- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
az ACDSee képnézegető helyett kerestem másikat...ha jól tudom, most már az XnView is tudja azokat a funkciókat, amire nekem szükségem van. kipróbáltam és tetszik, de lenne egy idegesítő dolog, amit eddig nem sikerült megoldanom, pedig az összes beállítást átnéztem.
Windows intézőből megnyitok egy képet - teljes képernyőn megjelenik és Space-el lépkedek. minden ok, csak a képeket mutatja...
viszont, amikor az XnView böngészőjéből indítom el a képnézegetést, akkor ha olyan mappában vagyok, ami .exe fájlokat is tartalmaz, akkor azt is képként próbálja mutatni, és kér hozzá egy ikont.
egy képet is csináltam ( itt pl a mappában a képek mellett volt egy flash player telepítő is )
XnView beállítás
eddig csak ezt a megoldást találtam /Böngésző - fájllista - Minden egyéb fájl -nál kiveszem a pipákat/, de ilyenkor a böngészőben sem jelenik meg minden.azaz nem látom teljesen mik találhatók az adott mappában.
ismerőnél nem csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest