Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
válasz
krakki88
üzenetére
Egyénként meg, bocs, de mi az, hogy már megint? Nem azért, de ott fostad volna magad ketté ha a 3km-et hajtott rollered végállásban megy 50 el, te meg azt se tudod h most ugorj, vagy maradj rajta amig tudsz, vagy mit csinálj....mögötted meg jön az ifa, ha megfekszel megy át rajtad a picsába. Bocs már, hogy vettem majdnem fél milliáért egy ipari hulladékot, ami már 130 km után 3. alkalommal szarik be. És igen a csere gépből én szedtem ki a mágnest, késheggyel.... 1 mp alatt. Na ha nem szedem ki már lehet rég halott vagyok. Drámaian....az bazdmeg. Ülnél te ilyen szaron, meglátnánk mennyire lennél nyugodt....

Ja és tudom épitsek rollert. Csak azt nem tudom, hogy mégis mivel jobb ha szar gyártók szar alkatrészeiből rakok össze egyet?
Sajnos az a helyzet, hogy az összes ma kapható roller egy szar és a hozzá kapható alkatrészek is szarok, szóval hiába épitek magamnak egy egyedi rollert, abból valami szar lesz. Ennyit erről.Mindenesetre senkinek se ajánlom a kaabo "márkát".... Lehet szar a többi is, vagy szarabb, de ez is egy szar. SZAR!
Tehát a kép legalján lévő köralakú menetes szar tört ketté mert spiáter...a csere darab is csak kb azért kell h cnc-s ismerősöm csináljon nekem rendes autóipari acélból egy jó minőségű darabot. Mert gondolom a csere is ugyan olyan spiáter szar lesz mint ami alapból benne van.
És sajnálom a stilusom, de ahhoz képest mennyien és mennyire dicsérik, ettől eltekintve is csalódás. Az akksija se bir 30 km-nél többet maxon húzatva, 55 kilós terheléssel sem. Ami kissé nevetséges a gyári adatokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos az a helyzet, hogy az összes ma kapható roller egy szar és a hozzá kapható alkatrészek is szarok, szóval hiába épitek magamnak egy egyedi rollert, abból valami szar lesz. Ennyit erről.