Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz b.vr #80543 üzenetére

Pedig sajnos így működik. A rendszert az idő kidolgozza, ha valahova nem írnak az vagy azért van mert mindenki helikopter vagy mert egyszerűen mégis mindenki ott látja jónak, ahova beírt. Ami ha 1 pont akkor bumm, meg is kaptad a választ. Sok témára van topik és nincs használva tudok "saját" körben is vagy fél tucatot. Topikgazdi is vagyok, egy részére rálátok a fórumnak és akarhatod bármennyire bebizonyítani, hogy nem, pedig de, ez így megy.

A fogalmaimat meg megint mindegy mi jellemzi. Ha nem megfelelő helyre írok ami csak szerintem megfelelő, akkor moderálni fognak és tömegével mennek a nyakamra. Ha mégis megfelelő, akkor ott marad. Ennyire egyszerű eldönteni mi a helyes és szabályos és mi nem. Ha lassan egy évtizede működik akkor csak nem lőttem annyira mellé. Részemről OFF end.

Chris1983107: Aliról 3.5k-ban lőttem USB-s dummy akksit. Egész korrektetek írtak róla szerintem 1 hét és ideér. Azzal külső akku bankos megoldással elvagy. Gyári akku nem haza lokalizációval meg van ebayen bőven, LX100-ba is olyat vettem, tökéletes volt 4,5k körül.

Új hozzászólás Aktív témák