Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46037) asdf_ válasza Tin_Shield (#46033) üzenetére


asdf_
veterán

Haaaaat, azert a teljeskoru voltaban en sem lennek teljesen biztos. Mert a teljeskoru azt jelentene (legalabbis az egyorru arra kovetkeztet a teljeskorubol, hogy az elso ev jogszabalyban eloirt, es a 2. es 3. evben az Olympus altal onkent vallalt kozott semmi kulonbseg nincs), hogy a 2. ev 364. napjan elromlott keszuleknel ha nem tudjak javitani vagy cserelni, akkor a vetelar visszajar, ha tudjak javitani, akkor a kicserelt alkatreszre ujraindul a jotallas, meg hasonlok. Ezekben az onkent vallalt plusz garikban (es korlatozott garikban, csak eladaskor ennek a korlatozott volta jellemzoen sosem kerul megemlitesre) ezek a legritkabb esetben szoktak igy lenni, en azt szoktam mondani, hogy inkabb arra allitsa be magat lelkileg az ember, hogy a vasarlas datumatol szamitott 3. evig ingyenes szervizt biztositanak, tehat barmi elromlik, megjavitjak, minden ezen feluli dolgot amit tapasztal, fogja fel ajandeknak.
Ha csak notebookokbol indulok ki, ott a plusz evek jellemzoen nem szoktak vonatkozni a tartozekokra (tehat tapegyseg pl.), az akksit meg -ertheto okokbol, hulye felhasznalassal hamar ki lehet nyirni- kvazi mindegyik kizarja a plusz evekbol, arra szigoruan csak a jogszabaly altal eloirt kotelezo egy ev, azon tul semmi.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.