Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
DigitXT #9688 üzenetére
+PociAti:Hát jelenleg túl sok szívásnak tűnik ez, lehet várok, míg kijön a KRESZ módosítása. Különben van benne igazság, amit mondotok, lehet, hogy nem is segédmotor lesz, hanem egy új kategória. Tegnap beszéltem a Közlekedési Hatósággal, annyit mondtak, hogy a helyi önkormányzat szabályzásait kell jelenleg figyelembe venni, a KRESZ módosításokról még nincs publikus, extra infó.
Más: Amit még nem értek, hogy miért ilyen kicsi a lábférőhely az e-rollereken? Annak ellenére, hogy 60 kiló vagyok a 171 centimmel, 43-as lábam van(tudom, vicces) de egy csomó e-rollernek szinte ugyanannyi hely van a rálépőjén, mint a freestyle rollereknek, amiken alapból alig férek el, de azon nem is kell sokáig állni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Tőzsde és gazdaság
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- EAFC 26
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest