Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zizidor
    őstag

Csak így indult a telepítő. És ahogy később kiderült feltelepült a Linux csak nem tudta kezelni a videókártyát ezért azt kiszereltem a gépből és a BIOS-ban beállítottam az alaplapi GPU-t és így már tudott bootolni HDD-ről. Néhány beállítást elvégeztem a Linux-ban azután kiléptem. Mikor vissza szereltem a videokártyát megint sötét maradt a képernyő. Ebből arra következtettem, hogy ismét ki kell szedni a kártyát, majd telepíteni a hozzávaló Nvídia drivert. Ha ezután visszateszem a kártyát akkor talán működésre tudom bírni.

Lehet hogy az én szövegértési képességem gyenge, de az eddig leírtakból én azt vettem ki, hogy még a telepítő sem indult el. Pedig kétszer átolvastam.

Azt nem tudom látatlanban megmondani, hogy miért nem indul el a MOK Manager (mmx64), de annak a dolga lenne az nVidia tanúsítványának a telepítése. Ebben már az is furcsa, hogy alapból a nyílt forrású xorg drivert szokta felrakni. :U

A Secure Boot beállításoknál van lehetőség kézzel betölteni tanústványokat? (Key Management vagy hasonló menüpont) Mert akkor még aránylag könnyen megoldható.
    [kép]

Új hozzászólás Aktív témák