Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
"A Fuji tuti nem fog ezzel foglalkozni, az Oly és a Sony irányából érzek hajlandóságot az ilyen finomságokra."
Ezt pont ma írtam. Ebben mi a fanboy-izmus? Van, amiben vérgyenge a Fuji, nem fog lájvkompót, keystone korrekciót rakni a vázaikba, ebben sz@rok. És ezt le is írtam.
De mondok mást: múltkor az öcsémmel összeakadtunk a fényoszlopokkal a városhatárban, magát a jelenséget szebben képezte le az E-M10-e. Akármilyen színmódot állítottam, akármit piszkáltam a RAW-ban, az Oly szebb zöldes-sárgát hozott ott. Van ilyen, az éjszakai holdfényes ég kékje is sokkal jobban tetszik Olyval és Sony-val is, a Fujinak szerintem az nem megy túl jól. A Velvia lilás lesz, a többi zöldesebb-ciánosabb, nincs meg az a szép mélykék szín (akármit állítok Lightroomban), amit az Oly (és a Sony) köp ki.
A szemszúrás szerintem nem jogosít fel arra, hogy ilyenekkel vádolj meg. Vagy írd le, hogy húzzak a vérbe a PH-ról, ne kösd általad kitalált feltételekhez, amit majd előhúzhatsz a cilinderből, ha véletlenül sérelmezné valaki, hogy hová tűnt ez a hülye gyereknyomdás.
Az obik képét meg hagyjuk, láthatólag azt sem érted meg, sokadszorra sem. Olyan ez nálad, mint a távmérős fogás. Nem baj, csak hagyjuk.
Többiektől bocs az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Call of Duty: Black Ops 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest