Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Pedig sajnos így működik. A rendszert az idő kidolgozza, ha valahova nem írnak az vagy azért van mert mindenki helikopter vagy mert egyszerűen mégis mindenki ott látja jónak, ahova beírt. Ami ha 1 pont akkor bumm, meg is kaptad a választ. Sok témára van topik és nincs használva tudok "saját" körben is vagy fél tucatot. Topikgazdi is vagyok, egy részére rálátok a fórumnak és akarhatod bármennyire bebizonyítani, hogy nem, pedig de, ez így megy.
A fogalmaimat meg megint mindegy mi jellemzi. Ha nem megfelelő helyre írok ami csak szerintem megfelelő, akkor moderálni fognak és tömegével mennek a nyakamra. Ha mégis megfelelő, akkor ott marad. Ennyire egyszerű eldönteni mi a helyes és szabályos és mi nem. Ha lassan egy évtizede működik akkor csak nem lőttem annyira mellé. Részemről OFF end.
Chris1983107: Aliról 3.5k-ban lőttem USB-s dummy akksit. Egész korrektetek írtak róla szerintem 1 hét és ideér. Azzal külső akku bankos megoldással elvagy. Gyári akku nem haza lokalizációval meg van ebayen bőven, LX100-ba is olyat vettem, tökéletes volt 4,5k körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest