Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15045) parandroid válasza NoLF (#15044) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Követési távolság, ugyebár. A mercis gondolom le akarta tolni maga elől a ladát, hogy mit ténfereg itt előtte 50-nel, az meg megcsúszott. Vonóhoroggal lehet még színesíteni ezeket a történeteket, az tud totálkárt is csinálni, gondolkodom is egyen az Astrára is. Most hétvégén sikerült tapasztalnom, hogy iszonyat, mekkora bunkó parasztok vannak - minusz hat fok, szitáló köd, nedves út, pesten hóesés, de belejön a seggembe, mert a lakott területen kívül a 90, belül pedig az 50, pesten néha 70-80 szerinte lassú, és takarodjak előle. Diszkréten szoktam villogni a féklámpával az ilyen barmoknak, hogy takarodjon, de vagy nem veszi a lapot, vagy dudál, és felcsapja a reflektort.

Ja, a másik, hogy most hogy hideg van, és néha csak párszáz métert látni a ködtől, szaporodnak a ködlámpás tahók. Rávillantok hátulról, megelőzöm, bekapcsolom neki én is a hátsó féklámpát pár mp-re, de vagy viszontvillogást kapok, vagy eleve rámteszi a reflektort, vagy csak mutogat. Gondolom fogalma sincs róla, hogy mi a problémám...

Másik kedvencem, amikor ködlámpa van elöl-hátul, de amúgy csak a helyzetjelző ég, vagy az sem. Az ilyeneket miért nem veszik ki a forgalomból, és izélik hátsón?

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.