- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Cseréltem a konfigom, lásd adatlap. A videókártya és a monitorok nem változtak.
Volt egy programom az ASUS monitoromhoz (vagy csak akkor találtam?) a duplamonitor megfelelő elosztásában segített. Indítás után megjelent egy kis ikon minden program jobb felső sarkában, az egeret odamozgattam és tudtam választani, hogy melyik monitor melyik részében legyen az adott program. Sajnos a nevét elfelejtettem, azt hittem simán letöltöm az ASUS oldaláról de nem találom.
A ScreenXpert csak ASUS gépekre megy, a DisplayWidget pedig nem azt csinálja.
Emlékeim suzerint ASUS program volt, de már semmiben se vagyok biztos - mi lehetett ez? Köszönöm a segítséget! -
rlazol
veterán
Sziasztok!
Adott kb 50 kép, nekem meg kéne tanulnom felismerni mi van rajtuk. Van olyan program ami random tudja őket mutogatni? Próbáltam a Win Media Centerrel de csak idegbajt kaptam tőle.
Win7 alá kéne. Irfanview a default képnézegetőm.köszi
-
rlazol
veterán
sziasztok,
olyan progit keresek, amivel le tudom ellenőrizni, h a hardveres RAID1-em tényleg működik-e és a két winyó valóban egymás tükörképe-e, anélkül, h a tömböt megbontanám.
Tudtok ilyet?
köszi. -
rlazol
veterán
válasz
Csapi007 #1728 üzenetére
VirtualDub - nem állítom, h gyors meg minden, de sajna ehhez mindenképp újra kell renderelned a videót.
Még ennyi jut eszembe, h vannak progik, amikkel szét tudod szedni az mpeg/avi-t m2v és wav részekre, a wav-ot SoundForge-ban behíva meg tudod emelni a hangerőt. De után újból össze kell renderelni őket, szóval annyival nem gyorsabb, sőt. talán a Dub egyszerűbb is. -
-
rlazol
veterán
válasz
hitman, #1709 üzenetére
Inkább nem, mint igen...
Alapvetően a dolog relatív és minden a hordozó felbontásának és az elsődleges nézőkének a viszonyától függ.
Ha van egy analóg filmed (persze nem egy sima VHS-ről beszélek, hanem spciális, profi anyagról), annak a natív felbontása lényegesen nagyobb, mint amit az alapból kihoznak belőle. Így ott elképzelhető. Persze ehhez labor kell, és spec stúdió, de alapvetően igen. Amit a filmeken látsz ilyen esetben kb úgy kell elképzelni, h nem a szabvány 720*576-ban digitalizálták be hanem mit tudom én 5000*4000-ben. Hangsúlyozom, h ehhez az kell, h a kiindulási anyag natív felbontása ekkora legyen. Ha van egy VHS vagy Hi-8 anyagod, ott hiába állítod be a a hatalmas felbontást, abban plussz infó nem lesz. Ott ez csak interpoláció, mint a digitális fényképezőgépeken a digitális zoom. Vagyis gyakorlatilag ugyanazt a hatást éred el, ha azonos felbontású, de nagyobb fizikai méretű monitorral nézegeted.
TVből szintén nem megy, mert ott nekünk egy adott felbontásban küldik el, hiába tudna adott esetben többet a felvevőgép.
Ugyanez áll a digitális anyagra. Ha a felvételkor az érzékelő felbontása nagyobb, mint amiben alapvetően nézzük a filmet, akkor igen, rá lehet nagyítani. Ha nem - nem.
Egy program se tudja kitalálni, h mi van a rendszámtáblára írva, ha az érzékelő csak egy fehér pixel nagyságúként rögzíti. Ha viszont 1 Megapixel a rendelkezésre álló adat a rendszámtábláról, de a kijelzőnkön csak 1 fehér pixel világít, akkor értelemszerűen le lehet kérni a teljes anyagot. -
rlazol
veterán
Magic Recovery
-
rlazol
veterán
válasz
question man #108 üzenetére
ha különböző a kiterjesztésük, akkor nem koveterre vagy chainerre van szükséged.
talán a windows movie maker is képes rá
amúgy Adobe Premier tutira
vagy a Studio 8
ha küllönböző a felbontás, fps is, akkor dőleg az uccó kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged