Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45951) Horytnica válasza jUUh (#45949) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Elmondom a titkát. :P

Q-val dobsz ki kb- 400-450 varázssebzést (5-6mp-ként)
R-el 6-700-at
W- Az armornak köszönhetően megint jóó :D

(#45952) jUUh válasza marked one94 (#45950) üzenetére


jUUh
addikt

Tehát az ultija és a Q-ja miatt tényleg jó lenne? MI teszi jó supporttá?

Samsung Galaxy S23+

(#45953) Sordoran válasza jUUh (#45952) üzenetére


Sordoran
addikt

Az hogy tankos, és így frontvonalba tud lenni, lassítja az ellenfeleket, így az ADC-d tud sebezni, és mivel lassítasz, kábítasz, így eléggé nehezíted a menekülést. Gondolom én, még sose játszottam vele, de elnézve a képességeit tényleg jó lehet supportnak. :U

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#45954) Horytnica válasza Sordoran (#45953) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Rossz megközelítés.

Hatalmas varázssebzés a Q és az R-ből. Így amikor bot-on ráugrasz a 2 nyamvadt ellenfélre alapból búcsúznak az életük minimum felétől. Ezután ha az adc elég ügyes elviszi őket, ha nem ügyes akkor még egy Q és tied az egyik, illetve ha nem éri utol egy turret lövést elszenvedve be tudod fejezni a Q-val.

Tessék most mentem egyet vele. Persze ez a meccs nem jött össze, mert az okostojások nem bannolták Yasout, aminek a kezeléséhez elég az agyi kapacitásunk -0,2%, csak a riot nem veszi észre... :)

Tehát én pl. azért használom a Malphiteot mert nem éppen szupportolok. Persze elsődlegesen az ADC-nek adom a gyilkosságokat és nem farmolok, ezért kezdek egy támogató cuccal, de az alap támogató cucc után már csak ap + tank.

Ja és az teszi jó supporttá, hogy amit az adc nem tud azt a Malphite befejezi.

[ Szerkesztve ]

(#45955) jUUh


jUUh
addikt

Köszönöm mindenkinek! :B :R

Samsung Galaxy S23+

(#45956) Beni97 válasza Horytnica (#45954) üzenetére


Beni97
őstag

Hát én elég rossz indoknak látom, hogy miért supp a malphite. :D
"amit az adc nem tud azt a Malphite befejezi."
Ez talán zyrára,brandre,luxra és karmára lehetne mondani meg talán azokra akik ignite-ot visznek supportnak. Malphite az egy tank. Neki nem feladata az ölés, hanem a tankolás. Ap malphite nem rankedre való. Én már alapból reportolom azokat akik malphite supportot hoznak, nem hogy még ap-nak építse.

(#45957) szabod válasza Horytnica (#45954) üzenetére


szabod
senior tag

Már nem azért, de support malphite és még sightstone sincsen?

(#45958) Sordoran válasza Beni97 (#45956) üzenetére


Sordoran
addikt

Most én mit szóljak hozzá, hogy normál draftra behív supportnak, és mellém egy ADC Soraka... És nyugtat engem, hogy jó lesz az, csak vmit toljak majd vmikor (nem értettem teljesen, de elronthattam, mert rátoltam Karma-val az E-t, mikor előre ment, és aztán behúzta Blitz, és nem tudtam sokat tenni onnantól, de az én hibám volt, és noob vagyok :DDD .) És végén nézem miket vett, + sebzés és támadási sebesség. Tudom én, hogy csak lvl24 vagyok, ő meg 30, biztos jobban ért hozzá, de nem értem. Az már mellékes, hogy kikaptunk, bár nem boton múlott. :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#45959) Horytnica válasza Beni97 (#45956) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Ben ez két okból lehet.

1. nem érted meg az AP Malphite működését. Ezért nem tudsz mellette adc-zni.
2. még nem próbáltad ki.

Az "új" metában a tankok kihalófélben vannak. Persze vannak kivételek de ők nem azért kivételek mert
"tankok" hanem mert a riot agyon boffolta őket. Ilyen kivételek a Darius - Garen, ők a 140 ad-ból akkora sebzést varázsolnak elő amit egy 420 ad + armor penyás pl. Khazixal nem tudok az elszigetelt fejlesztett Q-val. Akkor van még a Voli, ő vele nem csináltak semmit, de mindig is erős volt, talán a harapását tolták fel.

Más tankok, az az a konkrét supp tankok. Leona - Braum - Alistar - Blitz, ők tele vannak lassítással és stunnal, ők azért jó supportok. Ebből kiemelném a Blitzcrankot. Blitz az a hős akinek 0 ap-ja van és az ap-ból sebző képességek akkorát sebeznek mint a Malphite Q(kb.130 dmg lvl3-on + 70 varázssebzés.) ő sem azért op mert sok az ap-ja nem mert a riot fingott egyet és úgy gondolt a Blitz behúzás sebezzen 1231231-et. De ők is elolvadnak amint kiment a kombójuk hiába tankok... blitz/leona/braum csak egy kombós tankok utána futnak ők is.

Tankot nem is érdemes játszani, ki ellen akarsz tankot vinni?

Vayne? aki a 3. lövésből letépi az arcod?
Jax? aki 70 milliót üt másodpercenként, és az életének 30% tölti vissza ütésenként minimum
Yasou? Aki kétszer megpiszkál a kardal és garantáltan nincs meg a hp-d 50% megint?
Fizz - Diana? Akik lvl6-ons akárkit eltüntetnek egy kombóból, mert balancoatlan a játék és nem tudom előny esetén sem kitermelni ellenük a megfelelő varázsellenállást.

És persze meg kell azt is említenem hogy pl. találkoztam olyannal is hogy lvl 3-4-esen neki estem egy Leonának és nagyobb volt az autoattackja mint a Khazixomnak :D

Tehát csak tankot vinni értelmetlen. Nem tudnak tankolni. Ott a fentebb említett hősök hiába van 300-350 armorod meg 3000+ életed úgy átütik mint cart... de ugyan ez a varázsellenállás is. Hiába van 200 mr-et ugyan úgy olvasztanak.

A másik meg Bronzban és szilverben sok a ussles adc, így magnak tudod korrigálni a dolgot.

Itt az élő példa:

Az Ashe-n használhatatlan volt, nem tudott last hitelni, nem követte le a támadásokat, illetve olyankor is vissza jött amikor én csak feltartottam őket... 72x lepingeltem menjen vissza de amikor én viszsafordultam egy Q-ra akkor ő is, a 3 hp-jával, most ha nincs sebzésem akkor ebből hogy profitálok? Csak egy sebzés nélküli freekill maradok. Így legalább öltem kicsit. De persze itt is. Analfabéta volt az adc, amit a fent említett módon korrigáltam. Persze itt szívás volt mert feedet a jung+mid+top avval nem tudok mit cisnálni

(#45960) saelin válasza Sordoran (#45958) üzenetére


saelin
veterán

ADC Soraka nagy fun... :D De igen nagy szemétség nem előre összeállított csapaton kívül játszani...

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45961) Horytnica válasza saelin (#45960) üzenetére


Horytnica
csendes tag

ADC Sorakát nem bírtam elverni top-on Pantheonnal én azóta rettegek tőle. :D

(#45962) marked one94 válasza Horytnica (#45959) üzenetére


marked one94
őstag

Te nagyon bevagy tilt-elve inkább pihentetned kéne a játékot :K

You'll Never Walk Alone

(#45963) Horytnica válasza marked one94 (#45962) üzenetére


Horytnica
csendes tag

tilt? :D az mi?

Nem pihentetem.

30.-ám volt egy tag, ehhez nem volt semmi közöm. Nem tudom min akadt ki vagy veszett össze, dzsungeleztem ő meg adc-zet. Az lett belőle hogy a tizen valahányadik percnél beállt a nexux mellé és ott tette a wardokat sétálgatott, azt így elvolt a 36. percig ahol beütöttek minket, nos azóta sikeresen játszott 6 meccset. Ha ezeket nem nyomják ki akkor hogy menjek feljebb ? :D

Most volt egy srác. Meg akart mondani mivel menjek supportot. Malphizni akartam, már fröcsögött ott a nyála... há mondom ennek felese tréfa, tuti valami szellemileg visszamaradott egyén, inkább viszek egy poppyt, ha vele a falhoz lökök egy adc-t vagy egy supportot és kap egy Q-t akkor tuti lemegy 50% hpjából. Azt meg már csak be tudja fejezni. Nos ez a Jinx, ahogy belépünk "nooob" "report" "ifeed" stb :D Na azért elmászott velem a toronyig. Majd Lux + MF volt ellenünk bot-on. lewardoltam a bokrot, a Lux a wardolt bokorból eleresztett egy stunt, én ott álltam előtt de kikerültem, az a szerencsétlen meg éppen hogy a hatókörön belül volt és telibe kapta, majd az Mf rápirított, és lement fél hp-jha. Ezután én voltam a noob, meg a hülye. :D 1 pont nekem, abszolút megtébolyodott társat kaptam, nincs mentség. Ezután kijátszottam egy Lux Stunt, azt a nagy kört nem tudom melyik képessége, meg az Mf Q-ját is, majd a falhóvágtam szegény luxot, és a hp-jána 75% lehúztam, majd kapott egyet az mf is a Q-val na akkor nagyduzzogva oda jött a Jinx és megölte őket. Aztán a válasz? "nooob retard ussles sh*t" :D

Silver - Bronz lvl 99 :D

(#45964) harry3


harry3
őstag

Valaki, aki látnok nem tudja, hogy az osztályozós, titkos képlet mellett mikor alkotják meg, hogy ne goldosokat tegyen be egy unranked ellen? Mert már kezd unalmas lenni, hogy a 9. vesztett játékom következik, mert goldosok és silveresek ellen kell játszanom. Mindegy, hogy ARAM vagy normál, ha olyan kedve van csak azt ad.

[ Szerkesztve ]

(#45965) Evil Snowman


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Support témához. Sokáig vittem az úgynevezett meta supportokat (Braum, Thresh, Leona), de idővel meguntam öket. Egyszer elvittem egy Brandet azóta más nem létezik. Egy jó ADC vel magad mellett az enemy ADC lvl 3-on ugy elolvad egy E+Q+W kombotol hogy öröm nézni.

(#45966) #53932800 válasza Horytnica (#45963) üzenetére


#53932800
törölt tag

A Silver 5, majdnem, sőt szinte ugyanolyan mint a Bronze 1-2. Talán rosszabb is mert ,azt hiszikik az emberek, akik Bronzeból feljutottak ,hogy most ők ilyen pro játékosok.
Amig a csapattársaidra panaszkodsz, nem fogsz feljutni valószínűleg, mindig azt nézd ,hogy te miben lehettél volna jobb.(és igen neked kell pingelni, hogy ki hova menjen, ki mikor vonuljon vissza stb) Ha support vagy te vagy az (egyik) vision felelős; venned kell sightstone-t (magyarul látókövet), és a yellow trinketet át kell váltanod a piros ward kiszedőre(őszintén szólva nem tudom mi a neve :D),amit lvl9-en tovább kell fejlesztened. :R

[ Szerkesztve ]

(#45967) micafighter válasza harry3 (#45964) üzenetére


micafighter
nagyúr

Akkor 1000.-jére is. Aram/normal esetén nem veszi figyelembe a ranked MMRt. Kaptam én már aramba challenger meg master tiert is.

(#45968) harry3 válasza micafighter (#45967) üzenetére


harry3
őstag

Nem a ranked MMR-ra értettem, tudom, hogy nincs. Arra gondoltam, hogy miért van az, hogy alsóbb szinteken működik az egyensúly, 30. szinttől pedig kb. megszűnik.

[ Szerkesztve ]

(#45969) Horytnica válasza #53932800 (#45966) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Kolléga, 2-vel ezelőtti meccsemen volt egy Annie akinek pingeltünk 3-an és nem vette észre.

Tudom mindenki ezt írja. Csak tudod én már Bronze IV-ben rájöttem hogy jobb vagyok ezeknél. Sokszor Dzsungelesként több wardot veszek mint a szupport. Az hogy meg a szupport dolga a wardolás akkor baromság mint annak a rendje. Na azért vannak a játékosok még bronzban meg szilverben amíg ezt állítják.

A wardolás mindenkinek KÖTELEZŐ. A pinkekt kötelező lenne mindenkinek venni. 5 ember csak 1 pinket és 2 sima wardot tesz le magakörül akkor látod az egész pályát 15 warddal mindent látsz. Csak igen vannak ezek az ostobaságok, és vannak dolgok amit elvárnak a dzsungeltől supp-tol. Ezért van sok bukó.

(#45970) FoLey-v


FoLey-v
addikt

Na nekem az lenne a kérdésem,hogy rek'sai mennyire metas? Főleg ranked meccseken.

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45971) hugi0


hugi0
őstag

LCS base race - GG

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#45972) CraBByzzz válasza Horytnica (#45969) üzenetére


CraBByzzz
aktív tag

Kedvencem múltkor supportoltam mondtam adcnek h hazafele vegyen már ő is egy pinket mert begankelnek és kérdezi minek? Mondom neki mert feedelni fogsz és meghalsz? Mitcsinál? Hát az a te dolgod muted... Ilyen letörölném.

(#45973) Hamuuuu válasza FoLey-v (#45970) üzenetére


Hamuuuu
tag

Abszolúte meta most szerintem rankeden. Egyre többet lehet látni....úgy, mint kha'zix-t, olaf-t és hecarim-t

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#45974) #53932800 válasza Horytnica (#45969) üzenetére


#53932800
törölt tag

Ha support vagy te vagy az (egyik) vision felelős...

Arra írtam ,hogy mutatsz itt egy Malphite support gamet,amiben sightstone-t se vettél....

[ Szerkesztve ]

(#45975) micafighter válasza #53932800 (#45974) üzenetére


micafighter
nagyúr

Az oké de abban teljesen igaza van hogy ez a csapat többi tagját nem mentesíti a wardolástol és a pink vásárlásátol és használatától.

(#45976) #53932800 válasza micafighter (#45975) üzenetére


#53932800
törölt tag

Én ezt írtam valaha is? :R

[ Szerkesztve ]

(#45977) Beni97 válasza micafighter (#45975) üzenetére


Beni97
őstag

De a support dolga a legtöbb wardot kirakni. Meg a jungle dolga is ha vesz sightstone-t. Magamból kiindulva én azért nem tudok egy idő után annyi wardot rakni, mert lecserélem a trinketet és néha pirosra, bár a csapat többi tagja ezt nem teszi meg. Haveromnak ha azt mondom mikor suppol, hogy fejlessze a piros trinketjét arra a pirosra ami lvl9 után van csak ennyit mond:MINEK?
Pink van valamikor 2-is van nálam mert rexlefből veszek és azért nem rakom le mert már van egy valahol amit én raktam.

(#45978) Horytnica válasza #53932800 (#45976) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Hát botra nekem bőven elég a 2 wardom + a pink(+2 az adc-nél). Be tudom magamnak osztani és mindig látok mindent. Máshova meg úgysem járunk a kb. 15 percig. Onnantól meg már nagyjából mindenki mászkál mindenfelé, és mindenki tudja rakni mindenfelé. A másik, meg evvel a két wardos cuccal, abszolút kompenzálható a játékban a rálátás látókő nélkül.

Persze van amikor veszek látókövet. De kevés alkalom van.

Mert

1. vagy már annyira szét vagyunk alázva hogy a wardnak sincs értelme
2. vagy annyira vezetünk hogy tök mindegy kijön 1v3-ba belehal

ilyen lett ez a játék. a fordításra az esély egyenlő a 2%-al kb. jó tudom vannak meccsek amikor fordítunk, sőt nyertünk már 3v5-ben is meccset de az nem a mostani patcheknél volt.

De szólóban nem szabad menni suppolni, sem adc-zni. Ritka az értelmes pingre hallgató játékos... nagyon nagyon ritka.

(#45979) Beni97 válasza Horytnica (#45978) üzenetére


Beni97
őstag

Tribus, folyóbokor, dragon, és a jungle-t is érdemes wardolni mert mehetnek counterjungle-zni. Ebből én a tribus-ba rakok pinket az összes többi ward. Szóval szerintem nem elég a 2+pink. Az adc meg wardolja a lanen lévő bokrokat.

(#45980) saelin válasza Beni97 (#45979) üzenetére


saelin
veterán

"Az adc meg wardolja a lanen lévő bokrokat."

Vagy nem... Még ha van wardja, akkor is supportol várja el a wardolást mindenhova. Ha meg mondod, hogy épp nincs, esetleg earlyben cd-n van, akkor duzzogva tesz le egyet.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45981) Beni97 válasza saelin (#45980) üzenetére


Beni97
őstag

Jó hát azért nem minden adc-re vonatkozik az.

(#45982) Horytnica válasza Beni97 (#45981) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Silver és Bronzeban nagy részük ilyen.

Azért hoztam nektek ma is egy újdonságot :D Sima drafton a janna dzsungelem :D

(#45983) saelin válasza Horytnica (#45982) üzenetére


saelin
veterán

Lol! Jungelben mégis hogy takarítottál ezzel a jánnyal? :DDD

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45984) FoLey-v válasza Hamuuuu (#45973) üzenetére


FoLey-v
addikt

Mert gondolkoztam rajta a megvételin,főleg a képessége miatt pl. Shaco eltünését nyomon követhetem vagy körülöttem levők enemy hanghulláma.

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45985) Horytnica válasza saelin (#45983) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Azt hittem nehéz lesz, de nem volt az egyáltalán.

A Békát segítették leszedni. Onnantól ment, a Kányáking leszedtem mindent ott fogyott kicsit a hp-m :D úgy 50%-osan hazamentem. Az E 6 mp-éknt pajzs, sokat segített. :D

(#45986) Hamuuuu válasza FoLey-v (#45984) üzenetére


Hamuuuu
tag

Megéri megvenni,nagyon jó képességei vannak. Nagyon egyszerű vele gankelni és farmolni is.
Beásott állapotban tudja magát healelni a passive miatt, illetve a q-val olyan crit-ket lehet lőni (megfelelő rage mellett). Nem egyszer sikerült ganknél bemenekülnie az ellenfélnek torony alá,ahol azt hitte megmenekül,de jött egy critQ és meg is halt.
Ulti révén nagyon flexibilis gankekkel. Egyszer topon gankelsz,majd pár másodperc és már boton vagy. Az alaugtak révén megint gyorsan el lehet jutni mindenhova és még menekülés is egyszerű vele a legvastagabb falakon át is.....Enemy flash ot simán bukni szoktak,ha utánam flashelnek.
Rezgéshullámokat csak akkor látod,ha mozognak melletted.

Horytnica :
Janna jungle....ilyenek miatt szoktam alapban ignoreolni az emebreket.....amellett,hogy elviszik előlem jungle-t, még trollpickelnek is
Gondolkodni kellene néha.....ha nehéz akkor is
Nem értem, hogy miért kell elrontani a másik játékát ilyenekkel.....
pl.:Ha valaki épp csak egy first win miatt lép be és játszik,már bukta....

[ Szerkesztve ]

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#45987) Horytnica válasza Hamuuuu (#45986) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Elárulom neked miért, mert gnart akartam vinni és kibannolt a kollega. Azt ott meg hol látod hogy elrontottam a játékát? :D Azért lettem "S" és ezért akadt meg a kata - Warwick ulti egy párszor... végül is ja elrontottam nagyon a játékukat. :D

Mivel tegnap kb. 7 meccsen át trollokat kaptam, illetve siket némákat, erre ma kibannolják azt a hőst amit egyértelműen ott világított, hogy vinni akarom, had ne sajnáljam már őket érte. :D A másik meg nem ranked volt, így esett a Jannára a választásom. Harmadik, egy hónapja kb. volt az ellenfélbe egy Janna dzsungel és le carryzte vele a tag, nem értük utol, és amikor jött gankelni lassított dobott egyszóval rémálom volt. Most gondoltam kipróbálom. És nem egy olyan nehéz dolog vele működni. :D

(#45988) Beni97 válasza Hamuuuu (#45986) üzenetére


Beni97
őstag

Az oké, hogy valaki csak a first win-ér megy fel, de a normál az akkor is normál marad és nem kell komolyan venni ott semmit.

(#45989) Bowser válasza Horytnica (#45987) üzenetére


Bowser
aktív tag

"Mivel tegnap kb. 7 meccsen át trollokat kaptam, illetve siket némákat"

Ez jó :D Főleg a siket-néma kombó :)
Még egy kérdés:
AD-ja mennyi volt a Janna dzsungelnek? Ha csak AP volt akkor milyen szint volt az ahol már könnyű volt vele a dzsungelszörnyeket szedni?

Szerk.:
Most látom, hogy csak AD. Ez olyan AD sorakás :D Rankedre nem merném azért elvinni :))

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#45990) Horytnica válasza Bowser (#45989) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Nem csak AD :D ott volt a Hextech lőpenge, az adott 80 varázserőt. De mondom, nem volt nehéz az elejétől fogva. az E a pajzs sokat segített, de ha jól emlékszem kopasz 61 AD-val kezdtem. :D De a játék végére megvolt a 300.

[ Szerkesztve ]

(#45991) Hamuuuu válasza Horytnica (#45987) üzenetére


Hamuuuu
tag

Csak azért mert kibannolta a kiszemelt champed? :C több mint 120 champ van. Van bőven választék, amivel lehet gyakorolni.
Bocsáss meg, ha az alapszituációkból vonom le a következtetésemet...miszerint 1 troll pick általában igen meghatározó.....Ha megnyertétek, az csak az ellenfélt minősíti. Ha megláttam volna, hogy janna jungler van a másik teamben, már lvl 2-n megleptem volna és utána sorra mentem volna rá. Esélyt se adva,hogy akármit is el tudjon követni. Kizárva teamfightból is, ahol fabatkár se ért volna.
De hagyjuk inkább.....mindenkinek megvan a véleménye és maradjunk építő jellegűek.

[ Szerkesztve ]

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#45992) Horytnica válasza Hamuuuu (#45991) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Jöhettél volna. Gyorsan fut a drágaság. Igen az más kérdés hogy én is mentem volna rektelni :D Hamu, igen azért. Én sohase szoktam kibannolni más kiszemelt hősét. Gnarozni meg azért karok mert gyakorolni szeretnék vele. Harmadik, mint mondtam a Jannát már régóta ki akartam próbálni. Nem trollkodás, csak kíváncsi voltam milyen. Az meg már más kérdés hogy Normál Draftnál lejjebb nem adom, mert nincs kedvem Yasou ellen szívni mint a torkosborz.

(#45993) FoLey-v válasza Hamuuuu (#45986) üzenetére


FoLey-v
addikt

Rábeszéltél akkor megveszem Yasuo helyett,pedig arra gyűjtöm,de inkább rek'sai lesz. :C

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45994) #53932800 válasza FoLey-v (#45993) üzenetére


#53932800
törölt tag

Vigyázz mert az első pár gamedbe még trükkös lesz a clearelés (legalábbis nálam ez volt), aztán miután rájössz ,hogy hogyan azután sima.

(#45995) FoLey-v válasza #53932800 (#45994) üzenetére


FoLey-v
addikt

Gyorsan tanulok,jó nem 100%-an,de nem olyan vagyok mint a sok tizen éves kölök első három hős meccsje. ;]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45996) Sordoran válasza FoLey-v (#45995) üzenetére


Sordoran
addikt

Itt a lehetőség kipróbálni előtte, holnap ingyen kipróbálható hősök között lesz Rek'sai is többek között. Egész jó (nekem) a lista: Bard, Graves, Teemo és Tresh is.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#45997) FoLey-v válasza Sordoran (#45996) üzenetére


FoLey-v
addikt

Ki is fogom próbálni,szerintem sokkal jobb választás számomra vagy is jungleben hasznosabb mint miden Yasuoval. :K

A másik,hogy igen kicsit be cry-tam legvégén,mert annyira habzott a szája(bocsánat a kifejezésért) ashenek,hogy ő semmi köze nem volt a játékhoz csak elfeedelte a botot.
A másik,hogy Nasus nagyon jó topon vagy is számomra,igen elhangzott,hogy kizökkenhetek stackelés közben,de annyira nem vészes. Nasus vs Nasus harcot élveztem. :C :K

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#45998) k04k0s


k04k0s
csendes újonc

Sziasztok! Nem tudja valaki esetleg, hogy lesznek-e még személyre szabott skin akciók, mint múlt hónapban?

(#45999) Beni97 válasza k04k0s (#45998) üzenetére


Beni97
őstag

Tuti lesznek még. Karácsonykor biztos. Addig meg nem tudom. Az előzőn is csodálkoztam, hogy berakták, mert semmi infot nem láttam róla.

(#46000) k04k0s válasza Beni97 (#45999) üzenetére


k04k0s
csendes újonc

Igen. Én is próbáltam utána keresni, hogy volt e valami előzmény, de azt írták, hogy full random dolog volt. Köszi, akkor várok. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.