Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
maru, cigam, joe2005: köszi a segítséget, végül a Corel mellett döntöttem, egy videóra az is elég lett.

-
Apollyon
Korrektor
Üdv
Életemben először foglalkoztam most videószerkesztéssel, és hát a Windowsos Movie Maker nem jött be.
Igazából csak egy jpg-t szeretnék "összevágni" egy mp3-mal hogy feltölthessem youtubera.Szóval tud valaki egy alternatívát a movie maker-re?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
epidemic
üzenetére
Megpróbálni meg lehet. Én is kerestem a Vanília égbolt c. filmből egy számot, a soundtrackje is megvan amit már szénné hallgattam de egyébként nincs rajta ami még kellett volna. Így felraktam gépre, kivágtam a night clubos jelenetet és felraktam youtube-ra kb fél perces a videó.
Egy fórumtárs itt a ph-n azonnal válaszolt is rá és ollé. -
Apollyon
Korrektor
válasz
fekeandras
üzenetére
Szerintem ez nem fog működni mert a gép nem tudja saját magát áram alá helyezni. Másrészt, ha nincs betöltve az operációs rendszer akkor nincs ami futassa a programot így erről az oldalról is kilőve. Esetleg talán készenléti állapotból lehetséges lenne, de hát nem is tudom, nem hinném.
-
Apollyon
Korrektor
Próbáltam a TeamSpeak-et, de nem tudom hogy működik meg lehet nem is az kell nekem.
Szóval olyan progi kellene amivel tudunk haverral beszélni egymással mikrofonon keresztül miközben online játszunk. Eddig Skype volt, csak az a baj hogy néha belassítja a dolgokat... -
Apollyon
Korrektor
Üdv
Tud valaki olyan programot, amivel pl. az mp3-ak IDv tag-jeit lehet szerkeszteni?
Pl. a foobar is ez alapján listázza a playlistben a számokat, meg a telefonom is, és így elég problémás... (Foobarral nem lehet hatásosan tageket rendezni!) -
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Olyan program kellene, ami kikapcsolja a számítógépet az én általam megadott időpontban, amellett hogy a futó alkalmazásokat bezárja. Tudtok ilyet? A Shutdown Monster nem jó, nálam az nem működik, valami más kell...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- SnowRunner
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Milyen routert?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest