Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-20 17:39:44

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a Gyakran feltett kérdések szekciót!
A topic célja, hogy segítsen eligazodni a NAS-megoldások folyamatosan bővülő, színesedő piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18243) Hyena válasza fogtunder (#18242) üzenetére


Hyena
senior tag

Jeleneg 1 windows 10 portablevel probalta es mukodik vele, de valamiert mindig elfelejti a bios beallitast, hogy honnan bootoljon.
A host OS-t fel lehetne telepiteni 1 winchesterre is, de akkor max 3 lemezes nas lehetne mivel 1 helyet elvenne az os drive.
A sracnak amugy van tobb nasa is (meg sok szabadideje), ez inkabb csak 1 erdekes kiserlet mintsem mindennapos hasznalatra szant dolog.
De azert en is kivancsivan varom mi lesz a vege.
Szerintem jobban jarna ha linuxra epitene az egeszet de allitolag ott vmi problema van a halozati kartya bridgelesevel a vmwaren...
Valami leggyorsabb legjobb pendrivet vett a projekthez, es arra alapozza a dolgot, hogy ha bebootol nem lesz sok OS lemezmuvelet mivel nem lesz nagyon kihasznalva a nas.
De pl a Plex peldaul a sok apro filevel biztos megfektetne.
Csak azert irtam ezt meg, egy fentebbi felvetesre, hogy vegulis lehet akar xpenologys video lejatszos nast epiteni csak elszantsag kerdese :) .

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.