Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
Hát én a Mantis Duallal többet mentem 50 felett mint alatt....és tudom, hogy butaság, de sajnos temperamentum, autóval se mindig annyival megyek amennyivel kéne, szabadna...
Szerencsére eddig nem okoztam balesetet...és amikor a térdem is szétbasztam rolleren, akkor se estem el, pedig kb 30al mentem és haver is olyan 35el csapódott belém, ami elsőre nem hangzik soknak, de ha azt nézzük, hogy haver 80 kg+10 a bicaj minimum...akkor azé az üt rendesen. Nyilván addig jár a korsó a kútra....de amint láttad a hozzászólásomból, igyekszem minél óvatosabb lenni. Pl a 100 km/h-ra képes rollereket alig nagyobb kerékkel mint a Mantis dualé, nettó őrültségnek tartom. Most is az a tervem, hogyha megtartom, akkor limitálva fogom használni 40 km-re. Az még okés..... Amúgy nem is a menetbiztonsággal van a baj, sosem éreztem magam veszélyben rajta, ha szitált is, akkor is nagyon könnyen kezelhető(elveszed a gázt lassan és kész, de véletlenül se fékezel vagy mozgatod a kormányt), inkább az anyaghibától félek meg a közlekedés többi résztvevőjétől....
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Képregény topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szerencsére eddig nem okoztam balesetet...és amikor a térdem is szétbasztam rolleren, akkor se estem el, pedig kb 30al mentem és haver is olyan 35el csapódott belém, ami elsőre nem hangzik soknak, de ha azt nézzük, hogy haver 80 kg+10 a bicaj minimum...akkor azé az üt rendesen. Nyilván addig jár a korsó a kútra....de amint láttad a hozzászólásomból, igyekszem minél óvatosabb lenni. Pl a 100 km/h-ra képes rollereket alig nagyobb kerékkel mint a Mantis dualé, nettó őrültségnek tartom. Most is az a tervem, hogyha megtartom, akkor limitálva fogom használni 40 km-re. Az még okés..... Amúgy nem is a menetbiztonsággal van a baj, sosem éreztem magam veszélyben rajta, ha szitált is, akkor is nagyon könnyen kezelhető(elveszed a gázt lassan és kész, de véletlenül se fékezel vagy mozgatod a kormányt), inkább az anyaghibától félek meg a közlekedés többi résztvevőjétől....