Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
ua. az LCD technológia (A55-A57) csak vmit trükköztek a képpontokkal. bevallom, én ilyen téren igénytelen vagyok, a minap egymás után néztem az A55 és az A65 keresőjét a Saturnban és nyilván feltűnt a különbség de nem sírtam az A55 láttán. szóval igazad lehet, a Pana GH2 biztos jobb. én mondjuk 90%-ban a kijelzőn komponálok (te pedig gondolom jelenleg 100%-ban
), a keresőt pedig jelemzően kültéren, jó fényviszonyok között használom és nem rángatom jobbra-balra, hogy kijöjjön a rainbow effect. vicces módon kültéren pont h az LCD-nek van előnye a hiperkontrasztos OLED-hez képest, ami az árnyékos részeket tökfeketének mutatja.márpedig a Sony 16-50 full új, saját fejlesztés. pont. (néha ilyet is csinál a Sony, nem csak átmatricázza a Minolta, Tamron obikat
)a K-5 amúgy nekem is szimpatikus váz de képtelen lennék már lassú élőképpel bajlódni, nem hajtogatható kiejlzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem lesz Sony autó
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tavaszi hardvernyitány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a keresőt pedig jelemzően kültéren, jó fényviszonyok között használom és nem rángatom jobbra-balra, hogy kijöjjön a rainbow effect. vicces módon kültéren pont h az LCD-nek van előnye a hiperkontrasztos OLED-hez képest, ami az árnyékos részeket tökfeketének mutatja.
)