Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45047) saelin


saelin
veterán

Én próbálok átszokni draftra, de annyi preamade party jön velem szembe, hogy az már fáj. Gyakorlatilag elpusztítják a csapatomat. Onnan gondolom hogy premade, hogy látszik a csapatmunkájukon és a hősök pickjén. De lehet csak én kapok szánalmasan gyenge csapattársakat (lvl 1-en meghaló jinx, flamer heca, troll/feeder ashe).

Eddig 3 meccsből 3-at elvesztettem és gyakorlatilag a rossz csapat miatt, mert volt aki az első halál után átment afkba vagy beírta chatbe hogy "i go feed" és direkt berohant a torony alá... Ha rankeden sikerül fentebb másznom, akkor jobb játékosokkal fog összesorsolni a játék? Jelenleg 2 vagy 3 rankedet mentem, de még nem vagyok besorolva sehova. A héten lett meg a lvl 30, de addig nem terveztem rankedezni, amíg nem lesz jobb a tudásom, de ha ez kell a jobb teamhez, akkor üsse kő! :D Megyek így, vaagy... semmi köze a rankednek az mmr-hez?

Mielőtt megkapom, hogy lehet olyanokkal sorsol össze, amilyen én vagyok... :D Sosem leaveltem és eddig 2 afk-om volt, az is csak becsúszott. Chatben pedig próbálok türelmes lenni, aki meg bunkó, azt mute-olom, majd jelentem.

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.