Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#49001) c41r0^ válasza Devid_81 (#48998) üzenetére


c41r0^
őstag

igen, 42"-hoz szvsz minimum 1.5 méter táv kell, hogy monitornak használhassa az ember, nálam a 37"-nál a kb. 80 centiről még épp, hogy nem látszanak a pixelek, de kicsikét diszkomfortos már, a 32" jobb volt ilyen tekintetben. Szvsz full HD-ban olvashatatlan lesz 42"-on a szöveg 2 méterről, ami pedig azért ajánlott távolság szvsz. Bár Winben lehet egyéni DPI-t definiálni, ez megoldás lehet.

LH4000 -> nekem 32"-osban volt, aminek a panel válaszideje magasabb és csak 50 Hz-es és valóban monitornak használtam, de filmeztem is. Összességében jó TV volt, de a feketéje tényleg gyengébb, mint pl. a mostani TV-mnek, és a bevilágítása is a sarkokon látványosabb volt. Amúgy jól összerakott TV-nek ismertem meg, igazából szerettem. A 42"-os már tudja a 100 Hz-et, de itt is csak 3 gyári profil választható ezzel kapcsolatban, egyéni csak a Samsungban van. Bár ez nem biztos, hogy negatívum, aki el tud veszni a beállításokban, annak inkább pozitívum :)

összességében egy pl. Samsung B650-hez képest amire számíthatsz, az a gyengébb fekete és a nagyobb bevilágítás a sarkokon, de a színei rendben voltak. Analóg tunerje is olyan szinten volt, mint a mostani Samumnak. Inputlag és válaszidő tekintetében azonban jobb volt egy leheletnyivel, mint a mostani Samum.

[ Szerkesztve ]

(#49002) Rolvik


Rolvik
csendes tag

Sziasztok!

Tudnátok nekem Philips 42-es lcd full hd-s tv-t ajánlani? 200e Ft alatt. Elsősorban normál tvzzésre, pcn filmnézésre és néha játékra kellene. Válaszotokat előre is köszönöm

(#49003) Sicilian válasza zack (#49000) üzenetére


Sicilian
addikt

Én 3 éve használok 42" Tv-t monitornak, szintén wireless bill. egér kombóval.
Kb 2-2.5 méterről nézem és teljesen kényelmes, tökéletesen látni mindent.
Böngésző, fórum, játék, filmek nézése semmi gond vele.
Ráadásul csak HD Ready a Tv, tehát csak 1280szor x felbontásban megy és tökéletesen olvasható és éles a kép.
Remélem ezzel tudtam segíteni ;)

Ja bocs, Devid_81-nek címezném :K

[ Szerkesztve ]

nothing is true everything is permitted..

(#49004) zack válasza Sicilian (#49003) üzenetére


zack
nagyúr

Nálam a wireless bill. és egér miatt felejtős lenne ez a megoldás. Fps-hez, nem az igazi a rádiós technológia. De persze ez is szubjektív. Mert ha nem játszol olyan szinten fps-t ahol ez számíthat, akkor ez tényleg lehet akár megoldás is.
Nekem nem jönnek be a wireless cuccok. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#49005) harry válasza TayRol (#48975) üzenetére


harry
veterán

Hát, ahogy írtam, alapvetően TV (adás) nézés, de rá lenne kötve folyamatosan egy htpc, melyről néha filmeznénk, akár fHD-ban, igen.

Különösképp nincs preferált márkám... itt is van egyes gyártóknál 3nap piexel garancia, mint samu/lg monitornál, vagy ez felejtős? Garancia 1-3 év? Itt milyen kontraszt/fényerő értékek számítanak már jónak? Milyen paraméterekre kell még figyelni? Mit nem szabad venni, mit kell elkerülni?

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#49006) Djano


Djano
csendes tag

Üdv
Most néztem a Digitalalko oldalán már vannak C-s samuk. Lehetséges hogy ezek már a 2010-es darabok? Én pl ezt néztem: LE-32C550. Ami szemet szúrt a B-hez képest: Fényérzékelő, LAN Port: 1, DLNA csatlakozási lehetőség, Vezeték nélküli LAN előkészítéssel (WIFI-Ready) és talán a leglényegesebb dts 2.0+Digital Out, Mindez persze + 40-50k pénz. Igaz ezekről egy szót se látni a samsung oldalán.

[ Szerkesztve ]

(#49007) nightshadow válasza Djano (#49006) üzenetére


nightshadow
veterán

"Most néztem a Digitalalko oldalán már vannak C-s samuk. Lehetséges hogy ezek már a 2010-es darabok?"

Nem lehet, hanem biztos:
A=2008
B=2009
C=2010

(#49008) Nyugdíjas


Nyugdíjas
nagyúr

Sziasztok,

Bele is csapok a közepébe :D
42'-ban gondolkoztam sokáig tévé terén,de most elég kedvező ajánlatot találtam egy 32-esre, ami nekem végülis baszolút megtenné méret és szolgáltatások terén, a nagy kérdés, hogy ez egy jó készülék-e, tehát nem a "távozzsátán" kategóriát reprezentálja-é? :)

Ő lenne az: PHILIPS 32PFL5604H

Mindenkinek előre is köszönöm aki fárad a kedvemért a tapasztalatokkal, tanácsokkal :R

szerk.: Talán annyit még, hogy Samsung, és LG nálam sajnos egy perverzió okán nem pálya. Nemtudom miért,de nem kedvelem őket (elsősorban monitorokkal foglalkozom, lehet innen a szakmai ártalom), nézzétek el nekem :B Philipsben gondolkoztam elejétől kezdve, teht ezt is vegyétek figyelembe esetleg.

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#49009) Djano válasza nightshadow (#49007) üzenetére


Djano
csendes tag

Akkor lehetséges hogy a B -ek egy fw frissítéssel megkapják dts 2.0+Digital Out-t? Vagy az fizikailag lehetetlen?

(#49010) nightshadow válasza Djano (#49009) üzenetére


nightshadow
veterán

Korábban már volt erről szó. Akkor is azt írtam, hogy én nehezen tudom elképzelni, ugyanis a Samsungnak nem hinném, hogy érdeke lenne. Neki az az érdeke, hogy ha kell a dts, akkor cserélj tv-ét. Mint írtam korábban, ugyanez volt a WD HD TV elsőgenerációs készülékével, amelyik szintén nem tudta a dts-t. Akinek volt ilyen, azok közül mindenki várta a softwares update-et. Végül software update helyett a WD inkább kiadott egy második generációs lejátszót (nem a Live-ra gondolok, hanem a GEN2-re). Erre a WD fórum szerint az emberek sorra adták el az elsőgenerációs készüléket, hogy megvegyék a dts-es változatot. Így működik a fogyasztói társadalom.

(#49011) zack válasza Nyugdíjas (#49008) üzenetére


zack
nagyúr

Nem tudja a 100Hz-et.
Ha van rá kicsivel több pénzed, akkor inkább a 7404... ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#49012) Nyugdíjas válasza zack (#49011) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Hmmm.....hmmmm :) És a 7404 milyen árban szalad kb? (vagy ne kérdezősködjek, hanem nézzek utána?! :D)

Esetleg más nyavajája ismert neki? Vagy ettől eltekintve jó kis cucc?

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#49013) zack válasza Nyugdíjas (#49012) üzenetére


zack
nagyúr

Eddig nekem nagyon bevállt. ;) Jó kis cuccnak tartom. :DDD
Egyébként 144k környékén árulják 32" méretben.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#49014) BBéci válasza nightshadow (#49010) üzenetére


BBéci
titán

Számomra nehezen érthető. hogy miért vesz valaki dts-t nem kezelő lejátszót (nem tévére gondolok), amikor annyira kedveli azt a hangzást, hogy képes miatta eladni a régi és új gépet venni. Nem lett volna ésszerűbb egyből egy dts kompatibilis lejátszót választani?
A neten fellelhető HD filmek javarésze dts-es, ha egy mód van rá, olyat válaszok, mert lényegesen jobban szól, mint a Dolby Digital. Illetve mostanában inkább dts Master Audiót.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#49015) TayRol válasza harry (#49005) üzenetére


TayRol
veterán

en igazabol a Philipsekhez konyitok valamennyire csak, de abbol nem tudnek neked 100k korul ajanlani. ellenben samsungbol szerintem a B550-es jo valasztas lenne.

Kontraszt/fenyero parametereket ne is nezd, mert neha teljesen irrealis adatokat irnak oda. Ha megvan a kivalasztott (akar 2-3 féle tv), akkor mindenkeppen ballagj el egy nagy multihoz szemelyesen megnezni a kivalasztottat masik tv-k mellett.

Ha erdekel digitalis tv tuner, akkor esetleg meg arra kell figyelni, hogy dvb-t/c legyen benne, illetve egy usb sem art.

pixelgaranciaval kapcsolatban sajna nekem nincs infom.:)

LG-khez egyaltalan nem konyitok, de vannak itt, akik ilyen tv-t haszlnak, majd ok mondanak par okossagot.:)

[ Szerkesztve ]

(#49016) TayRol válasza Nyugdíjas (#49008) üzenetére


TayRol
veterán

jaja, 7404.:)

az afelettieket meg ne is nezd, nem jobbak annyival, amennyivel dragabbak. kivetel ha szukseged van Ambilight-ra illetve halokartyara es wifire.

(#49017) Devid_81 válasza c41r0^ (#49001) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Köszönöm válaszod! :R

Akkor megtartom a jelenlegi TFT-met, amíg rá nem jövök miként tudom monitorként használni, meg úgy mindenre egyszerre :)
Ha meg beválni látszik napi használatra, (nem csak filmre) akkor majd mehet a kis TFT-m eladósorba.

...

(#49018) Devid_81 válasza zsolt1129 (#48951) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Ugyan nem sok tapasztalatom van "most még" LCD TV terén, viszont tegnap épp a helyi tuskóban (tesco) full HD film ment 3db 42 colos TV-n egymás mellett.
Pana, LG, Philips
Tudása mindegyiknek szinte ugyan az, árkategória dettó.
Pana volt egyedül 4ms, a többi 5ms.
Kb.1.5 méter hely volt a TV-k előtt, szóval ez is zavarhatott, de a Pana gyors mozgásoknál állta a sarat, Philips közepesen, ott már valami nem stimmelt, színei...hmmm biztos el volt piszkálva, gondolom nem Ő volt az akciós :)
az LG, színei, szó szerint kitűnt a "tömegből" mondhatni gyönyörű színei voltak, de a gyorsabb jelenetnél szó szerint lehetett látni a kép kirajzolódást, annyira zavaró volt, hogy már-már szédültem előtte.
Hárman mentünk, és mindenki ezt tapasztalta.
Ha messziről néztük, mert arra is volt lehetőség, csak akkor sokan jöttek mentek előttünk, akkor meg ami a legfeltűnőbb "gond volt" az az , hogy LG szó szerint le volt maradva a képpel, alig érezhetően, de láthatóan.
Kérdés, hogy miről volt hajtva a cucc, erre nem tudok érdemben válaszolni.
Ez egy teszttől nagyon messze volt, jó lenne csak az LG-t tesztelni egymagában, közvetlen jelről, ha van lehetőséged tedd meg mielőtt beleugrassz a vásárlásba.

...

(#49019) Emu


Emu
őstag

Hello,

tegnap a helyi fukarban végre meg tudtam nézni egymás mellett a Samu b550-t és a Philips 5604h-t. Megmondom őszintén, sokkal szebb a feketéje a Samunak, és nekem a színei is jobban bejöttek. Azonban nem volt lehetőségem, hogy PC-re kapcsolva is megnézhessem őket. Ha használja valaki ezt a típust monitorként, kérem írja le a véleményét. Samunál is bekapcsolhatók a képjavítók PC üzemmódban? vagy ott nincs szükség ilyenekre?
Eladó szerint a Philips lenne a jó választás, de kikérem a ti véleményeteket is. 100Hz-re nincs pénzem, ezekkel a Tv-kel is kicsit túl vagyok már a tervezett költségvetésen.
Szerdán megyek Bp.-re addigra kellene döntenem.

Válaszotok előre is köszönöm!

(#49020) Djano válasza nightshadow (#49010) üzenetére


Djano
csendes tag

Bocsánat, egy hónapnyi hozzászólást már elolvastam ,de még mindig csak a február végieknél járok. Remélem behozom a lemaradásomat. Mindenesetre köszönöm hogy válaszoltál.

(#49021) Nyugdíjas válasza TayRol (#49016) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Köszönöm.

Azthiszem azt fontos megemlitenem, hogy a kolléga által megemlitett 144k körüli ár közel feléért néztem. Igy is jobban megéri a 7404? Vagy azért ennyivel nem jobb?

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#49022) TayRol válasza Nyugdíjas (#49021) üzenetére


TayRol
veterán

jo tv, az teny, de ha nincs ra keret, akkor termeszetesen olcsobbakat nezzel. samu b550 vagy 530.

(#49023) ORCA58


ORCA58
addikt

Egy kérdés azokhoz, akik DIGITÁLIS adást fognak SAMSUNG tv-vel Set-Top Box nékül (Digitv vagy CAM mudullal más szolgáltatónál)
A Scart csatlakozón a képet és hangot kiadja a TV? Videó ill. DVD felvevővel történő műsor rögzítés miatt érdekelne.
És más típusoknál mi a helyzet e téren?

(#49024) Nyugdíjas válasza TayRol (#49022) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Keret éppen lenne. Kicsit félreérthetően fogalmaztam. tehát én ugy értettem, hogy a 7404-et 144k körülre irta a kolléga alant, én a PHILIPS 32PFL5604H-et ennek közel feléért néztem.

Igy értettem, hogy ebben a felállásban is inkább a 7404, vagy ennyivel nem tud többet? Egyáltalán a 100Hz-en túl van valami előny még?

Illetve a Samsung az nálam sajnos kiesett.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#49025) TayRol válasza Nyugdíjas (#49024) üzenetére


TayRol
veterán

akkor jo, enis Philips fan vagyok.:)

amugy en 110 korul lattam 5604-eket legolcsobban, ott meg mar csak 35 a kulonbseg. hogy megeri-e? a 7404 3ms-os az 5604 5ms-os, illetve a 7-esben van HD natural motion es pixel precise hd (szemben az 5-os pixel plus hd-jevel), a 7-esen van usb, 5-oson nincs es 3 vs. 2 hdmi.

szoval en a 7-eset vennem.

(#49026) Nyugdíjas válasza TayRol (#49025) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Na, illesmi infokra gondoltam én :) Igy már tiszta a képlet, köszi. :R

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#49027) Sicilian


Sicilian
addikt

Valaki 42" Lg-ben nem tud ajánlani valamilyen típust, amit érdemes venni?
Vagy 150-170K körül valamit :F

nothing is true everything is permitted..

(#49028) TayRol válasza Nyugdíjas (#49026) üzenetére


TayRol
veterán

a 7684 illetve a 7864 pedig csak annyival jobb, hogy van benne Perfect Natural Motion es kicsit jobb hangszorok.

(#49029) 5oultrain válasza TayRol (#49025) üzenetére


5oultrain
aktív tag

Már hogyne volna USB az 5 - ön.
Nekem 5 - ös szériám van és pendrive-ról nézek filmet.

Valamint elvileg a szoftveresen be lehet kapcsolni a Pixel precise támogatást, bár azt nem tudom mennyire működik.
Én anno bekapcsoltam, talán valamivel szebb a képe, de lehet csak érzéki csalódás.

PSN ID: legalkriminalz

(#49030) TayRol válasza 5oultrain (#49029) üzenetére


TayRol
veterán

hm, akkor sorry.

Nyugdíjas: tehat usb mindketton van.:)

[ Szerkesztve ]

(#49031) Nyugdíjas válasza TayRol (#49030) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Az az igazság, hogy az nekem pont nem nagyon szsükséges talán... Ahogy a 2-nél több HDMi sem, nameg a tuner, mert mégcsak tévé előfizetésem sincsen. Ettől függetelenül persze jó, ha tud mindent, mert egyszer majd eladom, és kitudja mire lesz a vevőnek szüksége, stb... De lényeg, hogy nem ezek a fő szempontok.

Ha nem nagyon nyűgös, és szép képe van akkor nekem megfelelő lehet.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#49032) TayRol válasza Nyugdíjas (#49031) üzenetére


TayRol
veterán

az usb a fw frissites miatt jol johet, illetve mediafileokat lejatszani (mkv-t nem viszi, es a felirattal is baja van, de a regebbi filmeket, zeneket, kepeket tokeletesen jatssza).
es jah, a kesobbiekben meg jol johet.

(#49033) Nyugdíjas válasza TayRol (#49032) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Media fileokat nem bíznám a tévére :D De az fw frissitést el is feledtem, ez igaz. Lényeg, hogy van :)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#49034) koadi


koadi
csendes tag

Sziasztok!
60-70k körül szeretnék LCD-tv-t venni, 22-24" méretben. HD/SD-adást, DVD-t, PC-ről filmet néznék rajta
Ti melyiket választanátok ezek közül és persze miért illetve miért nem?
Samsung LD220HD
Benq MK2442
BenQ SE2241

Persze ha van más ajánlat, arra is kíváncsi lennék!

Előre is köszi szépen!

(#49035) Djano válasza ORCA58 (#49023) üzenetére


Djano
csendes tag

Most direkt hozzákapcsoltam egy régebbi videót Az EXT 1(RGB)-re és sikerült képet és hangot is rögzítenem. Ja egy 32B550-ről amin a Digi digitálisa ment.

[ Szerkesztve ]

(#49036) Sicilian


Sicilian
addikt

Valakinek 42" Lg tapasztalata :F
Senkinek nincs, nemáá.. :O

nothing is true everything is permitted..

(#49037) TayRol válasza Sicilian (#49036) üzenetére


TayRol
veterán

ugy remlik, nem sok embernek van LG-je itt a forumon...

(#49038) Digitalis válasza TayRol (#49025) üzenetére


Digitalis
senior tag

akkor jo, enis Philips fan vagyok.:)

Most már én is. 2008 óta hibátlanul és kiválóan teszi a dolgát a [Philips] lcd-m, tökkéletes a fekete, és pazar részletesség mellett a színei is oda tesznek rendesen. Számítógépen 1:1-ben olyan mint egy nagy ezio S-IPS monitor lenne. (nem vicc) Játékoknál is, az élményen, nagyot dob az embi-spektra 3. Led ide vagy oda a 33000:1 kontrasztjával a wcg-ccfl háttérvilágítással nagyon ott van 9703h a szeren. Én bizony nem cserélném le semmilyen trendy, csilliós és ledes büdzsé vakításra. :N

[ Szerkesztve ]

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#49039) TayRol válasza Digitalis (#49038) üzenetére


TayRol
veterán

a Philips fan alatt azt ertsd, hogy amit a Philips gyart es kell a haztartasba, az szinte minden van.:) bar ez csaladi okok miatt van.:)

milyen tv-d van?

mod: latom.:) nekem 9604 van.

[ Szerkesztve ]

(#49040) Digitalis válasza TayRol (#49039) üzenetére


Digitalis
senior tag

:K Sokan a dinamikus kontraszt számok bűvöletében élnek, de ha meglátják az öreg 9703-at akkor meg szinte sírva fakadnak, hogy milyen élethű és részletgazdag.

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#49041) Sicilian válasza TayRol (#49037) üzenetére


Sicilian
addikt

Értem köszi a választ.

Viszont annyit mondjátok a Philipseket, lehet, hogy afelé fogok akkor hajlani !!

nothing is true everything is permitted..

(#49042) Pityke78


Pityke78
őstag

Sziasztok!

Úgy néz ki realizálódik az LCD TV vásárlás a napokban, de elég bizonytalan vagyok még. Pár szóban leírom az elképzeléseim.
42-46"-os kategória érdekel, min. 100Hz, mkv lejátszás és szép, éles, kontrasztos kép.
Első körben a Samsung B650-et néztem ki, mivel itt a fórumon és egyéb teszteken is ezt a típust elég jónak titulálták, illetve ebből méga 46"-os is beleférne a keretbe.
Viszont most az LG LH9000-es hátsó LED-es TV-ét is jól leárazták és ez mégis csak LED háttér világítású és ebből a 42"-os lenne hasonló árban. Egyelőre e két típus között gondolkozok, de nyitott és meggyőzhető vagyok. Ti mit gondoltok ebben a 250-3000 ezres kategóriában?

Köszi

(#49043) Pityke78 válasza Pityke78 (#49042) üzenetére


Pityke78
őstag

Ehhez még annyit, hogy a Samsung B650 és a LG LH9000 tudásban (mármint aminek nekem kell) szinte ugyan az, itt csak a képminőség az, ami érdekelne.
Abban melyik lenne jobb?

(#49044) anrab válasza koadi (#49034) üzenetére


anrab
addikt

MPEG4 samu mellett szól. ez kell a kábel tv HD adásaihoz, és a földi adásokhoz is.
+2" a Benq MK2442 mellett szól de MPEG2-es DVB-C tunere van csak ha minden igaz.
kérdés mire van szükséged.

(#49045) koadi válasza anrab (#49044) üzenetére


koadi
csendes tag

Szia! Köszi, hogy írtál! T-Home TV lesz itthon, szóval a Settop-box-ot HDMI-vel kötném a TV-hez mindenképp!

Képminőségben és amúgy minőségben a Benq-ról van valakinek infója?

(#49046) dh66e válasza koadi (#49045) üzenetére


dh66e
veterán

Nekem egy páréves Benq lcd monitorom van most is olyan jó mint anno.Gondolom a mostaniak-persze kategória függvényében-még jobbak.

(#49047) TomaszHUN


TomaszHUN
csendes tag

Arról lehet esetleg valamit tudni, hogy a Samsung új 3D-s modelljei Európában is április elején érkeznek? (Gondolok itt C7000)

THX

(#49048) TayRol válasza Sicilian (#49041) üzenetére


TayRol
veterán

kicsit dragabbak az atlagnal (en legalabbis igy latom), de nem fogsz csalodni bennuk.

(#49049) zack válasza TayRol (#49048) üzenetére


zack
nagyúr

Suzuki & Philips rlZ! ;] :C

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#49050) harry válasza TayRol (#49015) üzenetére


harry
veterán

Most amúgy 63cm crt van, ennél szerintem a legtöbb csak előrelépés lehet :) Nem akarom mindneképp 100k-ra fixálni az árat, sőt, ha azt mondjátok, csak 150től érdemes, akkor megfontolom. Mármint, úgy nehéz árat tippelni, hogy nem ismerem a lehetőségeket.
A 'normál' kontraszt azért számíthat, vagy itt nem? Persze a dinamikussal én sem foglalkoznék különösebben.

Érdemes viszonyítási alapnak venni azokat a példányokat, amik ki vannak állítva? Mármint, ezek mindegyike megfelelően be van állítva (?), úgy működik, ahogy nálam fog, stb? Mondjuk gondolom azért a gyártók által készített demo videok némileg csalhatnak...?

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.