Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1751) badacsony válasza Bocaa (#1750) üzenetére


badacsony
őstag

A fülesre gondolsz, ugye?
Mivel W telefon, hangosabbnak kell lennie. HPM-70-nel (nem az jár hozzá) nem is kell kihasználni a max. hangerőt. W810 nem jöhet szóba?

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D

(#1752) Bocaa válasza badacsony (#1751) üzenetére


Bocaa
senior tag

A w810 nem tetszik :U .Fülesre + kihangositva gondoltam.(azért a k750i hez hasonlítom mert még csak arról van SE tapasztalatom)

"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "

(#1753) kbr


kbr
csendes tag

Szisztok!!

Nah.... hát mivel nem tudtam eldönteni így arra jutottam hogy inkább egy SE K810i-t veszek.... :DDD :DDD :DDD Aki úgy gondolja a döntésem helyes, kérem jelezze! :)

[Szerkesztve]

(#1754) sztyui2 válasza kbr (#1753) üzenetére


sztyui2
őstag

Két zenetelefon közül akartál választani, ami gondolom azt jelenti, hogy nem a kamera a fontos neked, hanem a zenehallgatás. Szerintem inkább vegyél W580-t. Az jobban néz ki, a csúszkájáak meg nem lesz baja, max a billentyűzetének, de azt meg akkor ingyen kicseréli a Sony Ericsson

[Szerkesztve]

(#1755) kbr


kbr
csendes tag

Nah szóval az a szitu hogy a zenehallgatás már nem igazán érdekel, mivel tegnap anyám a kezembe nyomott 1 mp4 lejátszót, ami szép tisztán szól. :W És azt mondta hogyha a walkman részéért akarom venni a zenefont, (márpedig mi másért..) akkor felejtsem el. Jobb lesz nekem egy walkmanmentes mobil. :( Nemrégen egy K750-t akartam csak addig tököltem amíg a TM-esek levették a palettáról. És mivel a K810 részben a K750 utódjának tekinthető így arra gondoltam olyat kunyerálok. A baj csak az hogy ha K810 akarok akkor várnom kell karácsonyig... Úgyis anyámtól függ.... ő vesz karácsonyi ajándékot... Igazából nálam egy mobilnál a következő a lényeg. 1. Zeneminőség (amiben a SE mobilok a legjobbak), a kamera (amiben szintén a SE az egyik legjobb) 2. Adatkomunikáció 3. Alkalmazások kezelése 4. Dizájn :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#1756) badacsony válasza kbr (#1755) üzenetére


badacsony
őstag

A K810-hez hozzácsapnék még 2 nem kapható modellt, a K770-et és a K850-et. Csakhogy nehezebb legyen a döntés. :)

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D

(#1757) Sol_


Sol_
csendes tag

Üdv mindenkinek!

Telefonvásárlás előtt állok jól jönne némi infó (''... főnök vagyok kell az infó ...''AP).
Ahogy olvastam a fórumot elég sok telefontulaj megfordul itt. A kérdéseket megszámozom a könnyebb/gyorsabb válasz reményében.
Előre is thx!

Telefonvásárlási preferenciám:
Hamarosan külföldre megyek hosszabb időre, és nem nagyon lesz időm és kedvem se szervízbe rohangálni, így egy megbízható telefon nem ártana.
Digi fényképező van külön, így az h ebből milyen van a telefonban az nem számítana.
Árfekvésben kb max u600-as árában. (pedig az u700 nagyon szép...:( )
Típusban simens ingyen sem kellene, alkatel se nagyon és a nokia is necces.
Alapvetően SE fun vagyok, de most szívesen megnéznék más telefont is ami slide/flip es.
Telefont pedig meglepő módon telefonálásra használnám +max zenélni, e-mail... de fényképező, videó, 3g nem érdekel...

Pár napja ''beleszerettem'' az U600ba, de a hozzá tartozó teszteket és inkább a fórumokat elolvasva kissé kiábrándultam belőle.(igaz kifolyt a szemem mire végéreértem...)

1. A mostani U600 is szenved még a betegségeitől vagy csak a kezdő szériákra volt jellemző?
konkrétabban:
-csúszka minősége
-anyagminőség tényleg nem az igazi? (mindkettő pl a d900 hoz mérten)

2. D900 és D900i között mi a lényegi különbség?
Azt tudom h miben tud többet a d900i de némely összehasonlító oldalon a ''régi'' d900 több pontot kap mint a ''fejlesztés'' d900i?
Igazából tényleges tesztet nem is találtam a d900i -hez csak olyat amiben pár sorban leírják h miben új a d900-hoz képest. Ami engem érdekelne h anyagminőségben van-e különbség?

3. Nem volt még ''penge'' telefonom, ezért érdekelne a tartósságuk. Nem vagyok éppen pancser, de azért előfordul h 1x-1x le/kiesik az a telefon. Szval mennyire hímestojás telefonok ezek?
pl az U600 ról az infók alapján azt gondolom h valóban gyönyörű de kb fél év után jobb ha eladja az ember... (igaz egyébként se árt a csere, de itt sztem különösen rövid ennek az ideje.) Mellesleg az U600 ára igen nagyot zuhant ahoz képest h a d900 még most is kb annyi mint a viszonylag új U600

4. Egyes webáruházak árulnak ''0 perces készülék''-et garival, eredeti tartozékokkal fóliával, és ''sim kártya még nem volt bennük'' jelszavakkal.
Ezt most akkor használt telefon? Pl.: Egy U600-as vásárló vásárlás előtt/után felfedezi h a csúszka lötyög és még nem volt benne sim-kártya, így lesz ''0 perces készülék'' jól sejtem?
Mert azt még el tudnám képzelni h 1-2 vásárló bontatlanul visszaviszi(és nem pl a csúszka lötyögés miatt), de h több száz ilyen legyen raktáron azt már nehezen.
Vagy valami más áll a háttérben...?
Szval aki tudja h mi ez vagy már vett ilyet annak megköszönném az infót.

Nem szándékozok senkit meggyőzni h melyik telefon a legeslegeslegeslegjobb, és ha 1es márkák nem jönnek be (amit az elején írtam) az személyes vélemény szval nem kell mellreszívni és kakaskodni, ha kérhetném.




(#1758) EQMontoya válasza Sol_ (#1757) üzenetére


EQMontoya
veterán

üdv!

1. megfordult a kezemben pár u600, csúszka minősége változó, volt, amelyik nagyon csúnyán lötyögött, volt, amelyik közelitette a d900 szintet. de valahogy nem volt az az érzésem a telóval, ami akkor van, ha egy d900at vagy egy u700at fogok kézbe, hogy igen, ez egybe van rendesen. másrészt szerintem az érintőgombos u600 kezelése nem mindenkinek megy könnyen, vásárlás előtt mindenképp kipróbálnám.

2. fm rádió és kamera soft újitás történt. anyagminőségben lényegi különbség nincs a fém dekorcsikot leszámitva.

3. december végén vásárolt d900-am is esett már le többször, nincs rajta karc. :Y tehát marhamód strapabiró, nem karcolódik, sem a kijelző, sem a hátsó müanyag, nem dobálja le a festéket sem. egyetlen sérülékeny pontja a headset csatlakozót fedő kis ajtócska, amely elég hülye konstrukció, a sok nyitogatástól hajlamos repedni.

4. ezt nem tudom.

Same rules apply!

(#1759) kbr válasza badacsony (#1756) üzenetére


kbr
csendes tag

Hát nem tudom... a K770 nagyon nem teccik nekem.... a K850 naon kúl, de nem akarok egy vagyont kiadni.... A K850 min. 130e lesz.... a K810 ellenben csak 80e....

(#1760) badacsony válasza Sol_ (#1757) üzenetére


badacsony
őstag

2. Fórumtárs elmondásához annyit fűznék hozzá, hogy a D900i-ben nincs dokumentum-nézegető; ill. olvastam több helyen, hogy a D900i szlájdja sok esetben lötyög, ezért vásárlás előtt ki kell próbálni.

4. Idézet az egyik GSM bolt tájékoztatójából: ''A Használt 0 perces készülékek dobozosak, fóliásak és nem volt SIM kártya sem bennük...''
Bűvészkednek az ÁFA-val. Mindenki jól jár: nekik is megvan a hasznuk; te meg áfamentesen vásárolsz, így olcsóbb a készülék.


kbr: Ilyen [link] helyeken nézegess telcsi után. ;)

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D

(#1761) Sol_


Sol_
csendes tag

Igen én is kb ilyen helyeken(net) nézegettem a telefonokat. A web-es rendelés viszont eleve kizárja a ''vásárlás előtti tapizd meg'' opciót sajna:(

Az árak valóban barátiak, de (közgazdászként ) tudom h az áfával nem lehet csak úgy variálni. Tehát a dolog nem úgy működik h egyszerűen ''nem fizetsz áfát, te is jól jársz meg ők is''Az való igaz h a használt termékek kereskedelménél 0%-os az adó, ill érték-különbözet szerinti az adózás. Ergo a termék használt.Főként úgy h van olyan lehetőség is ahol a ''0 perces telefon'' mellett lehet venni ''új telefont'' is ahol külön fel van tüntetve a nettó és bruttó ár. (persze van ahol 0 perces készüléket árulnak csak nem írják oda és nem árulnak mellette még új telefont is)
Ezért szerettem volna valaki olyantól véleményt hallani aki már rendelt ilyet, h mi volt a tapasztalata. (főként h 0 perces web-en rendelt slide-os telefonoknál pl U600/ D900 jó-e a csúszka ill átlagban annyi-e a probléma velük mintha ztboltban venném vagy ahogyan sejtem ez a 0 perces telefon olcsóságának az ára)
Esetleg még azt el tudom képzelni h pont azért h alacsonyan tartsák az árakat és így tőlük rendeljenek, átminősítik a telefonokat 0 perces telefonná. Bár akkor meg nem értem h miért van külön lehetőségként h új telefon-0 perces telefon-használt telefon.
Szval nem értem, de a vásárolt telefonok minőségére kíváncsi lennék.

(#1762) Sol_ válasza badacsony (#1760) üzenetére


Sol_
csendes tag

2. Igen azt ahogy már írtam tudom mi a d900 és d900i között a különbség a leírás szerint.
(rádió, jobb aksi, soft frissebb.)
Viszont a csúszka minőségére fórumokon több negatívumot olvasni a d900i-ről mint a d900 esetében.
Ráadásul ami elgondolkodtató h a d900i (igaz nem sokkal) de olcsóbb mint a d900.
Pedig az innovációt és újdonságot ált-ban keményen megfizettetik. Így emiatt is gyanakszom h valami ott nem 100% (kötve hiszem h a doc olvasás-ban lévő különbség indokolná ezt.)

Összességében kezd elmenni a kedvem attól h csúszkás telefont vegyek net-en. :(
Márpedig a rendelés net-es lesz...

(#1763) lasa válasza Czinege (#597) üzenetére


lasa
tag

1 - 2 hétig használtam . Kijelzöje szép éles napon is jol lácik, burkolat is szuper , zene is jo, Ami rossz : töltöcsatlakozo kényelmetlen helyen van , EDGE nincs csak UMTS ,és ami az eladáshoz az a billentyüzet használhatatlansága :O

Dressed to kill

(#1764) Bocaa


Bocaa
senior tag

Melyik a jobb választás zenehalgatásra???
w710i
k800i

"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "

(#1765) sztyui2 válasza Bocaa (#1764) üzenetére


sztyui2
őstag

mér akar mindenki w710-et venni? Ugyanaz, mint a w800, csak szarabb a fülhallgatója neg van pár +fitness funkciója. Vegyél zenehallgatásra w800-at ebben az árkategóriáben. Vagy vegyél w810-et, az még jobban is néz ki.

(#1766) badacsony


badacsony
őstag

Sol_: Csúszkás telót én sem vennék látatlanban.

Bocaa: W710i - zenére specializált, olcsóbb a K800i-nél, nincs joy.

sztyui2: Vitatkoznék veled egy hangyányit. ;) W710 szoftversen jobb: fejlett java-kezelés, A2DP és az általad is említett fitnes funkciók. Másfajta memkari kell mindkét készülékbe. W800-at újonnan nagyon nehéz beszerezni. Egy HPM-70-et venni a W710-hez nem nagy tétel, feltéve ha nem BT sztereó fülest használ az illető. A W810 (bár nem sokban klönbözik a W800-tól, szinte csak külsőleg) jó vétel, feltéve ha nem kell A2DP.

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D

(#1767) Sol_ válasza badacsony (#1766) üzenetére


Sol_
csendes tag

Kb én is erre a köv.re jutottam...
Neten nincs ''tapi'' szval nem lesz csúszka...
Sztem veszek egy alacsonyabb kategóriás telefont amit legalább ismerek. (A megspórolt pénzt meg eliszom..:) )

1.Z710i-ről van valakinek rossz tapasztalata? Mennyire dundi ez a telefon élőben?
Kinézetre a képeken nem rosz a többi flip-es SE-hez képest.

2.A w710i-ben a fitnesz funckió mennyire komoly? Azt olvastam h rázkódás alapján számítja az adatokat. Akkor viszont ha pl olyan zsebbe rakom ahol szorul aztán olyanba ahol lötyög akkor más adatokat produkál?

(#1768) Sol_


Sol_
csendes tag

SE z710i vagy w810i?

Negatív tapasztalatok valamelyikről?

(#1769) nemma válasza Sol_ (#1768) üzenetére


nemma
addikt

A Z710i flipes. Ez negatív tapasztalat ;]
Én a W810i-t venném, szvsz jobban is néz ki

(#1770) sztyui2 válasza Sol_ (#1768) üzenetére


sztyui2
őstag

Én is w810-et vennék. Arról még nwm hallottam rosszat. Ismerek egy-két embert, akinek olyan van és sztem nagyon zsír tella

(#1771) Ricardo


Ricardo
félisten

W810-re egy szavazat. Megbízhatóbbak a tábla telefonok mint a kinyithatóak.

(#1772) Viktor0610 válasza Ricardo (#1771) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Én is a W810i-t ajánlanám, bár én az AF-kamera és a jobb tartozékok miatt.

Samsung Galaxy A54

(#1773) gibi.david válasza Sol_ (#1757) üzenetére


gibi.david
tag

Nos kedves Sol_, nekem van infóm az U600-ról, olyat nyúzok éppen.
Röviden, ''szeress ki'' a U600-ból... Nekem is elcsavarta a fejem, de ha lenne más, ami bejönne tudásra, és külsőre, jó áron, váltanék...

Nekem az már a második U600-am, mivel az első hibás volt, ezért 2 hónap után kicserélték, hozzáteszem, h a két hónapból 3 hetet szervízben töltött.

1. A második csúszkája már nem rossz, kinyitva stabil, becsukva lötyög oldalra 1-1mm-t kb.
Nekem a anyagminőséggel nincs bajom. Nem gumis műanyag, hanem kemény, de nem recseg-ropog sztem egyben van. Bár az acélszürkének más anyaga van mint a barnának, vagy a festék anyaga más, ezért más a tapintása. Szerintem D900 kellemesebb lehet, de U600 sem rossz ilyen téren.

2. D900i szerintem kiforrottabb, a szürke/ezüst változat U600-hoz hasonlóan kemény műanyag, de nem gáz, a fekete i-s pedig puhább, mint a sima D900.

3. szerintem ne is gondolj arra h leejted, már attól baja lesz :D viccelek.
Vigyázni kell azért rájuk, főleg az U600-ra. Ha amúgy is vigyázol a telefonjaidra, nem gáz. Szerintem U600 eleve jó áron volt már.

4. én is gsm boltban vettem az U600-ast, de nem volt bontatlan a csomagolás, találtam benne naptárbejegyzéseket is, fólia sem volt rajta, ennek ellenére karcmentesnek mondható. Azért használt 0 perces, mert használt telefonnak van elkönyvelve, ezért az áfát nem szükséges megfizetni (kivéve ha számlát kérsz...), elvileg alapból nem használtak, tényleg 0 percesek.

(#1774) Sol_


Sol_
csendes tag

Akit esetleg érdekel megkérdeztem a gsm bolt-ot h mit jelent a ''0 perces készülék''
Ezt a választ kaptam:

A \''0 perces\'' annyit jelent, hogy a készülék dobozát mi nyitjuk ki, s egy előzetes tesztelést elvégzünk a készüléken, amivel a 72 órás cserét igyekszünk kivédeni.Ilyenkor a szoftverét nézzük, a hagszóróját, mikrofonját.


H ez most tényleg így van-e azt mindenki maga döntse el...

(#1775) qwertly


qwertly
addikt

Hali most vennék új telefont amit t-mobil hálozatban használnék,dominó csomagosat :D.Max 40 szánék rá.Ennyiért kapok olyan telefont ami tudja a 3G és tudnám legalább 2-3 évig használni :F.

(#1776) Viktor0610 válasza qwertly (#1775) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Egy készülék van, ami ezen feltételeknek megfelel, ez az LG KU250 -[link].

Viszont ennek topikját végigolvasva, nem tűnik feltétlen jó vételnek... :U

Samsung Galaxy A54

(#1777) fateless válasza qwertly (#1775) üzenetére


fateless
veterán

Ha mindenképpen dominó csomis kell, akkor tényleg nagyon leszűkítetted a lehetőségeket, mert dominóval csak az LG van. De ha nem hűségpontok miatt akarsz dominót, akkor függetlenül több készülék lenne.

(Pl Nokia 6151, esetleg 6233, több Samsung, pl z230, z240, z400, esetleg SE K610)

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#1778) skygt90


skygt90
csendes tag

Hali ! ti meik telót választanátok ezek közül ? Sony Ericsson W550i , Alcatel S853, vagy Alcatel C825..nos szerintetek meikkel járnék a legjobban ? előre is kösszi a válaszokat :) :R

(#1779) kbr válasza skygt90 (#1778) üzenetére


kbr
csendes tag

Hát... Én W550-re raknám a voksom. Sztem az a legmegbízhatóbb és a legdizájnosabb... :) És a zenei minőség is a SE-nál a (z egyik) legjobb. :)

(#1780) Teo70


Teo70
tag

még1 szavazat a w550i-re....ez mégiscsak SE

(#1781) nemi válasza skygt90 (#1778) üzenetére


nemi
tag

Egyértelmű, W550i ;)

[Szerkesztve]

(#1782) sztyui2 válasza skygt90 (#1778) üzenetére


sztyui2
őstag

w550! Csak, hogy egyértelműb legyen a döntésed

(#1783) klambi


klambi
addikt

N73 ME vagy 5700 meik jobb és miért kiszerint mit vegyek??? :F :F

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#1784) Mr.Grincs


Mr.Grincs
veterán

Motorola F3 :)) :Y :C :DD :W
Egyébként Sony Ericsson K800i

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#1785) klambi válasza klambi (#1783) üzenetére


klambi
addikt

?

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#1786) Viktor0610 válasza klambi (#1785) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem egészen értem, miért jó, ha egy kérdést több topikban is fenntartasz...
Az egyik témában kapod a javaslatokat ''rendesen'', akkor miért teszed fel/upolod a kérdést egy másik topikban is? :F

Egyébként az 5700-át vedd, mert az zenére jobb.

Samsung Galaxy A54

(#1787) Spancho


Spancho
őstag

Sziatok!
Mindenféle képpen Érintőkijelzős telefont szeretnék venni!
Az első ötletem a SE W950-volt ,de az nem is annyira tetszik és kamera sincs benne!
Aztán a SE P990i-n is gondolkoztam ,de túl nagy és sok rosszat hallottam róla :(
Most éppen a Motorola ROKR e6 a kedvenc jelöltem és ujonnan 62-ért tudok venni!
Nagyon tetszik benne hogy alapból 3,5-es jack fülest dughatok rá!
De ma az 1ik mobilos oldalon kérdeztem h mikor lesz E6-juk és monták h már volt és nagyon örültek h el is adták! Ezt nem nagyon értettem ,csak videókat láttam eddigaz E6-ról de nagyon tetszik nem hiszem h olyan sok baja lehetne! :D
Ha tudtok 60-70 körül jó érintőképernyős telefont kérlek irjátok le :)
legfőképp a nagy kijelző ,mp3 , videó nézés -re kell ugy h a wifi meg az ilyenek nem érdekelnek :C
Előre is köszi a segitségekért :R

A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?

(#1788) fateless válasza Kalozman (#50) üzenetére


fateless
veterán

E250 fél évvel később jött ki, mint E370.

Kijelző, súly azonos, E370-ben 1.3 MP kamera, 250-ben csak VGA, viszont ez utóbbinak bővíthető a memóriája, van benne rádió és EDGE, ráadásul olcsóbb is.

Szóval a kettő közül mindenképpen az E250-et venném. (Vagy ilyen árban és Samsungot még esetleg E200-nyalóka, Z230-kagyló)

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#1789) fateless válasza Kalozman (#50) üzenetére


fateless
veterán

E250 fél évvel később jött ki, mint E370.

Kijelző, súly azonos, E370-ben 1.3 MP kamera, 250-ben csak VGA, viszont ez utóbbinak bővíthető a memóriája, van benne rádió és EDGE, ráadásul olcsóbb is.

Szóval a kettő közül mindenképpen az E250-et venném. (Vagy ilyen árban és Samsungot még esetleg E200-nyalóka, Z230-kagyló)
Akksit nem ismerem :(

Valamiért elnéztem a kérdés sorszámát, egy moderátor törölje, légyszi. Bocs

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#1790) joshua7


joshua7
veterán

Szóval milyet vegyek? :)
Pár napja ellopták a w850-emet :W , így lassan új teló után kell néznem. Vmi walkman kéne, olyan 60k környékén. Néztem a w880-at, a w850-hez képest kisebb a kijelzóje, a gombjai sem tetszettek, de a leggázabb a rádió megoldása. De ezeket leszámítva tetszik, főleg ezüstben. A másik a w910, feketében. Az viszont még meg sem jelent (mikor fog?). Kamerában mind ratyi, a w810 után (olyanom is volt) különösen, de rá vagyok kényszerítve most egy újra. :) W810-et meg 850-et nem akarok megint. A favorit persze a w960, de az árban is más dimenzió lesz...
Tehát milyen walkman-t?

Semper Fi

(#1791) gibi.david válasza joshua7 (#1790) üzenetére


gibi.david
tag

Szerintem neked W580 kell :D
Azt már lehet 60 környékén kapni, van benne rendes rádió, második generációs walkman szoft, és kijelzője még jobb a W850-hez képest.

A W910 és W960 tuti drága lesz, és még bizonytalan pontosan mikortól lesznek elérhetőek...

(#1792) joshua7 válasza gibi.david (#1791) üzenetére


joshua7
veterán

Ah, az nem kell, vissza nem lépek. :) Kijelzője szvsz semmivel sem jobb. Ram is csak 512mb.

Semper Fi

(#1793) Spancho


Spancho
őstag

Sziatok!
Még 1x leirm mert valamit frissitettek z oldalon és lehet h elveszett hozzászólásom!
Mindenféle képpen Érintőkijelzős telefont szeretnék venni!
Az első ötletem a SE W950-volt ,de az nem is annyira tetszik és kamera sincs benne!
Aztán a SE P990i-n is gondolkoztam ,de túl nagy és sok rosszat hallottam róla :(
Most éppen a Motorola ROKR e6 a kedvenc jelöltem és ujonnan 62-ért tudok venni!
Nagyon tetszik benne hogy alapból 3,5-es jack fülest dughatok rá!
De ma az 1ik mobilos oldalon kérdeztem h mikor lesz E6-juk és monták h már volt és nagyon örültek h el is adták! Ezt nem nagyon értettem ,csak videókat láttam eddigaz E6-ról de nagyon tetszik nem hiszem h olyan sok baja lehetne! :D
Ha tudtok 60-70 körül jó érintőképernyős telefont kérlek irjátok le :)
legfőképp a nagy kijelző ,mp3 , videó nézés -re kell ugy h a wifi meg az ilyenek nem érdekelnek :C
Előre is köszi a segitségekért :R

A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?

(#1794) AMD Power válasza Bocaa (#1764) üzenetére


AMD Power
titán

Nekem a K800i jobban kéne.

(#1795) blueMerle válasza -NOKIA- (#2) üzenetére


blueMerle
veterán

Megnéztem neked, benne van a pakliban hogy mp3, de bövíteni kizárt hogy lehet. Sajnos nem írja ki a kiterjesztést.

(#1796) fateless válasza blueMerle (#1795) üzenetére


fateless
veterán

hehe, látom téged is összezavart az új fórum struktúra :D

joshua7: miért olyan hű, de nagy visszalépés egy w580? Zenére akarod a telefont nem? Az divatfon is, mi kell még, mire használod, ami miatt visszalépés lenne? Vagycsak a kategóriai besorolás miatt?
Hacsak nem a 3G kell, akkor nem értelek
[L:]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1563&idPhone1=1928[/L]
mi van a linkkel?

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#1797) Wyll válasza fateless (#1746) üzenetére


Wyll
őstag

szia(sztok)

nekem volt a 6233 vs 6300 kérdésem - pár hete.
a 6233 mellett döntöttem, megrendeltem, aztán közölték hogy már csak egy (!!!:Y) van T-mobile raktáron, és hogy más már előbb megrendelte, úgyhogy k gyorsan válasszak egy másikat. Így - egy hirtelen huszárvágással - rendeltem egy SE P990i -t 32000ért (előfizus flottatagként, régi beszámítással). Asszem jó vásár volt. :B Ez tényleg sokáig jó lesz :DD

(A 6300-tól időközben kissé elhatárolódtam, mert nekem kicsik a gombjai meg tiszta zsír lesz a kijelzője a nyomkodástól, mert ott vannak a gombok..)

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

(#1798) Viktor0610 válasza Wyll (#1797) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

"(A 6300től időközben elhatárolódtam, mert nekem kicsik a gombjai meg tiszta zsír lesz kijelzője a nyomkodástól, mert ott vannak a gombok..)"

Ezt megmagyaráznád? :U Nem érintőkijelzős...

(Ja, h. a kijelző körül?
Értem! :D )

Samsung Galaxy A54

(#1799) #35692544


#35692544
törölt tag

hi
3 telcsi között gondolkodom
d900 vagy i
u600
u700
csak a softwer és az összeszerelés minősége érdekelne

esetleg még az e200 vagy az u100 ha ezek nagyon nem jönnek be

(#1800) joshua7 válasza fateless (#1796) üzenetére


joshua7
veterán

Nem írtam, h hú de nagy visszalépés. Csak sima visszalépés. ;) Meg nem annyira exkluzív, túl tucat. :)

Semper Fi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.