Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Én nem értek hozzá különösebben, ezért érdekelne, hogy tulajdonképpen mire jó ez a 25/1.4-es objektív? A 25-öt vágom, hogy elég nagy látószög, az 1.4-et meg szintén értem, hogy fényerős. De a kettő együtt nem jön össze nekem. A nagylátónak nem az lenne az elsődleges, hogy nagy legyen a látószöge? Mármint ez hülyén van megfogalmazva, de az inkább panoráma képekre jó, nem? Akkor meg minek a tág blende, hisz az eldobja a DOF-et?
Vagy ez esetleg portréra, vagy makrózni lenne jó? De portréra akkor már inkább egy nagyobb gyújtótávolságút használok, és azzal is csökken a mélységélesség, persze rossz fényviszonyok között nem jó.
Szóval?
Tanítsatok légyszi, és bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de nem egyértelmű számomra, hogy ez miért jó, főleg ennyi pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tanítsatok légyszi, és bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de nem egyértelmű számomra, hogy ez miért jó, főleg ennyi pénzért.