Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krakki88

csendes tag

Hát én a Mantis Duallal többet mentem 50 felett mint alatt....és tudom, hogy butaság, de sajnos temperamentum, autóval se mindig annyival megyek amennyivel kéne, szabadna... :( Szerencsére eddig nem okoztam balesetet...és amikor a térdem is szétbasztam rolleren, akkor se estem el, pedig kb 30al mentem és haver is olyan 35el csapódott belém, ami elsőre nem hangzik soknak, de ha azt nézzük, hogy haver 80 kg+10 a bicaj minimum...akkor azé az üt rendesen. Nyilván addig jár a korsó a kútra....de amint láttad a hozzászólásomból, igyekszem minél óvatosabb lenni. Pl a 100 km/h-ra képes rollereket alig nagyobb kerékkel mint a Mantis dualé, nettó őrültségnek tartom. Most is az a tervem, hogyha megtartom, akkor limitálva fogom használni 40 km-re. Az még okés..... Amúgy nem is a menetbiztonsággal van a baj, sosem éreztem magam veszélyben rajta, ha szitált is, akkor is nagyon könnyen kezelhető(elveszed a gázt lassan és kész, de véletlenül se fékezel vagy mozgatod a kormányt), inkább az anyaghibától félek meg a közlekedés többi résztvevőjétől....

Új hozzászólás Aktív témák