Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
Van benne valami, bennem is meghűlt a vér, amikor pont ennél a képnél a beállításokkal szórakoztam (delete gomb, majd display a gh1-en, állítok mondjuk négy másodpercet és akkor olyan időközönként frissíti csak a keresőképet: lehet komponálni vele normálisan sötétben is) felnézek, oszt hat tizenéves jön felém és két oldalról kerülnek ki. Elmentek mellettem szó nélkül, visszagondolva elég rémisztő látvány lehettem, az LCD alulról világította meg az arcomat és olyan hideg volt, hogy az orromon kifújt levegő is gőzölt, mint a fene... szerintem jobban betojtak, mint én

Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mobil flották
- LEGO klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest