Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44601) kenwood válasza Jim-Y (#44594) üzenetére


kenwood
veterán

Szamit a range,mennyi ideig huztad az ijjat,es hogy elso target volt-e.
Luxnak shieldje,esetleg rakhatott zhonyat is.
Ha nincs rajta pajzs,nem vett armort,es minden fullos az elso sorban,akkor olyan 40-50% hpt siman leszedsz egy lovessel.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#44602) Imilenni


Imilenni
addikt

Sziasztok!
A kis acc.-omon nyitottam egy Frankentibbers Annie-t és egy Fnatic Karthus-t.
Ezek sokat érnek? :D

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#44603) kenwood válasza Imilenni (#44602) üzenetére


kenwood
veterán

ra van irva,hogy hany rp.
a legacy skineket nehezebb megszerezni.
ertekuk nincs,mivel az acc nem eladhato,masik accra pedig nem lehet atkuldeni.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#44604) Imilenni válasza kenwood (#44603) üzenetére


Imilenni
addikt

Az értéket úgy értem hogy, megvásárolható lesz-e valaha :)
Pl a Fnatic Karthus, mert gondolom az Annie majd igen :)

Press "F" to pay respects.

(#44605) micafighter válasza Imilenni (#44604) üzenetére


micafighter
nagyúr

VB körül megvehetöek a "csapat " skinek.

(#44606) Imilenni válasza micafighter (#44605) üzenetére


Imilenni
addikt

:B
Köszi:)

Press "F" to pay respects.

(#44607) Jazz válasza kenwood (#44586) üzenetére


Jazz
veterán

Igazad lehet. Mondjuk ez tényleg akkora lehetőség, hogy amíg lehet csinálják. És jó esetben is csak évekről van szó. Nem egy életre szóló évtizedekről. A pénz amit meg keresnek az annyi, amit mi több élet alatt sem keresnénk.:)

free your mind

(#44608) feedme válasza kenwood (#44601) üzenetére


feedme
tag

+passziv stack alapjan is sebeznek a spelljei Varusnak, marmint a W stack.

[ Szerkesztve ]

(#44609) Dolby válasza Jazz (#44607) üzenetére


Dolby
senior tag

Azért azt nem mondanám, hogy feltétlen annyit keresnek. Valószínűleg a 20 évesek fizetésének többszörösét, de ha azt vesszük, hogy ők a legjobban fizetettek a szakmájukban, és a jobban fizető szakmák nem is olyan elitjéhez hasonlítjuk őket, akkor azért nem gondolnám feltétlen kiemelkedőnek, pláne ha azt is vesszük ők mennyi ideig lehetnek csúcson. Valaki tud legalább hozzávetőleges adatokat a fizetésükre?

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#44610) Jazz válasza Dolby (#44609) üzenetére


Jazz
veterán

Persze.

World Champion - $1,000,000 USD
2nd place - $250,000 USD
3rd / 4th place - $150,000 USD
5th - 8th place - $75,000 USD
9th - 12th place - $45,000 USD
13th - 16th place - $25,000 USD

Na meg van új carry champom. Malphite. Ez egy állat. 10-ből 10 win. :U

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#44611) Mottie válasza Jazz (#44610) üzenetére


Mottie
őstag

Persze, de ez a világ nagyon szűk legelitebb csapataihoz megy. Magának az összegnek is messze nem a 100%-a megy a játékosokhoz. Ettől függetlenül jól keresnek, de azért bőven nincsenek más profi sportok közelében, illetve jobban fizető állásoknál sem kaszálnak többet.

Be Victorious!

(#44612) Plasticbomb válasza Mottie (#44611) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Ez arról szól, hogy jó megalapozni a jövőt. Elmenni egyetemre, stb. Amiből fontos dolgokat lehet megfinanszírozni, iskola, lakhatás, stb.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#44613) kenwood válasza Jazz (#44610) üzenetére


kenwood
veterán

[link]
Nyilvan ezek nem hivatalos adatok,de legalabb a spektrumot megmutatja,hogy mibol all ossze a beveteluk.
Azt is erdemes figyelmbe venni,hogy amerikaban a legrosszabbul fizetett walmartos arufeltolto is 1600 dollar korul keres,es egy sved/dan utcasepro is hazavisz kb. annyit euroban.Ez azert fontos,mert egy 2500 dollar koruli havi bevetel ilyen szemszogbol nezve mar baromi keves.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#44614) Bowser válasza Plasticbomb (#44612) üzenetére


Bowser
aktív tag

Ez alól csak páran kivételek pl Faker. Az amennyit keresett és amennyit még keresni fog már nem nagyon kell dolgoznia. Igen, kicsivel keresnek többet mint egy amerikai árufeltöltő. De cserébe egész nap játszanak, néha streamelnek is sokan a profik közül. Amúgy van olyan játékos aki nem profi és streamel(pl Impaqtpie), és többet keres mint egy LCS játékos aki soha nem streamelt. De bankot az robbant aki jól is keres LCS játékosként és rendszeresen megy a streamje is. Ilyen mondjuk C9 Sneaky. Sokszor 3-4 dollárt küldenek, és ugye sok kicsi sokra megy.

Visszatérve a fizetésekre, magyaroknak megérné profinak lenni. Kár, hogy igen kevés van. :)

Apropó ebben a fórumban tiltott a társkeresés? Mert ha nem, keresnék magam mellé egy ADC-t. Jelenleg Gold V vagyok, support main. De nem is muszály, hogy ADC legyél :)

EUNE, nevem: YokogawaGG

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#44615) CraBByzzz válasza Bowser (#44614) üzenetére


CraBByzzz
aktív tag

Qtpie nem a dignitasnál játszott sokáig lcs-ben?

(#44616) HoaryFox


HoaryFox
őstag

A csudába már, hogy nem bírok elkezdeni egy LoL Normal Draft meccset azért, mert állandóan kileavel valaki... Már kezd tele lenni vele a... puttonyom :(

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#44617) Lokids


Lokids
addikt

Tegnap megkaptam a 3. skin töredéket.
Végül úgy döntöttem, hogy sem a bloodmoon zilean se a tradicionális sejuani (megvan a poros skinje) nem kell, így a 3. kapott skinnel együtt véglegesre cseréltem: SKT T1 Jax... nem rossz.

Ki is próbáltam egyből egy jungler jaxet. Hál istennek kaptam pár killt, így szinten tudtam tartani a csapatot, mert bot lanunk erősen dolgozott az enemy feedelésén. Végén 7 halálom lett amiből 5 a botlanenek köszönhető. (vagy magamnak, hogy voltam olyan hülye, hogy segíteni próbáltam nekik). De mivel a másik 2 lanet meg tudtuk nyerni, így (éppen hogy) lehoztuk.

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#44618) ClydeBeka2


ClydeBeka2
őstag

Azt mondjuk azért ne felejtsük el, hogy minden profi manapság már gamerházban él. Szóval 0-24 el vannak látva mindennel, semmit nem kell fizetniük. Mig egy walmartos arufeltöltőnek elég sok pénze elmegy rá ;> És szerintem a legrosszabb lcs, de már cs játékos is 2500-3000 $t keres havonta.

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#44619) Yodamest


Yodamest
addikt

Én úgy tudom azért hagyják abba a profik, mert elvileg már nem olyan jó a reakcióidejük a kor haladtával. Nem jókedvükből vonalnak vissza, vagy mert ráuntak erre az életre, hanem egyszerűen már nem tudnak úgy 110%-on teljesíteni. És akármilyen hihetetlen (számomra is), de állítólag 25 év felett már jóval kisebbek az esélyeik, szóval még idősnek sem kell lenni hozzá. De ugyanez van a focival is, nekem ott is fura, hogy 30 évesen még valaki vígan szaladgál, de 33 évesen meg már el kell vonulnia valami mls csapatba amerikába, mert nem bírja az iramot. Nagyon sokat számít ezeknél a sportoknál az 1-2 év is.

(#44620) kenwood válasza ClydeBeka2 (#44618) üzenetére


kenwood
veterán

persze.
meg a yenkiknel a tb-ert kulon fizetni kell,mig europaban egy jelkepes osszeget levonnak a fizudbol.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#44621) olloczky válasza kenwood (#44096) üzenetére


olloczky
senior tag

Elise.. ott trónolt a képernyő közepén :D amúgy ezekre a banokra visszatérve, meg hogy ki kitől fél.. én zedet banolom MINDIG, illetve garent, hogyha hallgatnak rám a csapattárska.. de aki még szeirntem k*rva broken az lb, renekton meg talán tahm.. ezeket a fizz, kata banokat sose értem hát simán le lehet őket hozni.. mondjuk mások meg nyílván azt mondják, hogy mit félek egy zedtől :D

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#44622) Yodamest válasza olloczky (#44621) üzenetére


Yodamest
addikt

Mindenkinek más a mumusa :) Nálam pl. a Kata instabann minden meccsen teamcomptól függetlenül mert lehozza....
Kiváló példa erre, hogy nemrég kicsit megingtam és csak 1X nem Katát bannoltam hanem Gravest... ellenfél abban a pillanatban ki is pickelte midre Katát és csinált vele egy laza 17-4-valamennyit és lecerryzte a gémet az instant killjeivel. Na ez jó tanulópénz volt nekem ismét arra, hogy Kata instabann!

Persze lehet, mondani hogy cc-t kell pickelni stb. de rankeden nem rendelkezik az ember olyan champ repertoárral, (játéktudásilag) hogy most egy adott ellenfél miatt ne azt válasszam amivel jó vagyok és már vágom a mechanikáját stb. Pl. Ha én Garen topot akarok menni, most csak a Kata miatt nem fogok Renektonozni, amivel közel nem vagyok olyan jó, és akkor még az sem biztos, hogy pont jókor letudnám cc-zni.

Most erre lehetne azt mondani, hogy toposként minek bannaolok Katát. Hát mivel soha nem csak magam miatt bannolom, nyílván egy Poppyval, Garennel nem félek tőle. A csapat miatt kell a bann, mert elkezd roamolni és hármasával szedi a killeket.

(#44623) olloczky válasza Yodamest (#44622) üzenetére


olloczky
senior tag

jaja én is mindig azt nézem hogy a csapatnak jó legyen

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#44624) Beni97 válasza Yodamest (#44622) üzenetére


Beni97
őstag

Emlékszem egyszer lb-vel olyan szépen vertem porrá egy katát. Kb lvl3 után elkezdtem nagyon agresszív lenni, majd olyan lvl4-5-ösön egy flash+W+ignite kombóval megöltem. Beírja nekem hogy noob vagyok mert flasheltem(?), nem igazán értettem és mikor visszamentem a lane-ra rá 2 minionra befejlődtem a lvl6-ot és egy full low kombóval+ aa-val megöltem. Innentől kezdve élvezet volt a lane mert amint volt ultim vagy meghalt vagy visszament. Szóval élni nem hagytam. Annyire szeretek nagypofájúakat rektelni :D

Most beléptem a kliensbe és egy üzenet fogadott, hogy hasznos volt egy reportom. Ez nálam azért jó mert tegnap is jött egy. 2 nap alatt 2 ilyen üzenet. :D

[ Szerkesztve ]

(#44625) olloczky válasza Beni97 (#44624) üzenetére


olloczky
senior tag

azt közben a tribunal már vagy egy éve nem megy.. :D

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#44626) Dolby válasza olloczky (#44625) üzenetére


Dolby
senior tag

Ez nem azt jelenti hogy a reportoknak nincs semmi eredménye.

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#44627) olloczky válasza Dolby (#44626) üzenetére


olloczky
senior tag

tudom :)

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#44628) FoLey-v válasza Yodamest (#44622) üzenetére


FoLey-v
addikt

Én nem félek katától,nálunk legelső instabann az morgana. Amiket szoktunk még bannolgatni Garen,zed,yasuo,darius,jax,yii,lb,shaco,rengar.

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#44629) Beni97 válasza FoLey-v (#44628) üzenetére


Beni97
őstag

Én csak azért félek, mert ha velem van akkor tuti feedel, mindig elkapják stb, ha ellenem akkor meg el feedelik 0 focus van rajta stb.

(#44630) Aldo Novares válasza Dolby (#44626) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Én ma kaptam 10 meccses chat bant , bemásolták nekem miket rageltem :DDD

(#44631) Jazz válasza kenwood (#44613) üzenetére


Jazz
veterán

Az igen. Tényleg összetett. És a meccsek jövedéke csak egy töredéke.

No, kinyitottam a ládákat vásárolt kulccsal. (A fene fog várakozni keyfragmentre, mikor ott egy rakat nyitatlan láda.:) )
Kapásból omega squad teemo leg skin. Nem is rossz.:)

free your mind

(#44632) kenwood válasza Aldo Novares (#44630) üzenetére


kenwood
veterán

A legegyszerubb rage,ha beirod az embernek,hogy muted,aztan tolod is ra a muteot.
persze ez csak vedekezesnel mukodik.
Ha tamadni szeretnel,akkor meg is erdemled a bant.

Hiaba megy el a balfasz junglezni amikor 2 lanen is super minionok a bazisotokon,attol meg,h elkuldod az anyjaba,nem fog megvaltozni,csak olajat ontesz a tuzre.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#44633) Jazz válasza Aldo Novares (#44630) üzenetére


Jazz
veterán

Gondolj arra ami itt nem rég elhangzott, hogy a meccsek 30-30% win-loss akármit is csinálsz, és a marad 40% dől el rajtad. (persze ez az arány nem kőbevésett, változhat).

Tegnap nekem is volt egy ilyen "akármit csinálsz" loss game. Előtte malph-al 10win in a row, még itt írtam is hogy de jó, lehet carryzni a gameket. Azt jött egy olyan csapat hogy hajjaj....egy 10win-es kezdő jobban játszott bármelyiküknél. Szerintem úgy vették az accountot aztán összeverődtek egy csapatba. Másra nem tudtam gondolni.:) (-7szint mindegyikük hozzám vagy az enemyhez képest. Junglert sose láttam lanen. Ha visszamentek a "városba" azt hittem afkolnak, biztos gondolkoztak hogy mit vegyenek. stb. stb.
Szóval ilyen is van. És akkor mi van? Semmi. Nyugodtan acceptálam ez bizony loss lesz akármit csinálok Elvoltam magamban, szereztem egy-két kill-t aztán jött aminek jönnie kellett.;) Kit érdekel. Egy szót se szóltam nekik. Minek. Semmi értelme.:)

free your mind

(#44634) Mottie válasza olloczky (#44625) üzenetére


Mottie
őstag

Mert automata...

Be Victorious!

(#44635) Aldo Novares válasza Jazz (#44633) üzenetére


Aldo Novares
aktív tag

Igen sajnos ez igyvan.
Nemtudom milyen divbe vagy de en gold 3 ba olyanokat tapasztalok hogy neha letorolnem a jatekot. Viszont azt vettem eszre hogy egy ideje olyan come back-et lehet csinalni hogy early es midgamet elvesztve beseggelunk az inhibitorokih, kihuzzuk 30-40 percig utana meglehet nyerni a meccset.

(#44636) Mottie válasza Aldo Novares (#44635) üzenetére


Mottie
őstag

Ez mindig is így volt.. Ha nem tudja tolni az előnyét az ellenfél, akkor egy idő után kiegyenlítődik.

Be Victorious!

(#44637) olloczky


olloczky
senior tag

Ki hova jutott season eleje óta? Én bronze 3ba kerültem (silver 3ból) és már silver 4nél járok.

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#44638) Jazz válasza Aldo Novares (#44635) üzenetére


Jazz
veterán

Plat-ban voltam. Vissza estem gold 2-be a troll promo meccsek miatt.

Én is tapasztalok olyat hogy fejem fogom. Pl. Totális vesztésre állás után összejön valamilyen csoda folytán egy ace late game-ben. Több mint 1 perc éledés ugye. Semmi mást nem kéne csinálni, csak be dive-olni a tonyokat miden inhibig és kész. Sima liba lenne. Én tank. Gyertek. De nem. Ehelyett ütöm egyedül a tornyot, ezek hátul vesződnek egyesével a super minionokkal, a másik elmegy kékezni a harmadik nekiáll farmolni... :F Csinálhatsz amit akarsz, pingelhetsz, kérhetsz szépen, nem. Nem hagyják a minionokat. Hihetetlen. Én már csak nevetek az ilyenen.:)

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#44639) Bowser válasza olloczky (#44637) üzenetére


Bowser
aktív tag

Én 2015 októberében kezdtem játszani. November elejére elértem 30-cat és 10 ranked meccs után Silver I-be dobott. Kezdőként hamar leestem Silver 5-be, szezon végére Silver 4-ig felmentem , zárás után gyakoroltam és a szezon kezdete előtt felmentem Silver 2-be.

Szezonkezdésnél gyorsan 10 ranked meccs(hiba volt) és bedobott Bronz 4-be. Fájt.
Felmentem Február közepére Silver 5-ig. Utána 2 hétig álltam de csak meglett Silver 4. Ezután húztak "kicsit" és jelenleg Gold 5 vagyok (mindjárt 4) de most inkább gyakorlok egy két három hónapot.

Support main...

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#44640) Imilenni válasza olloczky (#44637) üzenetére


Imilenni
addikt

Bronz 5-ből kezdtem kb két hónapja azóta S4
77 Win és 57 Lose jelenleg.

Press "F" to pay respects.

(#44641) Jazz válasza Aldo Novares (#44635) üzenetére


Jazz
veterán

Most épp egy 3 v 5-öt játszok. Ketten elmentek afk-ra 1 perc után.:)

free your mind

(#44642) FoLey-v válasza olloczky (#44637) üzenetére


FoLey-v
addikt

Tavaly Novemberben lettem 30-as és ranked meccs után Silver 3-ba dobott nem játszottam tovább rankedet. Mostani szezoni ranked meccs után bronze 1-be dobott,utána soloból kijutottam Silver 5-be,azóta nem játszottam tovább. Nem tudom,hogy folytassam-e tovább soloban supportként.

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#44643) olloczky


olloczky
senior tag

Dzsungellel lehet jót carryzni. Én shacot szoktam vinni, bár ő lateben nem valami használható, de az elején ha elfeedeled a csapatodat akkor minden király :) az a lényeg minél több tank(os) hős legyen egy meccsen. Amikor meglátok egy rammus vagy vi enemy dzsungelt már sírok.. :D

[ Szerkesztve ]

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#44644) Plasticbomb válasza Jazz (#44631) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Ma vettem pár ládát, és kulcsot... (15+1 bónusz), amolyan igazán érdekfeszítő nem akadt köztük, de azért akadt egy kettő.Gugin Sona, Ghost Bride Morgana, Bloodstone Lissandra, Ace of Spades Ezreal, Oldottam Renektont meg Morgana-t, ha már ott volt.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#44645) Beni97 válasza olloczky (#44637) üzenetére


Beni97
őstag

Tavaly s4 voltam idén b2 vagy 3-ba dobott és most tartok s2-be. De eléggé ingadozok, szóval eleinte s3 és 4 között voltam most meg s3 és 2 között. Már egyszer promoztam s1-be de nem sikerült.

(#44646) Imilenni


Imilenni
addikt


Ha felbontom nem kapok egy gyémántot? (Korki szkín)

Press "F" to pay respects.

(#44647) CraBByzzz válasza Imilenni (#44646) üzenetére


CraBByzzz
aktív tag

Nem, csak jelzi hogy legacy.

(#44648) CraBByzzz


CraBByzzz
aktív tag

Itt az új champ lore-ja: http://riot.com/1WViXSu
Ha jól értelmeztem wind-type champ lesz, és ha jól emlékszem kapcsolatban lesz yasuoval...
(bocsi dupla)

(#44649) nonsen5e


nonsen5e
addikt

Üdv!

Mivel a többi mobával szívesen játszottunk, adtunk egy próbát a LoL-nak is, "annyira nem más, ez sem lehet rossz" címszóval. :D

Még csak pár gép elleni matchet mentünk múlt héten, egy kérdésem lenne egyelőre:
A heti hero rota más gép ellen, csak nálunk volt valami anomália, vagy rossz helyen nézem a heti hero listát?
[link]
Minden játékban én Lux voltam, csapattárs pedig Jinx. A listákban egyiket sem látom, most akkor ez, hogy is van? :B

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#44650) Bowser válasza nonsen5e (#44649) üzenetére


Bowser
aktív tag

Szia!

Az első pár szintig mindenkinek ugyanaz a free hero rota. Például Master Yi, Lux, Garen, Jinx és még néhány kommersz hős. Miután léptetek pár szintet a free átváltozik a globálisra(ami hetente változik ugye). De nyugi level 10-től már 100%, hogy azokat használhatod amit hirdet a LOL hetente. Nem fog visszaváltozni soha :D Persze például van, hogy Lux is vagy Jinx is elérhető egy adott héten :)

Na de nemhúzom a szót a lényeg az, hogy első pár szintig az ÖSSZES player ugyan azokat használhatja.

Ja és mégvalami...
Az, hogy a kezdőknek ezek a hősök elérhetőek az nem azt jelenti, hogy mondjuk ezek gyengébb hősök az átlagnál. :)

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.