- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #6065 üzenetére
B-L-A-C-K. Sorry, rossz volt a fogalmazás, nem volt semmi negatív, csak kommentet akartam hozzáfűzni.
devil-k Tudom, hogy nem írt valótland B-L-A-C-K. A szerencsémet én épp fordítva érzem. K#rv@ szerencsés vagyok, hogy elektromos fékkel is közepes sebességgel a sz@r helyzetből a lehető legjobbat sikerült kihozni. Életembe soha semmim se tört el pedig estem le 2. emeletről voltam tüzépen melós autóból repültem...stb...Hát most mit tehet az ember 1,5 tonnával ha átmegy rajta...törik
BerserkGuts Mindenkinek a saját életével kell törődnie. normafa picit másabb -nem mondom hogy nem veszélyesebb- mint a beton úton közlekedni. Fid is így járt, ment 20-al és a hidraulikus fék rásegített a pofáraeséshez. Szóval bárhol bármikor ügyes lehet az ember...és mindenki döntse el magában hogy kell e a sisak.
Ezt margóra hagyom itt: Az én esetemben lehet hogy nem ért semmit a sisak -ezt mondjátok mert lábamon ment át a kocsi- de én meg azt mondom, mert mikor szemből nekivágódsz a kocsinak és oldalra húzod magad a fejed nekivágódik, és mikor nagy sebességgel vág földhöz valami akkor pláne. Szép horzsolások vannak azon a sisakon megnéztem...Egyébként ha újra lábra állok stabilan úgy, hogy mankó minden nélkül akkor veszek valami rollertankot amivel ha nemkimegyek a kocsinak akkor ne csak kihúzni kelljen a kasztnit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- Szemüveges topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest