- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Ha jól értem, hogy Pana vázra keresel a Lumix 14-42-nél egy kicsit jobb kit obit. Ha így van akkor én a helyedben e téren elfelejteném az Oly-t!

És nem azért mert bármi gond lenne az Olympus-al, én is nagy megelégedéssel használom a Pana vázamom a 45/1,8-at.

Viszont azért azt én is érzem, hogy a Pana obik Pana vázon és az Oly obik Oly vázunk teljesítenek a legjobban. Mondjuk pontatlansággal én nem találkoztam, akkor se ha keverem a márkákat, de gördülékeny határozott működés szempontjából szerintem lehetőség szerint érdemesebb a váz márkájához ragaszkodni.
Egyszerűsítve a dilemmádat, Pana vázra szerintem értelmetlen olyan Oly obit választani, aminek van Pana megfelelője. Jelen esetben már csak a stabi miatt is.
Ha Pana vázra keresel a Lumix 14-42-nél kicsit jobban rajzoló kit obit akkor szerintem csak és kizárólag az általad is említett Lumix 14-45 jöhet szóba, mással egész egyszerűen nem is érdemes foglalkozni!

( Aki meg fixekben gondolkozik annak meg az M.Zuiko 45/1,8 a legjobb választás, függetlenül attól milyen váza van.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Eladó Insta360 Ace Pro 2 rengeteg kiegészítővel
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)