- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Ezekiel Ston #6078 üzenetére
Estem én betonon is 20 lépcsős ugratásnál kettétört az első teleszkóp igaz az olyan is volt szar minőségű
szóval legalább 20-al mentem neki de inkább 25 mert teljes erőből kellett a lendület és a betonra fejjel estem de csak súrolta a szemöldököm mert ugye reflexből tigrisbukfencbe mentem hogy ne pofával essek
Tatabányán a turulnál kissé benéztem a dolgot mert meredekebb volt mint gondoltam de nagyon megakartam mutatni vidéki unokatesómnak mi az a downhill.
Nem bírtam megállni annyira felgyorsult és az útnak vége tért mert rosszul mértem fel a terepet a biciklinek annyi lett lerepült a hegyről és széttört én még letudtam ugrani jóval előtte de szépen odavágódtam egy fának.
Azért voltak kisebb nagyobb balesetek válficam stb... De ez egy veszélyes sport.
A rollerezés nem az szerintem
Rokon is volt hogy bokatörést szenvedett sima rollerezés közben amikor munkába menet használta azóta nem szereti xD.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest