Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen, úgy tűnik jó lesz

-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, ami monitorozza és folyamatosan logolja az alábbi adatokat: processzor hűtés fordulatszám, processzor hőmérséklet, processzor kihasználtság, GPU hűtés fordulatszám, GPU hőmérséklet, GPU kihasználtság. Ezeket lehetőleg párhuzamosan...
Létezik ilyen?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Butcher-HUN
üzenetére
Kábelt ellenőrizd, cseréld, ha az jó, akkor ideiglenesen valami próba hálókártyát, vagy legalább egy USBs wifit bele... (de ez nem az a topic)
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek (ha egyáltalán létezik ilyen), amivel az Mp3 filejaim között tudnék rendet rakni. Teljes a káosz (unknown artist - track 1, id3 tag üres, borító nincs), egy olyan program kellene, ami:
- felismeri a zenét
- ezek alapján kitölti az id3 taget
- elnevezi a filet rendesen
- albumborítót tölt és rendel a fileokhozLétezik ilyen? Eléggé új nekem ez a terület, kereséssel nem sokat találtam, főleg nem olyat, ami elsőre megbízhatónak is tűnik. A segítséget előre is köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Létezik olyan program, amivel le tudnám modellezni pl. a lakásunkat, de gyermeki egyszerűséggel kezelhető?
Eddig sims-szel szórakoztam, majdnem jó, de nem az igazi.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Elszállt a Win7-em, és amíg megoldódik a probléma, keresek valami egyszerű, megbízható, pendrive-ról futtatható "live" operációs rendszert, és egy programot, amivel ezt fel tudom oktrojálni a pendrive-ra, úgy hogy bootolni is lehessen róla.
Nem gond, ha az op.rendszer < 256 MB, de ha nagyobb, az sem gond, csak a lehető legegyszerűbb legyen gyorsan feltolni és használni.
Előre is köszi!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm! Remélem sikerülni fog...
Paint-ben, és word-ben bármit megrajzolok, de mást még nem nagyon használtam. -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Lehet elvadult az ötlet, de hátha tudtok segíteni:
Tervezzük, hogy átfestjük a lakás 1-2 helyiségét valamilyen színűre, de még nem döntöttünk, hogy melyik színt is érdemes használni. Tudtok ajánlani valamilyen programot, amivel egy fotón meg tudom változtatni a falak színét? Számomra egyértelmű lenne a photoshop, de nem tudom mennyire bonyolult azt használni. Esetleg valami egyszerűbben kezelhető/ingyenes alternatíva létezik erre a célra?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Köszönöm -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Most vettem új alkatrészeket (alaplap, proci, memória, videokártya), és le szeretném tesztelni őket, hogy minden 100%-e. Gondolom ez terheléses tesztet jelentene, de ez csak tipp a részemről.
Van erre valamilyen kombinált program, vagy külön-külön kell valamivel vizsgálni? Ti mit ajánlotok? -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Ha volt már, bocsi, esküszöm kerestem. Tudtok tippet adni média katalogizáló programra? Olyan kellene, ami végigtúrja az adathordozót, és utána intéző szerűen látom, hogy mi a pl. CD/DVD tartalma. Ha flim/kép előnézeti képet tud, az előny.
Ilyen volt régen a Where Is It, csak az nem ingyenes.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy adott konfigban akarok összehasonlítani két ugyanolyan típusú videokártyát (mármint a teljesítményét elsősorban, majd az adatait). Úgy képzelem el, hogy lefut, kártyacsere, lefut és a kapott két "értékeket" manuálisan összehasonlít.
Minél egyszerűbb megoldás érdekelne, nem vagyok otthon az ilyen tesztelő programokban.
Lehet fontos, hogy valószínűleg a processzor szűk keresztmetszet, PIII 900 Mhz, és két MX440-es kártyáról lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Paint-ben, és word-ben bármit megrajzolok, de mást még nem nagyon használtam.