Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
Megírattam a pendrive-ot de mikor a rufus elkészült és bezárom a rufust se a gép se a Total Commander nem látja a pendrive-ot. Ez normális? A rufus viszont gond nélkül látta és újból ráírta az ISO fájlt. Eddig ezt csináltam: Egyszer már megirattam a rufus-al a pendrive-ot de alapbeállításokon hagytam csak az ISO fájl lett kiválasztva majd mikor megtudtam, hogy a "dd" jelöljem be akkor Total Commanderrel töröltem róla az adatokat majd sajátgépben formáztam FAT32-re. Ezután megírattam a rufus-al de miután kész lett már nem látta a Windows 10 és a Total Commander sem. A tálcán lévő ikont használva akartam alkalmazni a hardver biztonságos eltávolítása funkciót de ez a lehetőség elő se jött ezért egyszerűen kihúztam majd vissza dugtam de semmi. Ezután újraindítottam a gépet és újra megírattam a rufus-al a pendrive-ot ezután is ugyanaz maradt mint korábban az operációs rendszer és a Total Commander nem látja. Újból megírattam a rufus-al de csak ez látja a többi nem. Jelenleg benne hagytam a pendriv-ot a helyén. Korábban ha nem jelöltem be a "dd" opciót nem volt ilyen. Az írás után látta az operációs rendszer és tudtam alkalmazni a felugró ablakot a hardver biztonságos eltávolítása opciót. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon