menü: a mostani rendszeremen a friss verziót csak egyszer használtam, és előtte nem néztem át.. igen más..
Tray: igen a duplakattra megálítja a progit, ja..Nomeg lehet, hogy utánajárok: nem tudom, hogy mi lenne, de "téma" menüopció alatt megemlítésre kerül a TeraCopy a Supercopierben...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
DroneZ #28562 üzenetére
SuperCopier (másolás közben is hozzácsaphatsz dolgokat a listához), ha hibát jelezne, akkor be állítható arra, hogy a másolási-lista végére mozgassa a "hibás" dolgokat + egy korábbi verziójában be lehetett állítani, hogy méret, vagy könyvtár ABC szerint másoljon, a mostani nem tudom, mert nem néztem...
-
ledgeri
nagyúr
Van olyan program, amivel ténylegesen a lemezen elfoglalt helyét tudnám módosítani bizonyos mappáknak?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
LonGleY #28456 üzenetére
Nem.. nekem az kéne, hogy azt az asztalt, és ablakokat (ok belátom rosszul írtam előőbb, helyesen) felvehessem videóra, vagy bill-kombóval lelophassam az aktuális képüket, úgy, hogy a játék van teljes képernyőn... (ésnem az abéakokat szeretném látni a játék előtt, bocs ha félreértettél, vagy én most téged...)
-
ledgeri
nagyúr
Még mindig kéne+
Hogyan lenne megoldható, hogy egy 1monitoros rendszeren az asztal, és megnyitott ablakok képét folyamatosan rögzitve "fölöttük" használok teljesképernyőn egy játékot, amit viszont nem rögzitek?
-
ledgeri
nagyúr
Milyen program, ami tudja mérni, hogy egy adott mappába mekkora írás történt egy adott időszak alatt?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Szeretnék érdeklődni, hogy melyik az ajánlott mindenről mindenre konverter, ami nem fizetős?
-
ledgeri
nagyúr
..... ami tud egy windows által nem törölhető programot törölni, és egy windows által nem törölhető mappát törölni, amiben egy másolt windows lapozófájlja van...???
-
ledgeri
nagyúr
Ahogy én látom a képen nem az SSD hibája ez
Csak nem tudom mi a nyitja, és kb 9szer lett leállítva aggrészíven, vagy resetelve.. -
ledgeri
nagyúr
Nem véletlenül kérdeztem az utólagos ellenorzó pogit:
Ha egy friss progit, pl.: mait felteszek mindenestül, majd egy pl 2009-est mindenestül, akkor az semmilyen körülmények között nem tud felülírni olyan infót, amit a friss is használ, olyannal, amit a friss nem tud használni, vagy romlik a teljesítménye?
-
ledgeri
nagyúr
... ami megmutatja, hogy egy másik program miket használ a működéséhez?
Pl.: egyszer a steam futott, és a flashplayer installer kidobta, hogy a steam használja őt, ezért állítsam le...// A NET keretrendszer, meg a direct x, meg hasonlók a játékokhoz, stb. ...
Szeretnék pár programhoz mindent frissíteni, amit azok használnak...
-
ledgeri
nagyúr
.... fraps szinten használható videórögzítésre, és ingyenes, limitálatlan?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Létezik olyan program, amivel nagyobb mennyiségű fájlt, mappákat lehet másolni olyasmi rendszerben, hogy:Van egy halmazom, pl egy régi vinyó, tele cuccal, erről szeretnék átmásolni mindent egy másik vinyóra, de úgy, hogy mindennek előre megadom az új, strukturálisan akár módosított helyét (érts pl egy helyre másolom a képeket, máshova a videókat, stb), így létrehozom a virtuális konyvtáramat, amit akár le is mentek (csak a mappákat) aztán egyszer nyomok egy ok-t, és minden átmegy (akár megszakíthatóan) a kívánt helyére.
-
ledgeri
nagyúr
Létezik olyan progi, ami megmutatja, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik két gép közt a kapcsolat?
(pl ping kimérése egy angol baráttal, és hasonlók..)
És olyan ami egy adot programot felügyel, és hasonló dolgokatmér mint a fenti? -
ledgeri
nagyúr
Megtalálta, majd megyek 1 teljes keresést, így, köszönöm! (mi mit jelent?)Más Van olyan progi (szerintem a total commander is tudja valahogy) hogy teljes Mappa-fákat lement, de úgy, hogy ha egy féjlhoz ér akkor csak meta adatokat rögzít, pl kép felbontása, videó hossza, stb)
-
ledgeri
nagyúr
Most van egy fájlom random karakterekkel ebben a formátumban egy mappán belül.... Hogyan keressek, mivel a kérdőjelek nem váltak be. Pedig abban a mappában tesztként csak az a fájl van (wordpaddal, és jegyzettömbel is látható, olvasható szabad szemmel a html formátumú fájlban a kód...
-
ledgeri
nagyúr
minden szövegesben
-
ledgeri
nagyúr
Van olyan program amivel adott karakter-lánc-típusra lehet keresni? (pl egy bizonyos típusú serialt, pl x-x-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx, ahol az x minden lehet, de csak az ilyen felépítésü dolgokat dob ki.....)
-
ledgeri
nagyúr
---- ami iso, és egyéb lemez-kép fájlokban keres a magadott fájlra?
-
ledgeri
nagyúr
...megmutatja, hogy az autodesk programok közül melyik évjáratot kellene teleitenem egy dell latitude d630-ra?
-
ledgeri
nagyúr
Tud valaki programot, amivel meg lehetne csinálni egy dinamikusan mozgó, és utólag is módosítható folyamatábrát?
Kéne tantárgyi előfeltétel kezeléshez... -
ledgeri
nagyúr
Üdv!
van olyan progi, amivel egy egész merevlemez mappaszerkezetét (akármilyen formában) le lehet menteni egészen fájlkiterjesztésig, minimális mögöttes adattal (pl. méret, felbontás, de nem az egész film...)? -
ledgeri
nagyúr
melyik program amivel (robbanás nélkül...
) maximumra le lehet terhelni minden alkatrészt?
fogyastá mérés miatt kéne... -
ledgeri
nagyúr
Folyamatos 5-6 KiB-es adatforgalmam van letöltésre vonatkozóan amit a NetMeter programmal mérek...
Melyik program csináljhatja
, és mit szedhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest