Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ihshan
csendes tag
Üdv
Nekem olyan program kéne amivel bizonyos szavakat, neveket tudnék abc sorrendbe rendezni. Nos lehet, hogy ezt meg lehet csinálni wordba vagy exelbe. (sajnos nem jöttem rá még a módjára de kutakodom...) Addig is ha valaki tud valami jó tippet szóljon bátran...
-
Ihshan
csendes tag
Sziasztok . Milyen program kell feliratégetéshez és honnan lehet letölteni?
[Szerkesztve] -
Ihshan
csendes tag
Ok, értem most már hogy kell. Köszi a tippet

-
Ihshan
csendes tag
A múltkorjába már írtam, de sajnos nem írtam le elég részletesen a problémám. Nos az volna az volna a gond, hogy adatott egy 855 megabájtos filmem amit cdre szeretnék megírni, de úgybár ez így egy cdre nem fér fel. Tehát szükségem lenne egy olyan programra amivel ezt a 855 megát kettőbe osztanám úgy hogy felmenjen két cd-re. A tag akinek a filmet oda akarom adni nincs dvd lejátszója ezért nem írom meg dvd lemezre. Kipróbáltam a HJ Split 2.3 amit Brutforsz ajánlott. Utólag is köszi de sajnos nem működött, felosztotta ugyan de már nem tudtam lejátszani, mi lehet az oka és hogy tudnám megoldani a problemot. Mire lenne még szükségem, vagy mit nem csináltam jól.

[Szerkesztve] -
Ihshan
csendes tag
A következő a problémám, nos egy kissé szokatlan is talán. Van egy 850 mbs szeretnék úgy felosztani hogy két cdre megírhassam, létezik-e egyáltalán ilyen program vagy a neroval is meglehet ezt oldani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi