Hirdetés
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Egyértelmű, hogy ott van madgie.... érvelése mögött a kognitiv diszonancia.
Csak minek. Felnött emberek vagyunk. Látjuk a dolgok előnyeit, hátrányait. Nem azzal jöttem, hogy neki jobb lenne a dslr. Hanem, hogy másnak akinek mások a prioritásai ala fotok minősége a legföbb cél annak jobb. Akkor meg mért akarja megmagyarázni? Értem én, hogy neki nem baj az, hogy innen onnan minimálisat/kicsit áldoz azért mert kicsi/könnyű a rendszer, ő mért nem tudja más érvelését, szempontjait megérteni?
És nem is ez lett volna a hszeim értelme, nem is erre akartam utalni, nem erről vitázni.... hanem, hogy mért van az, hogy mindegyik milces rendszernél vmi miatt húzom a számat. Miből állt volna a GX1be egy kicsit nagyobb puffert rakni, mennyibe kerül manapság egy db 256mbs ram chip? 80cent? Igen bosszant.
Ehelyett egy ilyen felnöttek flame lett belölle. Rosszabb mint anno 5+éve a Canon Nikon flame, mert itt azért érthetőek az előnyök ott meg...
Jobbulást a barátodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lexus, Toyota topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs