Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BerserkGuts

addikt

válasz Ezekiel Ston #6078 üzenetére

Estem én betonon is 20 lépcsős ugratásnál kettétört az első teleszkóp igaz az olyan is volt szar minőségű :DDD

szóval legalább 20-al mentem neki de inkább 25 mert teljes erőből kellett a lendület és a betonra fejjel estem de csak súrolta a szemöldököm mert ugye reflexből tigrisbukfencbe mentem hogy ne pofával essek :D

Tatabányán a turulnál kissé benéztem a dolgot mert meredekebb volt mint gondoltam de nagyon megakartam mutatni vidéki unokatesómnak mi az a downhill.
    Nem bírtam megállni annyira felgyorsult és az útnak vége tért mert rosszul mértem fel a terepet a biciklinek annyi lett lerepült a hegyről és széttört én még letudtam ugrani jóval előtte de szépen odavágódtam egy fának.
    Azért voltak kisebb nagyobb balesetek válficam stb... De ez egy veszélyes sport.
    A rollerezés nem az szerintem :N
    Rokon is volt hogy bokatörést szenvedett sima rollerezés közben amikor munkába menet használta azóta nem szereti xD.

Új hozzászólás Aktív témák