Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32601) lamasz


lamasz
tag

Sziasztok!
Holnap megyek a T-Mobilba elköltöm a fizum egy új telóra. Megmondom őszintén már megvan a befutó. De gondoltam hátha van olyan telefon amire nem gondoltam.
N8-at veszek.
Ami nálam szempont: Kamera! Egyszer volt egy lg ku990-em abba volt xenon vaku. Úgy tudtam ezért használni mint egy kompakt gépet...azóta is fáj hogy ellopták.
Szóval van még alternatíva más Xenon vakus telefon ebbe az árkategóriába? Én nem találtam...
NET! igen én használom sokat a netet, az szempont, hogy minden oldalt meg tudjon nyitni, nehogy az legyen mint most, hogy egy két oldalt nem tud mert nincs elég memória rá. Egyébként ez ma már nem tudom egyáltalán előfordulhat e? Szerintem a sebesség úgyis a hálózati lefedettségtől függ, ezért nem hiszem hogy dupla ennyiért esetleg dualcore proci kellene nekem. Annyit nem ér.
Zene: munkába meg haza bkv-n szóval hallgatom sokat. Ha metrón tisztán hallom nekem az elég erős. Metált nem lehet halkan ;]
Pdf-Word igen azt kellene hogy kezelje.
Szövegbevitel könnyű legyen mostani LG arenába giroszkóp működik, csak van hogy nehezen érzékeli mi a helyzet. Szal a konstrukció szoftver nem árt ha stabil. Szóval ne Huawei legyen :)
Abszolút nem vagyok márkahű, bármi jöhet! Az nyer aki a legjobb!
Tehát N8-on kívül ebbe az árba van más xenonvakus telefon ami nekem megfelelhet? Mer akkor még utánanézek, mi merre hány méter :)
Köszi a segítséget és a meglátásokat!
:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.