Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29569) mpeti3


mpeti3
csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Új telefont szeretnék venni és ebben kérném a segítségeteket! Most egy SE W880i van a birtokomban, ami kezdi beadni a kulcsot...

Mindenképp új készüléket szeretnék, 40k körül szánnék rá (minőség érdekében hajlandó vagyok változtatni, de ha kevesebb az csak jó)! ;]
Kártyafüggetlen vagy T-mobilos telefonok jöhetnek szóba.
Telefonálni lehessen vele, ezen kívül jó zenelejátszási képesség, bővíthetőség, kamera nem kimondottan fontos, annyi, hogy legyen rajta azért! Jó akkumulátor nem rontaná el.

Azon gondolkoztam sokat, hogy mennyire fontos nekem a net vagy hogy a jövőben lesz-e szükségem arra, hogy ilyesmit tudjon a telefon... igazából jó lenne ha lenne benne wifi, de nem létszükség!

Operációs rendszer nekem igazából mindegy, ne legyen lassú.
Szeretném, ha fémből lenne, minőségibb összeszerelés, mivel hosszú távra vásárolnám!
Ilyen szétcsúsztatható, kinyitható dolgot nem szeretnék, legyen a sima klasszikus telefon esetleg érintős (ezek tetszenének, de csak ha használható az érintőkijelző), QWERTY-s ne legyen!

Nézegettem a következőket, amik tetszenek: Nokia C5, Nokia E52 - bár ez egy kicsit drágább mint amennyit rá szeretnék szánni, viszont van benne wifi és elég jókat írnak róla, ezen kívül Nokia 6303i sem egy rossz készülék, bár ez csak utolsó a rangsoromban! Érintőkijelzős készülékekben nem vagyok otthon (egyébként a többiben sem, de ezekben meg végképp) szóval várom a javaslatokat!

Előre is köszönöm!

Ide kell írni majd valami frappánsat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.