- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Én, ahogy gondolom más is, nézeget más topikokat is, ép most van a 470/480 topicban nagy dráma a személyeskedésről, vélt/valós sérelmekről, oda nem illő(nek vélt) nvidiás teszeterdményekről.. Szóval nem csak itt megy az óvoda.
Az oltással kapcsolatban meg csak anniyt, hogy anno emiatt hagytam ott a "kezdő fotósok képei" topicot, mert untam, hogy nula építő jeleggel folyamatosan oltogatnak a túristaképeim miatt. Itt még ilyet nem kaptam, igaz képeket se nagyon rakok be.
Én ritkán írok csak ide, de szerintem nem olyan vészes a társaság, tény, hogy elég belterjes és az őstagok jól elbeszélgetnek egymással, több esetben figyelmen kívül hagyva kommenteket, de szintén más topkokat alapul véve sajnos ez is "normális".Az én megoldási javaslatom a szakadás elkerülésére, hogy figyeljünk jobban egymásra, és képeljünk többet (igen jjeahh Te is, mert szeretem a képeidet).

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Garmin topik
- További aktív témák...
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest