Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1761) Sol_


Sol_
csendes tag

Igen én is kb ilyen helyeken(net) nézegettem a telefonokat. A web-es rendelés viszont eleve kizárja a ''vásárlás előtti tapizd meg'' opciót sajna:(

Az árak valóban barátiak, de (közgazdászként ) tudom h az áfával nem lehet csak úgy variálni. Tehát a dolog nem úgy működik h egyszerűen ''nem fizetsz áfát, te is jól jársz meg ők is''Az való igaz h a használt termékek kereskedelménél 0%-os az adó, ill érték-különbözet szerinti az adózás. Ergo a termék használt.Főként úgy h van olyan lehetőség is ahol a ''0 perces telefon'' mellett lehet venni ''új telefont'' is ahol külön fel van tüntetve a nettó és bruttó ár. (persze van ahol 0 perces készüléket árulnak csak nem írják oda és nem árulnak mellette még új telefont is)
Ezért szerettem volna valaki olyantól véleményt hallani aki már rendelt ilyet, h mi volt a tapasztalata. (főként h 0 perces web-en rendelt slide-os telefonoknál pl U600/ D900 jó-e a csúszka ill átlagban annyi-e a probléma velük mintha ztboltban venném vagy ahogyan sejtem ez a 0 perces telefon olcsóságának az ára)
Esetleg még azt el tudom képzelni h pont azért h alacsonyan tartsák az árakat és így tőlük rendeljenek, átminősítik a telefonokat 0 perces telefonná. Bár akkor meg nem értem h miért van külön lehetőségként h új telefon-0 perces telefon-használt telefon.
Szval nem értem, de a vásárolt telefonok minőségére kíváncsi lennék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.