Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoPampalini

senior tag

Sziasztok!

Linux Mint 21.3 Cinnamon DE

Valami teljesen elcseszte a CPU hőmérséklet kijelző applet-et (Sensors Monitor by Claudiux). Azt vettem észre ma reggel, hogy nem a szokásos C kijelző van, hanem helyette megjelent négy ikon, hőmérséklet infó meg semmi. Tooltip-ben meg arra panaszkodott, hogy konfigurálni kellene.

Viszont a konfigurálással nem jutottam előrébb. Az eddig használt (telepítésnél magától konfigurált, én nem nyúltam hozzá) szenzorok listája ugyanúgy benne volt, viszont nem működött egyik se. Volt ott egy "renew sensor list" vagy hasonló nevű gomb, ráböktem, erre kiürítette a listát.

Viszont nem értem, hogy mi és miért nem működik, mert ugyanitt a general fülön van egy run xsensors gomb, ami tökéletesen kiadja a CPU hőmérsékleteket.

Az applet uninstall után most ott tartok, hogy nem lehet semmilyen applet-et telepíteni, az ablak alján megjelenik a progress bar, de nem történik semmi kb. 15 másodpercig, utána visszaáll minden alapállapotba.

Nem tudom, van-e összefüggés, de a https://cinnamon-spices.linuxmint.com címet nem is érem el, egy "Sucuri firewall"-nál elakad HTTP 502 timeout hibával.

Ötlet, vagy egyéb progi ajánlat, amivel a taskbar-ra ki tudom pakolni a CPU hőmérsékletet?!?!? :D

Új hozzászólás Aktív témák