Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13477) dabadab válasza amol (#13474) üzenetére


dabadab
titán

"Nem találom ki linkelte de nagyon kemény :DDD"

Tegnapelott eloben volt szerencsem megtekinteni egy hasonlo produkciot, mint az elso videon:
Megyek egy egyiranyu utcaban, egyszer csak latom, hogy kiall egy ember az ut kozepere, integet, hogy varjak egy kicsit, gondoltam, az egyik kapualjbol tolat ki egy teherauto, v vmi hasonlo. De nem. Az utca szelen allo Focus tolat, aztan a mogotte allo kisteher ring egy kicsit, Focus megall. Elore megy egy kicsit. Megint tolat, visszaer ugyanabba a pozicioba, mint az elobb, kisteher megint ring, Focus megint megall. Aztan ezt ismetelgette szorgalmasan.
(Aztan az integetos ember elengedte a forgalmat, en megalltam az elso parkolohelynel, visszagyalogoltam (ez azert ugy par percbe beletelt), latom, hogy meg mindig ugyanott tart a Focus, soforje boven hetven folott, meg addigra valoszinuleg tiszta ideg volt, mert a motor folyamatosan uveghangon sikitott (mikozben a kuplung nyilvan csendben egett). Mivel van bennem emberi erzes, tartozkodtam a "friss a jogsi, mi?" megjegyzestol, csak mondtam, hogy merre tekerje a kormanyt, aztan vegul sikerult is kiallnia (osszesen egy elore-hatra manoverre volt szukseg).)

Ez igy akkor eleg vicces volt, de ha belegondolok, hogy mit csinalhat egy ilyen sofor akkor, ha nagyobb sebessegnel talalkozik vmi kicsit is varatlanabb helyzettel... (Es meg csak azt se mondhatom, hogy "majd belejon".)

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.