Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-20 17:39:44

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a Gyakran feltett kérdések szekciót!
A topic célja, hogy segítsen eligazodni a NAS-megoldások folyamatosan bővülő, színesedő piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18213) fogtunder válasza Zlcsi (#18212) üzenetére


fogtunder
nagyúr

vagy rakhatsz rá másik oprendszert is, ami full legális és ingyenes, plusz még van hozzá support is, rengeteg ilyen van, és ha azon kívül, amit leírtál nincsenek speciális igények, akkor a nagy részük pont ugyanúgy meg fog felelni, mint az Xpenology. én az OMV-t szoktam ajánlani, könnyen kezelhető az is, csak nincs annyira szép designja a webUI-nak.

használtam én is, de azért nem a nirvana, a frissítésekhez kényelmetlen volt a lépcső alól kiszedni a szervert, kijelzőt-billt kötni rá, aztán visszarakni, plusz mindig ott van, hogy becsúszik valami hiba és nem feltétlenül tudod visszanyerni az adataidat. ritka, de volt már ilyen.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.