Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
krakki88
üzenetére
En is notorius gyorshajto vagyok autoval, de az kicsit mas kerdes, mint a roller. Egy autoval satufekezve esetleg egy kis bukkanoval tuti nem fogok bukfencezni, sem egy megcsuszastol helybol felborulni. Mas a menetdinamikaja. Az autonal inkabb forgalmi/emberi okok miatt kell a sebessegkorlatozas, nem a jarmu fizikai korlatozottsaga miatt.
-
krakki88
csendes tag
válasz
krakki88
üzenetére
Bár két kivételtől eltekintve, amikor az egyik majdnem halálra gázolt, a másik meg elém jött, mindkét esetben úgy, hogy elsőbbségem volt, teljesen korrektek az autósok, sosem éreztem magam veszélyben, előzékenyek voltak. És igen, akkor van elsőbbséged ha megadják, tudom, ennek is köszönhetem az életem, hogy minden egyes kereszteződésbe úgy hajtok be, mint akit halálra akarnának gázolni....egyébként már rég halott lennék, vagy minimum rokkant. De az ördög nem alszik, 95 éves ismerőst bácsit úgy gázolták halálra(pontosabban túl élte, de később belehalt)robogóval közlekedve, hogy 55 éve járt mindig ugyan azon az úton és semmi baj nem volt, pedig a város egyik legforgalmasabb csomópontja...dehát a statisztika már csak ilyen, egyszer jött egy olyan sofőr aki éppen telefonált.....ott meg lófaszt se számit az óvatosság, ha jön rád a tonnás autó és nincs menekülő út, akkor vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest