- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
sziasztok
melyik progi az ami most helyettesíti az everestet, vagy mi volt a neve, és normálisan működik ingyé lehetőleg..
gépet adna el egy hozzáértő, akinek win 10-e van rajt, de a gépet elhozni nem akarom, így hogy nem tudni mit akar eladni, hozzáértése meg...
-
Kicker
őstag
sziasztok, nem akartam új topicot nyitni ezért bátorkodom ide feltenni a kérdésemet..
Adott egy program, melyet aktíváltam neten, kaptam egy kódot és beírtam, majd egy laptopon is futattam a telepítőt, megadtam ugyanazt a kódot és ott már nem fogadta el.
A kérdés, hogy ez hogy lehet, milyen program lenne ami megmutatná hogy hol, hogyan regisztrálta magát ez a vacak és hogyan nem fogadja el a másik gépen ugynaaz a telepítő ugyanazt a kódot...üdv
Lac
-
Kicker
őstag
köszi srácok, emailben kaptam, önköltségi szabályzat, lehet valami nyomtatási file...
-
Kicker
őstag
milyen program nyitja az alábbi részltetet tartalmazó (jegyzettömbbel nyitva) .dat kiterjesztésű filet
<P> </P>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0" align=center><FONT style="FONT-SIZE: 16pt" face="times new roman,times" size=5>Önköltségszámítási szabályzat</FONT></H2>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0"><FONT face="times new roman,times" size=3></FONT></H2>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0"><FONT face="times new roman,times" size=3></FONT> </H2>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0"><FONT face="times new roman,times" size=3>Általános tudnivalók</FONT><FONT face="times new roman,times"></H2><FONT size=3></FONT></FONT>
<P style="MARGIN-RIGHT: 0cm" align=justify><FONT face="times new roman,times" color=#000000 size=3>A piacgazdaság megjelenésével versenyhelyzet alakult ki alehet, hogy openoffice?
-
Kicker
őstag
jó lehet az archicad, de szerintem a 10-es túl sok az én kis ati 9100IGP-mnek, hiába adok neki 128mb ramot a 2gb-ből... ha jól láttam neten, akkor max a 8.1-es archicad fut el ezen a vga-n... vagy tévedek? a progi elindul, rámegyek az új tervre, gondolkodik, csinál egy naplófájlt és hibajelentést akar küldeni... fákk
vagy mi a para?
-
Kicker
őstag
hali, van egy kis lakás, meg vannak a méretek, nagyjából a bútorok is, ezt kéne gyorsan egyszerűen, átláthatóan bevinnem gépbe.. milyen progit ajánlanátok? nekem jó a trial verzio is... előre is thx
-
Kicker
őstag
hali
kis méretű egyszerű progi, amivel mp3-ból tudok lenyírni, telora csengőhangnak egy részt. vagy a sound forge a legjobb erre? -
-
Kicker
őstag
üdv
van egy dmg kiterjesztésű fileom, de nem tudok vele mit kezdeni, hallottam egy [link] dmg2iso progiról, de nem találtam letölthetőt, illetve ez a link is elég zavaros... valaki tudna segíteni? -
Kicker
őstag
válasz
dr_strange #1800 üzenetére
sejtettem, hogy egszerű lesz a válasz
egyébként thx -
Kicker
őstag
üdv
a winrarral tudom hogy lehet filet darabolni, de más programot nem tudnátok nekem ajánlani erre a célra??ami csak darabokra osztja, nem tömörít... előre is THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest