- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
válasz
csurgoi #82779 üzenetére
Tennél fel egy-két képet ahol problémás az OMD? Tényleg kíváncsi vagyok, mik azok a helyzetek amiket nem tud megoldani.
Én is 10 ii-t használok, teljesen elégedett vagyok vele, a gépből kieső jpeg is nagyon jó sztem. Egy dolog miatt gondolkodom upgrade-en (de m4/3-on belül): repülő madarak fényképezése miatt, ebben gyenge a CAF. De pl. tájképekre nekem tökéletes, és ha mászol egy nap 2000 m szintkülönbséget nem mindegy hány kilót cipelsz.
Az igaz, hogy az Oly / Pana egyre inkább úgy árazza a termékeit, hogy ezzel is jelzi: ez nem egy alacsonyabb kategória csak más, ha szükséged van azokra az előnyökre, funkciókra (és együtt tudsz élni a hátrányokal) akkor fizesd meg. Egy E-m1 ii ugyanannyiba kerül mint a D500.Mondjuk én 120-ért vettem, nem 200-ért (pénzvisszatérítés + angol webshop). Annyit bármikor megér
Jó obi minden rendszerhez kell, kis szenzorhoz meg még inkább kell a nagyobb pixelsűrűség miatt. Egy jó obi ára meg nagyjából ugyanannyi rendszertől függetlenül. De nehogy már az legyne a baj, hogy jók az m4/3 obik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest