Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30147) Attesz01 válasza justaview (#30146) üzenetére


Attesz01
csendes tag

UPC digital-al, 100Hz-et alacsonyan tartva (3 méter távolságból) nem tapasztaltam elmosódottságot sem a gyors kamera mozgásoknál, sem a gyors játékos, vagy labda mozgásoknál.
Ugyanezt analóg csatornán nézve sem láttam..

Köszönöm a tesztelést ;) Akkor ezzel úgy tűnik nem lesz gond. Egyébként ma végigjártam két MM-ot, több órán át próbáltam összehasonlitani több jelentősebb tv-t is, és végülis nincs semmi bajom a B650-nel, az a minimális motion blur jelen volt a többi 100 Hz-es tv-nél is (az 50 Hz-esek szaggatása még jobban zavar), és még a plazmáknál is (amik ráadásul még folyamatosan vibrálnak is). De ez talán nem fog szédülést okozni :)
(Ja és itthon megnéztem a kis crt-t is azon is van egy kis elmosódás :) de ezek szerint olyan kicsi a képernyő hogy eddig fel se tűnt :D )

Aztán a B650-t átkapcsoltam egy samsung demo blu-rayre, amin volt több filmrészlet és sportjelenet, na itt én is leteszteltem a fociközvetítést, futást, stb. Kicsit buherálva a 100Hz beállításokon, egész jó képet sikerült elérni, és még biztos lehetett volna tovább finomítani.
Ami még feltűnt, hogy a 650-es hangja nem túl ütős, és a menüje kicsit lassú (de ezt már irták a korábbi tesztek is).

Szóval megrendelem szerintem a gépet (most elég jó áron van), talán holnapután meg is érkezik. :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.