Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ezekiel Ston

senior tag

válasz B-L-A-C-K #6065 üzenetére

B-L-A-C-K. Sorry, rossz volt a fogalmazás, nem volt semmi negatív, csak kommentet akartam hozzáfűzni.

devil-k Tudom, hogy nem írt valótland B-L-A-C-K. A szerencsémet én épp fordítva érzem. K#rv@ szerencsés vagyok, hogy elektromos fékkel is közepes sebességgel a sz@r helyzetből a lehető legjobbat sikerült kihozni. Életembe soha semmim se tört el pedig estem le 2. emeletről voltam tüzépen melós autóból repültem...stb...Hát most mit tehet az ember 1,5 tonnával ha átmegy rajta...törik :D

BerserkGuts Mindenkinek a saját életével kell törődnie. normafa picit másabb -nem mondom hogy nem veszélyesebb- mint a beton úton közlekedni. Fid is így járt, ment 20-al és a hidraulikus fék rásegített a pofáraeséshez. Szóval bárhol bármikor ügyes lehet az ember...és mindenki döntse el magában hogy kell e a sisak.
    Ezt margóra hagyom itt: Az én esetemben lehet hogy nem ért semmit a sisak -ezt mondjátok mert lábamon ment át a kocsi- de én meg azt mondom, mert mikor szemből nekivágódsz a kocsinak és oldalra húzod magad a fejed nekivágódik, és mikor nagy sebességgel vág földhöz valami akkor pláne. Szép horzsolások vannak azon a sisakon megnéztem...

Egyébként ha újra lábra állok stabilan úgy, hogy mankó minden nélkül akkor veszek valami rollertankot amivel ha nemkimegyek a kocsinak akkor ne csak kihúzni kelljen a kasztnit...

Új hozzászólás Aktív témák