Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz raziel01 #11557 üzenetére
Esetleg még ez?
Talán jobban tetszik
Asus UX300 -
WolfheartGR
őstag
válasz raziel01 #11597 üzenetére
Van egy a családban. Hugomnak oda van a csuklója, előző munkahelyén rengeteget egerezett és szétment a csuklója. Folyamatosan ínhüvelygyulladása volt. Azért vettük ezt, mert ez kényelmes neki. Én lepróbáltam játékra. 30perc után repült félre mert ötletszerűen reagált a mozdulataimra. Asszony vett egy Labtec 1000ft-os egeret, ha kell megmondom milyent, előbb ajánlom azt. Viszont az a Trust-tal ellentétben nem csicsásmicsás. Néha rendbe kell hoznom hugom gépét akkor használom. Fogok neki venni egy másikat.
Nem bírom megtalálni azt a tesztet aminél a hozzászólásokban más is panaszkodik a pontatlanságra.
Tegyük hozzá, van olyan játékostársam, aki 990ft-os Genius egérrel is megszorongat.
Volt olyan aki valamelyik A4tech gamer egérrel lejátszott a pályáról. Őt meg a klántársa aki MX518-al tolta. Pedig akkoriban aktívabb voltam, rendszeresen napi 8-12 órákat játszottam, nem is azon a színvonalon voltam mint most. Meg persze olyan is van aki G9-el nyomja és lemostam a pályáról.[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #11604 üzenetére
pontosabban
£0.99 + £6.59 - Standard Int'l Postage (összesen olyan 2700Ft)
Ha meg licitálással megy akkor lehet kisebb összegért is el lehet vinni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz raziel01 #11614 üzenetére
Nem az optikai fos (nagy átlagban a lézer az), maximum az A4Tech. Bár egy Silverline után még az is Kánaán. Pad amúgy is kell alá.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Tothgera30
Ármester
válasz raziel01 #11619 üzenetére
Lézer minden felületen jó - Ezt nem tudom honnan veszed, de ha a hugyom lenne a legjobb tápközeg számára, akkor sem igazán működne passzentosan. A lézer már üveg padon ordibál hogy nem megy vagy csak néha-néha kap rá, míg egy normális optikai másképp van ezzel, ez olyasmi mint hogy steril pisztollyal gyereket nemzeni, próbálkozni lehet, de akik csinálták már, tudják hogy nem fog sikerülni. Szóval itt tényleg hallgass azokra akiknek megfordult egy pár egér a kezük alatt, mert szüzen nem jó tapasztalatot mondani, legalább is később meg fog cáfolódni az akkor felállított elmélet.
#11620 bul07: SideWinder X5-öm volt, ha nem izzadt volna rajta a kezem és üveg padon röhögve ment volna, a mai napig nem adtam volna el, persze kicsit nagy volt,pedig óriási kezem van, de egy támasztás kellett a csuklóm alá.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
válasz raziel01 #11662 üzenetére
Nem. Avago ADNS-S3080(E) -t.
mod: De látom barátunk is írta már.
mod2: Meg is.Tothgera30: Karbonborítást és könnyített csavarokat neki. Mi lesz majd az ára?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
intercooler
őstag
válasz raziel01 #12410 üzenetére
Oh mi a ..... ezt csak most vettem észre
Te meg le hülyézel hát köszönöm szépen, (hova kerültem ) Inkább segítenél az efféle hozzászólásokat meg tartsd meg magadnak inkább.
Az sli + cfx-röl igen is van értelme és nem kell hozzá félmilliós gép
(#12422) frango13
Ez így van
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
válasz raziel01 #12540 üzenetére
Ilyen ritka parasztot ritkán találni a PH-n, mint amekkora te vagy. Neked van gyereked? Ha nincs, akkor ne ugass, ha van neveled a sajátod a máséhoz közöd nincs sztem. Meg amúgy mi van, ha beletolta a kindercsokit?
Sztem örülj, hogy a kolléga nem beléd tolja.
havri1:
meg kell nézni, hogy váltják a dollárt/eurót. Lehet érdemesebb itthonról. Amúgy Logitech M705 vagy esetleg Logitech M510?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
nyunyu
félisten
válasz raziel01 #13215 üzenetére
6/11-en legyen akkor lesz az igazi.
Utolso Win7 telepiteskor elfelejtettem felhuzni 11/11-re, igy teljesen veletlenul jottem ra, hogy a SetPoint bugnak velt jelenseget a Win eger beallitasa okozta.
Mondjuk, ha a bastya fulon SetPoint implementation van kivalasztva, akkor nem veszi figyelembe a Win eger csuszkajanak allasat, igy a kurzor ugralas sem jelentkezik.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
iamthesonar
aktív tag
válasz raziel01 #15147 üzenetére
igen jo high sensre a g400.
Stigma.HC: en is a kenyelmet helyezem eloterbe. de nem csak a sensor on mulik jo e az eger. (bar nagyreszt igen de lattam mar olyat amibe 1hsz-es kiemelt senzi volt es egy fostalicska volt a mouse.)
[ Szerkesztve ]
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
jaffa 2843
Ármester
válasz raziel01 #15242 üzenetére
Az biza a lézer miatt vala.
kutkut
Lényegében mindenben le vannak maradva egy kategóriával. Az optikai mindenképp pontosabb és jobban is bírja a ráncigálást, de az anyagminőség és szavatosság itt sem a top kategóriát képviseli. De mint említettem alap-közép szinten elegendőek lehetnek ha ebay és használt nem jöhet szóba akkor esetleg jó vétel.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jaffa 2843
Ármester
válasz raziel01 #29621 üzenetére
Ezzel kár riogatni az embereket. Soha semmim nem akadt meg a vámon. Jócskán túl vagyok a 100 rendelésen.
Illetve egyszer megállt, de akkor két db M4 airsoft fegyver volt a csomagban. Viszont ilyen kisméretű postacsomagokkal nem szoktak szarozni. (kb soha)#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jaffa 2843
Ármester
válasz raziel01 #29630 üzenetére
Az, hogy a cuccaim 100%-a bejött gond nélkül, az nem átcsúszott pár dolgot jelent. Persze, hogy magamból indulok ki, nemigazán érdekel, hogy másnak a telefon átjött-e egyből vagy sem. Egérről volt szó, pici csomag, minimális összeg. Nálad volt már gond ilyenekkel?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest