Hirdetés

2020. augusztus 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29) Gzolo válasza pacorro (#18) üzenetére


Gzolo
(senior tag)

Ezt megerősíteni tudom, a Sony/Minolta kitobija igenis használható, a többi kitobinál nagyobb átfogása pedig egy kis plusz jóság még. Egy hibája van, széleslátón CA jelen van, szívtam is vele Ps-ben sokat.

Rendszerszinten én azt vallom, hogy bármelyiket veszi az ember, bármelyiket ugyanúgy tudja majd bővíteni. Tényleg csak a fogás, és az első benyomás a döntő, mert mindnek nagy gyári támogatása és használtpiaca van, Sony/Minoltának, Canon-nak és Nikon-nak és a többieknek is. M42-es objektíveket is korlátlanul lehet bármelyikre tenni(persze ha már vett átalakítót). Szóval semmelyikkel sem jár rosszul az illetőt, és osztom a véleményed :)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.