- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
D3100:
Fő vázként D300-t használtam mióta kapható volt, 4 év alatt volt időm alaposan megismerni és volt összehasonlítási alap, mikor mellé vettem valamit az épp aktuális belépő Nikonon közül. Volt D40x, D3000 és D3100.
Amíg csak a szobában fogdostam, meg az adatlapokat nézegettem addig szarnak tűntek, amikor azt csináltam velük amire valók - képeket -, akkor meg eszembe sem jutott siránkozni, hogy miért nem D300 van velem.
Igen, hiányzik belőlük egy csomó minden, szarabbak a belépő vázakon a gombok, de nem rosszak. (A G3 gombjai jóval szarabbak) Fórumhuszárok szeretnek olyasmiken lovagolni, amikre a gyakorlatban nagyon ritkán van szüksége a többségnek. Szigetelt váz, vakuvezérlés, MLU ... Én használtam mindet, csakhogy 4 év alatt, nem pedig nap mint nap.
Mikor már megvolt mindenem MFT-re is, és szinte már csak ezt használtam, túlzásnak tűnt 2 Nikon vázat is megtartani. Végiggondoltam, mi hiányozna _valóban_ a Nikon D300-ból ha csak a D3100 maradna meg, és rájöttem, hogy ma már nagyon kevés. A nagysebességű vakuszinkron talán az egyetlen.
Tudom, hogy ez nagyon egyéni, felhasználás függő és azt is tudom, hogy nálam is egészen másképp nézne ki a dolog, ha Nikon lenne a fő (vagy egyetlen) vázam. Akkor egészen biztosan nem egy D3100-t választanék, de ha 4 év D300 után is azt merem mondani, hogy teljesen jól használható a D3100, akkor igencsak erős érvekre volna szükség, hogy valaki ennek ellenkezőjéről meggyőzzön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest