Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45451) saelin válasza Yodamest (#45439) üzenetére


saelin
veterán

Szerencsére én még nem vagyok bronz, de ez a silver v is elég kellemetlen nekem, mert nem innen indultam, hanem eggyel feljebb. Nálam ez bukás/visszalépés.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45452) Sordoran


Sordoran
addikt

Valaki magyarázza már el nekem, mi is a KS? Mármint tudom mit jelent, de ha team fightban megölök valakit, rögtön írják KS. Csapattársam és ellenfél is negyed hp-n, nem vagyok annyira pro, hogy tudjam melyikük fog nyerni, így (szerintem) logikus módon tolom a dmg-et ellenfélbe, enyém a kill, és megkapom hogy KS. Vagy volt olyan, hogy ellenfél low hp-n menekül, csapattárs utána lemaradva (esélytelen, hogy beérje futva), így ultival lelövöm ellenfélt, és írja is: KS. Mármint tényleg? Ennyire ne szóljak bele ezekbe? :U
Jó, persze Lux egy KS mágus, ultiját erre találták ki, hogy 2 lépés téve szomszéd lane-ről is lelopd a killt, de nah. Vagy azt hiszik, hogy Lux az support, szóval neki killt szerezni bűn (hányszor toltam én már 1v2-ben fel bot-ot...).
(az meg már mellékes, hogy le lettem noob-ozva is, negatív hangot kapott az, hogy nem haltam addig (gyáva vagyok, mert ha CD-s minden spellem akkor nem táncolok tömegben, és ha kevés hp-m akkor háttérbe húzódom), mégis egyedül én kaptam S osztályzatot végén :P )

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#45453) Jim-Y válasza Sordoran (#45452) üzenetére


Jim-Y
veterán

Ez csak low ELO-n megy vagy ott ahol sok az új játékos mert ott mindenki a kill-re meg a KDA-ra hajt és nem arra, hogy megnyerje a meccset. Esetleg még normalon tudom elkézelni magasabb divíziókban is. Illetve, tudom, hogy biztos diamon szinten is van olyan aki írja, hogy KS, de igazából ilyen fogalom nincs. Ölés után az is kap pénzt aki csak megsebezte és a csapatnak is előny ha az ellenfélből hal valaki. Kicsit is komolyabb játékos nem szól amiatt ha valaki biztosította az ellenfél halálát. Szóval ezen ne rágd magad, engedd el a füled mellett és örülj, hogy te már a hozzáállásoddal is jobb játékos vagy mint az aki beírja neked, hogy KS ;)

(#45454) Sordoran válasza Jim-Y (#45453) üzenetére


Sordoran
addikt

Nem is zaklatom fel magam ezeken, végig szidtak chat-ben, de én csendben csináltam tovább a dolgom. :DDD Hozzá szoktam már ehhez, és végül is sejthető volt, mert már karakter választásnál ment a chat-en a report és társai, mert össze vesztek ki megy mid-re (vak mód, kicsi vagyok én még normál draftra).
Célom elértem, lett S osztályzat, de se kulcs töredék, se láda nem jött, csak egy hős zseton.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#45455) kenwood válasza Sordoran (#45452) üzenetére


kenwood
veterán

Olyan,hogy ks nincs.
Az enemyit meg kell olni.
a supportnak kotelezo,a junglernek pedig erdemes atengednie a killt a tobbi jatekosnak.
de csak akkor,ha semmi eselye nincs elmenekulni

Egy dologra figyelj :
ha nincs eselye elmenekulni,es ott van egy masik carry jatekos a csapatodbol,akkor ne told ra a 120 sec cds aoe ultidat a 10 hps enemyire,mert az nagyon gaz :D

illetve ha az egyik carry a csapatbol eltol mindent vkire,leviszi 10 % ra,te pedig megerkezel,es egy utessel elviszed a killt,azert szolhatnak.En nem szoktam.
assistra is jon a gold meg az xp,a csapat elorebb van.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#45456) saelin válasza Jim-Y (#45453) üzenetére


saelin
veterán

Így vagyok ezzel én is! Volt hogy tristanaval sokszor nem sikerült megölnöm az ellent, mert elmenekült, de a supportom (sona) mindig igyekezte kivégezni őket. Soha nem szólok, ha a jungler vagy a supp elviszi a killem, mert magasabb szinten simán farmolok annyi goldot minionokból, mint amennyit egy kill ad. Kit érdekel, hogy a végén 3/2/12 vagyok vagy 12/3/8... Engem nem, a lényeg hogy a csapatom fölénybe kerül egy ellenség likvidálásával.

Szvsz én instant mute-olok minden report/ks/nub/stb beszólás után, mert az ilyen mentalitástól hányok. Legyen az csapattárs vagy ellenség, nem kivételezek, ami undorító az undorító. Nem mondom hogy én nem szoktam salty lenni, de nem írok chatbe, csak mérgelődök egyet magamban - párom nagy örömére :DDD - és játszom tovább. Leginkább az tud kihozni a sodromból, ha nagyon látom hogy béna mindenki, de egyszerűen nem akarják feladni, és így tart 30-40 percig az alázás, ami szerintem nem fun... kicsit sem.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45457) kenwood válasza saelin (#45456) üzenetére


kenwood
veterán

Azert vannak necces szituk.
kek oldal,botlane. egy turret down.
2v1-ben gyakjuk az ellent.segitseg,torny sehol a kozelben.
amu all a grompnal es nez.10%-on kijon q-val es raultizik :D
Ez igy konkretan megtortent,es nem tudom,hogy irtam-e valamit,de ha igen,akkor megerdemelte

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#45458) saelin


saelin
veterán

Aaa... most akartam menni egy malph supportot, de pickelték előttem, így gondoltam jó lesz a nunu is... Ennyire én még nem nyúltam mellé szerintem hőssel, mert ez borzalmas ötlet volt! :D Addig nem is volt baj, amíg malph-nak nem volt ultija, de utána minden megfordult. Malp ulti az adc-re és ezreal pillanatok alatt ledarálta a twitch társamat, hiába ütöttem ezt, toltam rá az ultimat fikarcnyit sem ért, mert pif-puf villanás és már a távolban szaladt. :W

Lehetne már hó eleje, hogy kapjak fizut. :U

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45459) FoLey-v válasza saelin (#45458) üzenetére


FoLey-v
addikt

Nekem már megvolt a fizu,bár többit is megvehetném,de minek költsek annyit,amikor majd úgy is meglesznek? :P Miért nem veszel braumot vagy blitzet? ;]

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45460) saelin válasza FoLey-v (#45459) üzenetére


saelin
veterán

Az e-havi nekem is megjött, de azt teljesen másra terveztem most költeni, így várnom kell a következőre! :D Egyébként blitz megvan, de nincs túl jó tapasztalatom vele. Rankeden az enemy mindig minion mögött van, valami túlvilági érzéke van a q-m dodge-olására és/vagy hiába húzom be az enemy-t, mert túléli a nevetséges adc-nk dmg-ét. :)
Akiket tervezek majd megvenni a jövőhónapban:
- Braum, Leona, Sejuani, Lessandra, Maokai, Oriana, talán Taliyah, Thresh, Riven, Vi és egy Zyra. Lehet 2 részletben kell majd megvennem, mert ez nagyon sok... :Y

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45461) FoLey-v válasza saelin (#45460) üzenetére


FoLey-v
addikt

Supp egyik lane mainként blitzezni szoktam a legtöbbet,de braum,thresh-ni is. Blitz-el ésszel kell használni a Q-t én mivel sokat gyakoroltam a hookozást,így nem probléma számomra. Braum a másik kedvenc supportom Q-val poke-lod az enemy adc-t vagy belopni KS,sari. ;] E-vel pajzsként védekezzel. W-t már tudod,hogy mire szolgál.

Most ezreal-t akarom megvenni,utána meg lehet,hogy rek'sai-t.

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45462) Mottie válasza kenwood (#45455) üzenetére


Mottie
őstag

Én azért bírom amikor 1v2 doublekill supportként és az adc beszól, hogy miért akkor olom meg oket, mikor o nincs ott. Egyébként szvsz rengeteget szamít, barki oli meg a lane ellenfeledet, hogy kapsz 1-2 wave free farmot, amibol o semmit sem lát. Persze ehhez ezt maximálisan ki kell használni.

Olyat viszont nagyon ritkán látok, hogy jól sul el a kill átengedés, ezért nem is csinálom, csak nagzyon egyértelmu szituációban (pl towerunk alatt lestunolt 1 hit enemybe nem tolom bele azonnal az AA-t, csak mikor latszik, hogy nem lesz meg másnak :) )

Be Victorious!

(#45463) VitaD5 válasza kenwood (#45447) üzenetére


VitaD5
tag

"attol meg nem lenne jo valasztas a shaco mid." Nem lenne annyira jó, de nem troll pick. Az, hogy ők még nem vitték, nem jelenti azt, hogy nem működik.

[ Szerkesztve ]

Yar Har fiddle di dee

(#45464) Beni97 válasza VitaD5 (#45463) üzenetére


Beni97
őstag

Én ma nyertem egy olyan meccset amin wukong supp volt. Azon a meccsen én voltam a legszarabb.

(#45465) yabba válasza saelin (#45460) üzenetére


yabba
aktív tag

"valami túlvilági érzéke van a q-m dodge-olására"

Látszik Blitz mozgásán, hogy mikor jön a grab. Az addigi bóklászás helyett próbál úgy mozogni, hogy ne legyen közte és az ADC között minion, vagy direktbe megindul az ADC felé és bekapcsolja az overdrive-ot (w).

Morganaként ilyenkor rakom az ADC-re egyből pajzsot..

(#45466) Mottie válasza yabba (#45465) üzenetére


Mottie
őstag

Szerintem pont ezert kell mindig aggressziven mozogni, barmilyen skillshotos suppod van. Zyra E-bol igen sok szokott talalni ugy, hogy olyankor castolom, mikor nem az ellenfel fele haladok.

Blitz-nel mondjuk a speedup sokat segit a megfelelo pozicioba kerulesben.

Be Victorious!

(#45467) Beni97


Beni97
őstag

(#45468) Kanczy válasza Beni97 (#45467) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Hát ez csodálatos :C

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#45469) saelin válasza Beni97 (#45467) üzenetére


saelin
veterán

Amikor a kutya ugat és a néger benyit, akkor mi a fene történik? Először azt hittem, hogy kapott egy sokkolót az arcába vagy valami. :D

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45470) Dinter


Dinter
addikt

Sírok ezt az UOL-t látva...

(#45471) FoLey-v válasza Dinter (#45470) üzenetére


FoLey-v
addikt

Én már mindentől UOL totális gyengessége meg a lol totális kiégésétől. :W

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45472) Beni97 válasza saelin (#45469) üzenetére


Beni97
őstag

Jó kérdés.

(#45473) yabba válasza Dinter (#45470) üzenetére


yabba
aktív tag

Hát van még hová fejlődni. Hogy mekkora noob volt a mid laner a 2. meccs elején... 100 HP-val leáll még egy AA-t be akar nyomni egy Azyr-nak, akinek 300 HP-ja, és mindjárt katonája van. Mintha nem ismerné a champ-et.

(#45474) Beni97 válasza yabba (#45473) üzenetére


Beni97
őstag

Én a yasuo picken dobtam el az agyam. 2-ből egyszer se sikerült neki. Adc se valami nagy durranás.Egyedül még a jungler az akin látszik, hogy képes csinálni valamit. Ne választott jó embereket az UOL most.

(#45475) saelin


saelin
veterán

Fuh, lehet átszokok a tankos supportokra, mert ez nagyon jól működik! :Y Egyedül csak akkor bukik a masszívságom, ha valami "mides support" kerül bot-ra, ugyanis ekkor annyi dmg jön az arcomba, hogy egyszerűen képtelenség tankolni.
Az utolsó meccsemen mondjuk pont szerencsém volt, mert AP dmg-e volt nagyrészt az enemy teamnek, így a karma nem tudott megszívatni early gameben, viszont tegnap az annie supp... de lehet csak a junglerünk bénázása (sok failed gank) rontotta el az egészet.

Akik itt játszanak támogató karakterekkel rendszeresen, azoknak kik a kedvenceik?

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45476) Beni97 válasza saelin (#45475) üzenetére


Beni97
őstag

Én ha suppolok akkor thresh és karma. Bár soraka-val is jól megy. Vagyis eddig rankeden elég jól tudtam vele teljesíteni.
Thresh-el az a baj, hogy én sokszor elhiszem magam és megy a fail flash hook. :D

(#45477) CraBByzzz válasza saelin (#45475) üzenetére


CraBByzzz
aktív tag

Thresh, morgana, blitz, leona és braum. Ha ap kell ott a morgana vagy lux vagy zyra, tankra leona thresh braum szerintem a jó.

(#45478) Ryder1 válasza saelin (#45475) üzenetére


Ryder1
senior tag

Jannával, Nauttal diáig elmész, ha ügyes vagy. Nekem is lassan meglesz megint a d5. :D

(#45479) olloczky válasza saelin (#45475) üzenetére


olloczky
senior tag

Blitz nagyon op low levelen :D én is ott vagyok (ma jutottam silver 2 promoba)

Más: én szerintem ha egyszer találkoztam ezzel az új hőssel.. taliyah vagy mi a neve :D tényleg nem látom, bár én 99%ban csak rankedezek.

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#45480) Bowser válasza olloczky (#45479) üzenetére


Bowser
aktív tag

Ja mivel Bronze V-től Silver I-ig annyi esze nincs az enemy ADC-nek, hogy minion mögül farmoljon :D
Goldban már-már beállnak a minion mögé (ezt tudja az enemy is) és ezért ritkább a Blitz pick. Platinumban meg torony alá fagyasztják a Lane-t. Épp annyira, hogy a torony ne sebezze a minion. Beáll mögé és értlemét veszti early-ben a Morgana, Thresh és a Blitz is.

Persze bronzban az ADC szidja a saját supportját, hogy miért nem védi meg.

Taliyah. Két Platos ismerős kezdett el vele komolyabban foglalkozni. Az egyik Plat 5 volt és kihúzta Taliyah-val Plat 2-ig. A másik Season 2 óta platos volt és mostmár Dia 5. Szintén az új hőssel.

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#45481) FoLey-v válasza olloczky (#45479) üzenetére


FoLey-v
addikt

Ha csak hőskiválasztás közben ki nem tiltják akkor bukta van. :DDD

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45482) Evil Snowman válasza saelin (#45475) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Tank supp: Thresh, Leona, Braum
AP supp: Brand (mostánában csak vele tolom, félelmetesen durva, ráadásul, ha fos az ADC akkor simán lehet vele adott esetben carryzni a game-t), Nami, Sona esetleg. Latrinás józsit (karma) viszont rühellem. :DDD

(#45483) Chuzzlee803


Chuzzlee803
aktív tag

Sziasztok!
A napokban az osztálytársaim unszolására vallást váltottam, és áttértem dotáról erre :) Három kérdésem lenne:
1.) Az ingyenes Alistar/Kalista "akció" már nem él? Keresgéltem mindenütt, de nem igazán találtam.
2.) Hanyas szinttől lehet játszani a heti ingyenes hősökkel (eddig ugye csak az alapok vannak, yi, ryze, lux, ashe, stb)?
3.) Szeretek supportolni. Két hőst néztem ki, amikkel majd játszani szeretnék, Taric (szexuális identitásától eltekintve, nagyon hasonlít az egyik dotás hősre akivel szintén szerettem játszani) és Alistar (ő pedig azért, mert a csapatom ADC-je tízből nyolcszor Kalistát pickel, és elviekben jó support mellé). Melyiket lenne érdemes megvenni először?

Előre is köszönök minden választ. :R

[ Szerkesztve ]

(#45484) FoLey-v válasza Chuzzlee803 (#45483) üzenetére


FoLey-v
addikt

Hali!

1. Igen van ingyenes Alistar hős és él is csak ugye a supportnak kell írni,mivel a link halott. :(
2. Akár 1-es szinttől és hetente(kedd) 10 random hőst próbálhatsz ki.
3. Ha Alistart ingyen beszerzed akkor taric marad hátra,jó hős,de még érdemesebb ezeket is megvenni vagy kipróbálni a későbbi során.

Olcsó ip-s support hősök: Janna 1350 ip
Soraka 450 ip
Zilean 1350 ip
Morgana 1350 ip
Közepes árban levők: Sona 3150 ip
Blitzcrank 3150 ip
Karma 3150 ip
Közepes ++ árban: Nautilus 4800 ip
Drágább levő hősök: Thresh 6300 ip
Bard 6300 ip
Nami 6300 ip
Tahm Kench 6300 ip
Lulu 6300 ip
Braum 6300 ip
Zyra 6300 ip

A kedvenceim Blitzcrank,thresh és braum nagyon jó hősök,de midenkinek más-más az ízlése és a metája. :)

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45485) Chuzzlee803 válasza FoLey-v (#45484) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Köszönöm!
Pár hete csak úgy poénból barátom accján egy normál játékban supportoltam Braummal, és nem önfényezésből, de szerintem elég jól ment.
Csak piszok drága, úgyhogy egyelőre marad Taric, Alistar illetve Blitzcrank, ha kigyűjtöm rá a pénzt.

(#45486) FoLey-v válasza Chuzzlee803 (#45485) üzenetére


FoLey-v
addikt

Taricnál nem rég volt rework ezért van előnye és hátránya is,de így is jó hős maga az új ultija nagyon tetszik.
Alistar meg egy jó tankos hős.főleg a lökés képessége meg a healelése.
Blitzcrank az egyik olyan useless hős(ha supportolok akkor legtöbbször ezt viszem) Q-val ha berántasz(igen ehhez sok gyakorlás kell,hogy szépen berántsál) valakit +E akkor ott vége a dalnak,szépen megfogalmazva buta/félős adc társad mellé ajánlható,de egy jó adc mellé is.
Braum meg egy jó tankos support,többit már tudod te is. :)

Vehetsz Janna-t is az is egy olcsó high elo-ban sokan is használják ezt a hőst.
Morgana-t is javasolhatom,mint Blitznél szintén a Q-val sokat kell gyakorolni,hogy betaláld,ha betalálod Q-val és W-t elnyomod akkor +sebzést osztasz ki nem tankos hős inkább mágus support.

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45487) Imilenni válasza Chuzzlee803 (#45483) üzenetére


Imilenni
addikt

Szia!
Ahogy írták elöttem is, én egy Taric-ot vagy Janna-t probálnék a helyedben :)
Mindkettő hasznos tud lenni a csapatnak, egy jól időzített Taric ulti meg TF win kb.

Press "F" to pay respects.

(#45488) yabba


yabba
aktív tag

Először játszottam Kalista-val, de nem sikerült rájönnöm, hogy mikor és miért, és hogyan ugrál...

(#45489) Sordoran válasza FoLey-v (#45484) üzenetére


Sordoran
addikt

Ingyenes Alistar-ért mit kell írni supportnak? Van valami sablon szöveg rá, amivel rögtön adják kódot vagy hasonló? :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#45490) Beni97 válasza Chuzzlee803 (#45483) üzenetére


Beni97
őstag

1. Kalista nem ingyenes. Alistar, tristana és még valakit meg lehet szerezni ingyen. Ha alistar is kell rá kell írni a supportra. Haveromék így szerezték meg.
2. Azt hiszem lvl3 vagy 5-től lehet játszani a freekel. Addig míg el nem éred azt a szintet addig állandó free-k lesznek neked. Aztán jön az hogy hetente változik.
3. Soraka nagyon jó support és olcsó is. Bár nem könnyű annyira vele.

(#45491) FoLey-v válasza Sordoran (#45489) üzenetére


FoLey-v
addikt

Itt az én google fordítós szövegem. :DDD

Téma cím: ALISTAR+SKIN FREE

Dear Riot!

I would have tried to get it free Alistar hero and his appearance but the fishy dead Latvian may turn up possibly to get?

With respect xxx!

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45492) #53932800 válasza Sordoran (#45489) üzenetére


#53932800
törölt tag

Írhatod magyarul is szerintem,van a Riotnak magyar csapata.

(#45493) Chuzzlee803 válasza Beni97 (#45490) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Igen, szoknom kell még a hősök neveit. :)
Ma elértem a hatos szintet, és most jöttek be a heti ingyenesek.

(#45494) Sordoran válasza Chuzzlee803 (#45493) üzenetére


Sordoran
addikt

Én melegen ajánlom neked Taric-ot, mármint Sona-t és Karma-t heti rostából. Még csak 19-es vagyok, szóval én is csak ismerkedek még hősökkel, de ezekkel jól lehet supportolni tapasztalatom szerint. Sona egyszerűbb, és jól el lehet vele lenni egyedül is (AI ellen uralhatod a lane-ed), Karma-nál érzésem szerint kell az összedolgozás a lövészeddel, de az is nagyon fun. És ingyen ki tudod őket próbálni most ugye.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#45495) Beni97 válasza Sordoran (#45494) üzenetére


Beni97
őstag

Sona viszont papír és egy rossz mozdulat és véged.

(#45496) saelin válasza Beni97 (#45495) üzenetére


saelin
veterán

Viszont tud nagyot pokeolni earlyben, pont mint lulu! Nincs is annál jobb taktika, mint mindig ütni az adc arcát és zavarni a farmolását. Silverben nagyon ritka, hogy rájönnek ha nem pusholnak, akkor torony alól nyugodtan tudnak farmolni és így még gankelni is könnyebb a junglerüknek... Viszont ez fordítva is igaz...

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45497) harry3 válasza yabba (#45488) üzenetére


harry3
őstag

Miután kattintasz, hogy támadjon az alaptámadásával gyorsan kattints a jobb egér gombbal amelyik irányba ugrani szeretnél és arra ugrik. Hogy kevesebbet kelljen kattintani a Shiftet nyomva tartva automatikusan céloz és ahová jobb klikkelsz, oda ugrik vagy az a-t egyszerre nyomva a bal egérgombbal oda ugrik, ahová kattintasz és automatikusan céloz.

(#45498) Chuzzlee803 válasza #53932800 (#45492) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Így van, én is magyarul írtam (ezért kérdezi meg, hogy milyen nyelven játszol, amikor ticketet nyitsz neki, mert akkor nem a polák adminoknak küldi), és magyar választ is kaptam.

Garen és Tristana megvan, viszont a supporttól is csak egy linket kaptam, ami a YT csatornájukra mutat, és nem találtam semmiféle "kódgenerátort", mint a másik kettő esetében. Valakinek valami ötlet?

(#45499) Chuzzlee803 válasza Chuzzlee803 (#45498) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Bocsesz, dupla

Már semmi, írtam nekik, és kaptam is választ, az admin bambult el, de megkaptam :R

(#45500) Dinter


Dinter
addikt

Azért ez nem semmi :)) [link]

G2-nál olyan szerződést kötöttek, hogy 6 játékossal játszanak, és az a 6. a top lanen cserélgetne Kikissel. Ez utóbbinak nem tetszett, aki választás elé állította a vezetőséget: ő vagy a csere toplaner. Ők az utóbbit választották, bb Kikis. :)) Csacsit bárcsak leigazolnák. :Y

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.