Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyi23
senior tag
most keszulokmegrendelni az egeret.Mi a kulonbseg RAZER Abyssus es RAZER Abyssus Mirror Kozott ?
-
potyi23
senior tag
válasz jaffa 2843 #12502 üzenetére
-
nyunyu
félisten
válasz Végzet #12488 üzenetére
Azt hiszem én palm grippes vagyok ,szóval tenyérrel fogom az egészet.
Logitech egerei csak akkor alkalmasak palm gripre, HA a jobb gombot a gyurus ujjal kezeled.
Ha kozepsovel, akkor nem eleg szeles az eger, oldalukon nincs eleg hely a gyurus+kisujjnak.Perf MX valamivel szelesebb a jobb oldalon, mint az MX Revo, de annak meg a bal oldalan levo gombok elrendezeset qrtak el, de nagyon.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
válasz Végzet #12499 üzenetére
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Logitech MX 518
Logitech G400
Razer DeathAdder v2
SteelSeries Ikari OpticalSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg van egy nagyon alap genius optikai egerem és nem mindig túl pontos/precíz. Azt hallottam,hogy a lézeres egerek pontosabbak. Mi erről a véleményetek? Visszaolvastam,de ti csak a drága gamer egerekről csevegtek nekem viszont olyan egér kéne ami olcsó és nem kell rá semmi extra gomb,mert nem használom őket csak zavarnak. A kérdésem tehát az,hogy tudnátok-e ajánlani valami jó egeret max 8-9 ezerig?(Tényleg ne legyenek rajta extra gombok és legyen vezetékes és legyen viszonylag "nagy" vagy normál méretű,de semmiképpen ne ilyen kis notebook egér)
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Végzet
csendes tag
Akkor szerintetek gamingre a Daetadder v2 tökéletes? 3500 dpi elég lesz? Pontosság és gyorsaság kell főként( egyébként Razer Mantis speed padom van, az szerintem tökéletes hozzá).
-
-
MarioAna
senior tag
Na kis tapasztalat a G400-al kapcsolatban (DE-LAN után):
Aboszulút nem izzadt meg a kezem rajta hosszú távon sem, fogása nem volt kényelmetlen. Bármilyen rántást lekövetett (400DPI+1.25sens CS-ben egérgyorsítás nélkül=>180fok kb 60-70cm). Pontos, precíz, kényelmes...egyszerűen tökéletes .
#12509:Viktor89: vagy 1.1A is megfelelhet neked, és van egy aprón amit én hirdetek -
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Ugyan már egyszer írtam nektek ebben a témában, de még mai napig nem sikerült eldöntenem milyen egérrel lepjem meg magam így karácsonyra. Maximum 5000Ft a keretem rá.
Amire használnám: gameplay videók készítése, COD MW 2, Quake Live, ergo leginkább FPS játékokra használnám. Természetesen vezetékes legyen és ha lehet. Elég nagy kezem így fontos az ergonómia. Jelenleg egy GM M6880 laser-t használok maga a fogása számomra megfelelő csak hát 1 év alatt megettem Segítségeteket előre is köszönöm és kellemes hétvégét mindenkinek!✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
3.Aragorn
addikt
-
WolfheartGR
őstag
válasz Butcher-HUN #12519 üzenetére
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
válasz MarioAna #12523 üzenetére
Régen én is ~40 cm-en fordultam annyit. Most már kénytelen vagyok ~20-on, de még így is egész pontos.
CoD 4-ben ellenben medium sens + cl_mouseaccel , az azzal fekszik. ~10-12 cm, ha lassan húzom, ~5, ha rántom.
Quake 3 Arena DeFraG-ban CPM-hez szintén megvolt a 40 cm (ahhoz kell is), OSP-ben, Quake Live-ban mid-sens + accel. De ez utóbbi hármat már sajna egészségügyi okok miatt pihentetni kell ;___;, bár ez már lerágott csont..[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Synthwave #12524 üzenetére
Pontosítok; CS-ben 33 cm, tehát pont a 90°-ban elforgatott Allsop pad horizontálisan. Csak bezavart, hogy az esetek döntő többségében egy 180-at 2 gyors 90-ben fordulok.
Ez is elég megterhelő a kézre, de azért közelébe sincs a Q3-mas CPM-gyötrésnek.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Synthwave #12525 üzenetére
nálunk akart tgf-elni egy srác cod4-ben, aki saját bevallása szerint jó csipás volt..
3500dpi-n játszott asszem 4-es vagy 6-os sensivel.. amikor láttuk, hogy miket csinál inkább elküldtük. Szegény az ajtón nem bírt bemenni, mert képtelen volt fél centiméteren rendesen pozicionálni az egeret, a lövéseiről meg inább ne is beszéljünk
Mondtuk neki hogy vegye vissza az érzékenységet, amire az volt a válasz, hogy ő csak így tud rendesen (hát nemtudott) játszani.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Axel pRo
aktív tag
Amit itt emlegettek sensitivity-t az az ingame opció?
"Cogito ergo Sum."
-
válasz jaffa 2843 #12526 üzenetére
OMG.
De hány ilyet látni, hogy egy ajtón nem bír bemenni - a lendületből peremeken futkosás és társai még kicsit odébb vannak - ...aztán még nekik áll feljebb, amikor ideggörcsök közepütt szóváteszed (de még kedvesen), hogy VONSZOLJA már arrébb a tehetetlen arcát, mert mindjárt hátbalövöd.
Saját szerón, ha útban van, az ilyeneket már inkább fejbelövöm, ne szenvedjen.MS 1.1-gyel kevesebb volt a sensi-m (+kis accel konzolból, de a Win-es nullázva), de még az is tulajdonképpen mid-high.
Persze az sem mindegy, hogy azzal a 3500 dpi-vel mennyi a sensi driver-ben, de akármennyi is, valószínűleg irdatlanul sok még úgy is.CoD 4-ben nekem \sensitivity 2.85, \cl_mouseAccel 0.25, \in_mouse 1, Razer driverben X-Y axis 3, Win master control 6.8 - bár ez ide nem számít, accel off, 800 dpi, 125 Hz. És ez sem kevés, ellenben nekem itt valamiért adja. Lassú húzással ~14 cm a 180°, rántással ~5 cm.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Synthwave #12528 üzenetére
Váá, nem figyelek és elírtam ; az ingame sensitivity 2.45, a \cl_mouseaccel 0.225. A többi jó. Hiába, még reggel van.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Synthwave #12529 üzenetére
Nálam CoD4-gyel a következő beállítások jelenleg:
Win sens: 6 (accel off .reg-gel)
egér: 800 dpi/500hz (szoftverben nincs piszkálva, Razer Salmosa)
játékban: sens 1.3, accel offennél lejjebb is próbálkoztam, de ez még tűrhető közelre is. A gyorsítás engem nagyon szokott zavarni, próbáltam de még a 0.001 is zavaró volt nekem
Így 13cm a 180fok, ha vállhoz veszem a fegyvert akkor pedig 24cm-en fordulok meg.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Gyermekem tönkretette a Logitech Wave szettes egerem. Kinder csokit beletömte az aljába..--> kuka.
Szeretnék venni egy másik, normális egeret, de teljesen elvesztem a típusok, gyártók soraiban.
Elolvastam az 1 hszt, de egyik egeret sem találtam meg nagyobb üzletekben sem (ipon elsősorban).
Ajánljatok nekem pls valami tutit!
Ár 5-10k közt, csak egér kellene, vezeték nélküli, és alap gombos, back gomb még véletlenül se legyen rajta, mert csak bosszúságot okoz, nem előnyt. Tehát alap 2 gomb + görgő középen. Nagy a tenyerem, tehát nem notis egérre van szükségem.Köszönöm!
havri
havri
-
válasz jaffa 2843 #12530 üzenetére
Ja, a mechanikus kapcsolók miatt nem feltétlen muszáj a driver, úgy meg kell a *.reg file.
A \cl_mouseaccel amúgy megszokás kérdése. Bár DeFRaG-ban ultra low sensivel toltam, de sima OSP-ben megszoktam az accelt (oda igazából kell is). CoD 4 motorja meg idTech 3-ra épül (all hail idTech 3 ), szóval az egérkezelése gyak. ugyanaz, így nem volt nehéz itt is accel-t használni; jól tud jönni, hogy a rántási sebességgel lineárisan változik a kurzorsebesség - ha már megszoktad (amúgy nem kell hozzá sok idő). A CoD-ot amúgy is elég "Quake-esen" játszom (lövés- és movement-technikailag +sok guggolás, hasalás, nem a lopakodás vagy radarhasználat hiányára céloztam ).
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
A4Tech, X7 egér sokkal jobb anyag mint vártam volna
-
havri1
félisten
válasz jaffa 2843 #12541 üzenetére
Én ekkora bunkónak már nem is reagálok, komolyan, leesik az állam emberek miket megengednek maguknak. Még szerencse, hogy a fórum kis százaléka ilyen, és nagyrészt segítőkész normális emberek járnak ide
havri
-
havri1
félisten
válasz jaffa 2843 #12541 üzenetére
Ebayről érdemes rendelni amúgy egeret?
Vagy vegyem meg itthon, rendes garival?[ Szerkesztve ]
havri
-
cellpeti
nagyúr
válasz raziel01 #12540 üzenetére
Ilyen ritka parasztot ritkán találni a PH-n, mint amekkora te vagy. Neked van gyereked? Ha nincs, akkor ne ugass, ha van neveled a sajátod a máséhoz közöd nincs sztem. Meg amúgy mi van, ha beletolta a kindercsokit?
Sztem örülj, hogy a kolléga nem beléd tolja.
havri1:
meg kell nézni, hogy váltják a dollárt/eurót. Lehet érdemesebb itthonról. Amúgy Logitech M705 vagy esetleg Logitech M510?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
havri1
félisten
válasz cellpeti #12544 üzenetére
M510 majdnem ugyan olyan, mint ami volt a wave-hoz. A két oldalsó gomb kicsit necces, sokszor véletlenül megnyomtam a back-et, és pl fórumon, itt ott igen bosszantó. Weblapok nagy része meg már amúgy sem szereti.
Mondjuk lehet szoftverrel kiiktatható.
Megnézem mennyiért adják itthon.
Köszi![ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest