Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvs
aktív tag
Rövid élménybeszámoló másfél hét használat után:
a sivatagban találtam egy ASUS MX34VQ monitor múlt héten. Elég rég óta használok munkában Dell 3415-öt, szóval a szélesség nem volt ismeretlen, azonban a panelen elsőre látszik, hogy VA. Szebb feketéi vannak, a színei is teltebbek, nagyon korrekt. Kevés csicsa van rajta, a beépített hangszóró meglepően jó (zenére nem, arra marad a füles, de yt-n valami random akármit megnézni tökéletes), nincs rá panasz. A vezeték nélküli töltés jópofa, de engem nem érint, a VESA egyelőre nem szempont, az USB hub hiánya viszont fáj.A másik játékos a Philips 349X7FJEW volt, azonban részint a talpa miatt (sok hely), részint a fehér káva miatt annyira nekem nem jött be. Igaz, ez VESA-s legalább. Hasonló specifikáció, hasonló panel valszeg, illetve amit láttam review-t az azt kissé lehúzta.
Alapvetően azt hiszem ez az egyik legjobb belépő a 34UW világba, 100Hz, Freesync, VA, aki nem kizárólag játszani szeretne, annak (kompromisszumokkal, de), tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- További aktív témák...
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest