- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Street Surfing XPR 205mm Roller - Burst
Update: lassan 7 hete használom a roller.hu-n vásárolt járgányt, hetente többször. csak egyszer húztam meg a csavarokat, és azóta egyáltalán nem kellett - ma néztem, és mindegyik feszes, a maxig vannak húzva, és egy hajszálnyit sem lazultak ki. Pedig a roller kap rendesen, mivel a környéken lévő járdák, kerékpárutak tele vannak repedésekkel, illetve a 2-3 centis padkáknál a hátsó kerék mindig koppan lefele vagy felfele. Egyszóval nem egy svájci kisváros tükörsima aszfaltján teljesít, ám a csavarok remekül tartanak - azt olvasva, hogy az Auchan roller csavarjait folyton meg kell húzni, inkább ezt ajánlom helyette. Egyedül a támasztóját nem szeretem, mivel nem dönti meg eléggé, és ezáltal eldőlhet, így nem is használom.
A képen látható gyári kinézet annyiban módosult, hogy a kormányrudon lévő sárga színű márkajelzést és logót könnyedén lekapartam, az állófelületen lévő felirat pedig magától lekopott. Így sokkal letisztultabb.

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest