Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47838) jocipecs


jocipecs
újonc

Halihó!

Segítségeteket szeretném kérni a megfelelő telefon kiválasztásában.
Jelenleg két SIM kártyám van:
- az egyik csak telefonálásra (privát előfizetés)
- a másikon csak mobilnetezni lehet, hívást fogadására és indítására sincs lehetőség (eddig USB sticken keresztül laptopon használtam, céges előfizetés korlátlan nettel)

Egy olyan készüléket keresek, amiben a két funkciót (telefonálás+net) optimálisan egyesíthetem. Adatforgalom kizárólag a mobilnetes SIM-en, beszéd kizárólag a másik SIM-en menne.

Dual SIM-es telefonok között láttam, hogy a legtöbb standby üzemmódú és értem, hogy két hívást nem lehet egy időben végezni, de a adatforgalom és a hívás egyidejű használatáról nem találok egyértelmű leírást.

A kérdéseim az alábbiak lennének:
1. Ha adatforgalom van folyamatban a mobilnetes kártyán (pl böngészés, vagy egy e-mail ellenőrzés), akkor a másik ettől még SIM-et tudják hívni (pl ha egy hívás éppen akkor jönne, amikor a másik kártyával e-mail check történik)?
2. Van arra lehetőség, hogy a SIM kártya fizikai eltávolítása nélkül ki/be kapcsoljam a kártyákat? Megoldható ez úgy, hogy nem kell újraindítani a telefont?
3. A készüléket e-mail, naptár, weben hírek olvasása és legfőképp telefonálásra használnám +jó lenne, ha automatikus értesítést kapnék a levelekről (gmail). Ilyen célokra milyen telefont javasolnátok (nem vágyom csúcskategóriás, drága telefonra).
Amire laikusként gondoltam: Samsung Galaxy S Duos 2 (38ezer HUF, Mediamarktból 2év gyártói garanciával)

Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.