Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1720) d_joco válasza Wyll (#1718) üzenetére


d_joco
csendes tag

Szia!

Figyi, szerintem dél-koreait válassz! Csakis Samsung vagy LG. Én eddig egyedül ezekben nem csalódtam, és nem csak én nem.
A Nokia is jó! DE, nincs olyan jó minőségű és szoftverben is gyengébb (nem tudásban, szoftverben) A Samsungokat alapvetően könnyű kezelni, nagyon felhasználóbarát a menü és minden logikus benne. A telefon stabil, nincs semmi lötyögés és cserélhető csili-vili burkolatok, aminek semmi értelme. (csak hátránya) Mellesleg amíg az igentisztelt Nokiákat, főleg a nálunk kapható legtöbb típust magyarországon szerelik össze, a többit meg esetleg máshol, addig a Samsung és az LG a gyártó székhelyén készül és nem leányvállalatban, meg szerte a világon. A nokia akksija pl. matsushita és volt is vele baj. A SonyEricssonról nem is beszélve... Kínai. Meg is látszik.
Nem vagyok elfogult, ez az igazság. Ha valaki nagyon okos mobilt akar, vegyen Sonyt, ha valaki hírneveset és évtizedes múltra visszatekintő gyártójút, az meg Nokiát és ha tetszik is neki, akkor oké minden. Tulajdonképpen nem rossz telcsik, nem véletlen van a Nokia MÉG az első helyen... (a Samsung meg egy hajszállal alatta a másodikon)
De ha valaki szeretne minőséget kapni bármi áron, és ezt értem a legalacsonyabb kategóriába IS, annak Samsungra van szüksége. Ott nincs kecmec. Kivételes, páratlanul jó minőségben csinálják és nagyon értenek hozzá. Említetted a C170-et is. Nem rég járt a kezemben és döbbenetes. Annyira egyszerű és annyira süt róla az igényesség, hogy ennél jobb alapteló nincs. Összevetve a Motorola F3-mal egyenesen röhej, hogy a Motorola kimert adni egy olyan gagyi telót. Az oké, hogy csak telózásra veszi meg, aki egyáltalán megveszi, de a C170-et speckó nem veri egy alsókategóriás telcsi sem a piacon szerintem.
Úgyhogy E250-et vegyél ha jót akarsz. Vagy ha tetszik a Nokia és nem hallottál panaszt azokra a típusokra, akkor esetleg azt.
Meg ott a kis LG! A Samsung riválisa, elég ha azt mondom, hogy Shine vagy Chocolate vagy Prada... Ezek mind-mind befutott nagyszerű mobilok. Szerinted most akkor melyik jobb, ha azt mondom, hogy a Nokia már mióta küszköd a mobilgyártással és alig növekszik a vásárlói tábora, egyszerűen csak vannak mint a befőtt.. Néha kiadnak egy otromba nagy de nagytudású telót és kész, meg nembeszélve a sok apró típusról amit meg sem lehet különböztetni már, mert annyi a típusszám.
De nézd meg az LG-t pl. Mikor is kezdte???? És hol is tart???? Pár éve az LG-t legfeljebb mikrohullámú sütőkről ismerték és mára a negyedik legjobb mobilgyártó. És kik vannak felette??? Hát persze hogy a motorola, de mióta is foglalkozik mobilgyártással??? Ezer éve, ő a legrégebbi és most meg egyszerűen legyőzik a dél-koreaiak a mobilhatalmasokat.
Míg a Samsung és LG folyamatos bevételnövekedésre tesz szert, addig a Motorola pl hol veszteségesebb, hol jobb, hol gyengébb. Meg a Sony is. A Samu U700 lett Európa legjobb mobiltelefonja 2007-ben, EISA-díjat kapott! De nem véletlen... A D500 is anno díjnyertes volt, meg a D600, sőt a D900 is rangos díjakat nyertek el.
Nah, talán segítettem. :)
Üdv!

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.